Nişan attım, ihanet ve yalancılık yaşadım; sizce doğru mu yaptım, kararım mantıklı mı?

Ev aile apartmanıydı, benim evimi yaparken elti denen kişi sürekli "ona bunu yaptınız, bana yapmadınız" gibisinden tartışmalar çıkarıyordu, bu bana yansıyordu, her şeyime engel oluyordu, eşyaları ben değil rezillik çıkmasın diye ona beğendiriyor, fular ben de bunu kabul etmeyince olaylar çıkıyordu, bu defa nişanlıyla aramız açılıyordu, biz kavga edince ortak hesabınızdan başka kızları inat olsun diye artık bilmiyorum takibe alıyordu, ben de bunu ihanet olarak görüyordum, yüzüne vurduğumda bana "iftira atıyorsun, elim değdi yok bilmem ne" gibi cümleler kullanıyordu, sizce bu ihanet değil mi? Fake hesabını yakaladım, Özlem denen bu kızı takip ediyordu, ben "nişan atacağım" deyince de hemen hesabı kökten sildi kapattı, ona Nisan 'da taktığımız alyansı götürmüş satmış, parmağına sahte, o çelik alyanslar olur ya ondan takmıştı, bir de dalga geçer gibi "ben seni çok seviyorum, ben anca ölsem bu yüzük bu parmaktan çıkar" diyordu, sizce bu kişinin sevgisi doğru mu ve daha neler neler, yalancı, iki yüzlü, kimin yanına gidiyor ona kendini iyi ediyor, bana gelip ailesini kötülüyor, ailesine gidip beni kötülüyor, çok yalancı bir insandı, bir dediği bir dediğini tutmuyordu, bana "ben sana sahip çıkacağım falan filan" diyordu, bir olay olunca da beni ailesi ile tartışma ortasında bırakıp kendisi kenarda izliyordu, haklı olduğun konularda bile ağzını açıp bir şey demiyordu, beni savunmuyordu ama lafta güya beni çok seviyordu, artık alyans, ihanet, yalan, ikiyüzlülük derken nişan atmak istedim, sizce doğru yapmış mıyım, doğru karar almış mıyım

Nişan attım, ihanet ve yalancılık yaşadım; sizce doğru mu yaptım, kararım mantıklı mı?