2 seneye yakin biriyle mesafe ilişkisi yaşıyordum bu zamana kadar asla gelmedi, bana karşı çok kötü davranırdı, gönül almasını bilirdi ama lafla gemi yürümez. Hep birşeyler sunardı önüme gelmemek için, hatta benden 2 bin tl bile istedi gelmek için bende vermeyince gelmem felan dedi. Zaten her kavgada sürekli yapmadigim şeyleri yapmışım gibi gösterirdi, ya da ağlatırdı. Bana hep sen aldattın şunu ettin bunu ettin derdi yapmadığım halde ama ilahi adalet rabbim karşıma öyle birşey çıkardı ki bir kızla konuşmasını yakaladım, ve aldatmadım felan dedi, klasik erkek yalanı. Bende ilişkiyi bitirdim çünkü aldattı üstüne yetmez gibi, hiç geldiği yoktu, sürekli küfür eder ağlatırdı, zaten bu aldatma meselesini yakaladım bitirdim. Bir gün yalvardı sonra elini ayağını çekti, bende sınırlı öfkeli olduğum için sürekli bağırıp çağırırdım. Ama anladım ki ben kadar isyan etsem de karşıdaki kişi umursamadıktan sonra boşmuş. Bende saldım gitti, ben gibi kızı kaybettiğine yansın😊💃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu zamana kadar sevgili kalman hataydı. Bana göre ilk hatasında kendisini sert bir şekilde uyarmalıydın. İkinci hatasında da direkt ayrılmalıydın. Bu tarz insanlar yaptığı hatalara göz yumuldukça daha çok arsızlaşır. Yani sandığın gibi hatalarından ders çıkarmaz. Nasıl olsa affediyor diye hata yapmaktan çekinmez. Senin sevgilinde de aynı arsızlaşma durumu olmuş. Seni o kadar üzmesine rağmen utanmadan yanına gelebilmek için senden para istemiş. İnsanda biraz gurur olur. Zaten amacı da yanına gelmek değil, seni dolandırmaktı. Para hesabına geçtiği an ortadan kaybolacaktı. Bana göre seninle gönül ilişkisi değil, çıkar ilişkisi için birlikteydi. Seni biraz saf görünce faydalanabileceğini düşünmüş olmalı. Keşke daha önce ayrılsaydın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ayrılmak için böyle bir şey olmasını beklemene gerek yoktu, berbat bir ilişkiniz varmış ve 2 sene iyi dayanmışsın. Daha öncesinde ayrılsaydın keşke fakat olan olmuş artık, her yerden engellemelisin ve tüm iletişim yollarını kapat, hayatına o şekilde devam et. Üzüldüğünü sanmıyorum, üzülmemelisin de...
Karşı taraf düzgün biri değilse uzak mesafe ilişkisinden de uzak durmanı tavsiye ederim. İnsanlar dibinde ki kişilere güvenemiyor, şu devirde bu şekilde ilişkiye başlamak ve sürdürmek fazla zor. Aralarından çok fazla istisnai durumlar çıkıyor, onun dışındakiler de bir yere kadar devam edip sonrasında bitiyor zaten. Bir nevi vakit geçirmek, zaman öldürmek ya da farklı şeyler için kullanılıyor, gerek yok...01 Yorumla- Soran+1 yıl
İlişkide beni suçluluk duygusu ile sürekli himayesi altında alırdı ve artık bende psikolji bile kalmamıştı. Amacım onu kötülemek değil ama o hiç birzaman bana zarar verdiğini bilmedi. Ner3deyde yatağa ağlayarak girip uyuya kalıp sabah şiş gözlerle kalkardım. Eger ayrılsa idim yine beni suçluluk psikolojisi ile baskı altına alacaktı en azından böyle bir olay gerçekleşti ki rabbime şükürler olsun.
- +1 yıl
Merhaba.. En başından beri zaten toxic bir ilişki yaşıyormuşsunuz resmen.. Parazit gibi yapışmış kanınızı emiyormuş.. Bunun adı aslında ilişki bile olamaz.. Gerçek ilişki yaşayan insanlar birbirlerine kasten zarar verme girişimini bırak düşüncesine bile girmezler.. Yazık ki giden zamanınıza üzüldüm fakat zararın neresinden dönerseniz kardır.. Umarım bundan sonra ki ilişkilerinizde bu size olumlu anlamda tecrübe olur.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
- +1 yıl
Selamlar 🙂
Mesafe ilişkisi yürütmek zordur, büyük emek sabır ve sadakat ister. Bireylerden biri bu kavramlara uygun hareket etmezse o zaman iletişim zora girer. Arada gerçekten samimi anlamda güven sadakat olduktan sonra mesafe ilişkisi yürütülebilir, tabi bu zamanda bu kadar sadık düzgün seven insan az. Aldatana gereken tepkiyi koymuşsunuz tebrik ederim, hayatınızda başarılar dilerim.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. anlattıklarına bakarsak senin aldatmasaymış bile zaten ondan ayrılman gerekliymiş çoktan.. aldatması sadece tuz biber olmuş.. uzak mesafe ilişkilerine karşı değilim, şartlar gereği bu durumu pek çok insan yaşıyor ama 2 yıl boyunca hiç gelmemesi, geleyim ama bana 2 000 lira gönder demesi, sana hakaret edip edip ağlatması... böyle uzak veya yakın mesafe ilişkisi olmaz zaten.. ilişki değilmiş o... 2 000 lira hem de.. yuh. göndermezsen gelmem ne demektir ya.. böyle adamlardan uzak durun.
10 Yorumlau
+1 yılBence doğru olanı yapmakta geç bile kalmışsın. İnsan sevdiğine inanmak istiyor, bir şans daha, belki diye düşünüyor, senide anlıyorum ama iki sene az buz zaman değil. İyi ki bırakmışsın, umarım yeniden birleşmek için gelirsede, yelkenleri suya indirmezsin :)
00 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
Seni mutlu etmeyen birinden ayrılmak için aldatmasıni beklemene gerek yoktu.
Kendine haksızlık etmişsin
Zararin neresinden dönersek kardır ama değil mi iyi yapmışsın. Hayatına alacağın kişileri seçerken daha dikkatli olmalısın açık açık sana değer vermediğini gösteren birine 2 sene harcamazsin. Mutluluklar 🌸🌸00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 25,7b cevap paylaştı. Buluşmaya yanaşmayan erkeğin hayatında başka bir kadın vardır zaten..
tabiki doğru olanı yapmışsın..00 YorumlaVerilmiş sadakan varmış. İyi olmuş o kişiden ne köy ne de kasaba olur...
00 Yorumla- +1 yıl
Sana kötü davranan, sürekli küfür edip ağlatan, sabah şişmiş gözlerle kalkmana sebep olan birini zaten hayatına almak istemen hata. Tamam hata olabilir, para isteyen birini terk etmeliydin hata 2, süit tutup 250 tl vermişsin gelmemiş hata 3, aldatılmışsın artık bırakmayacak olsan yuhhh diyeceğim. Gururunuzu bu kadar çiğnemeyin, kadınlar neden şiddete maruz kaldığı bu ilişkide çok bariz belli oluyor. Sen Allah'a şükret aynı şehirde yaşamıyorsunuz, belkide bu soru hamileyim sevgilim bebeği aldırmamı istiyor beni dövdü vs vs şeklinde olacaktı. Bu kadar erkek düşkünü olmayın biraz maneviyata yönelin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
20 Yorumla - +1 yıl
2 bin istedikten sonra yol vermeliydin dolandırıcıya.
28 Yorumla- Soran+1 yıl
Pardon bin tl sonra yarıya düşmüştü 😃
- +1 yıl
Aa indirim de yapıyor insaflı dolandırıcı xzjjzzk
- Soran+1 yıl
Ben mal gibi herşeyi karşılayacaktım gittim apart tuttum peşin parasını verdim 250 tl kesin geleceğim dedi sonra böyle caydı 😃😅🤭 giden 250 olsun başımın gözümün sadakası
- +1 yıl
Ah guzum ya hep iyi niyetiniz valla
- Soran+1 yıl
Gittim o apartta kendim kaldım konakladım tek başıma 😅🤣kimse birseyi hak etmiyor cidden
- +1 yıl
Sana sinyal çokmuş ama sen anlamışsın olsun yine de fatketmişsin artık
- Soran+1 yıl
Aboo hemde ne sinyaller ama bu yediğim boynuz çok güzel ders oldu
- +1 yıl
Boynuzlarına çiçek takarız olsun onun mabadına da umarım bir gün karanfil takarlar xjxkx
- +1 yıl
6 senelik bir ilişkim oldu mesafeliydi bizimki de aldatma durumu bende olmadı onda olduysa da bilmiyorum ama bana yansımadi sonuç olarak bitti ama kötü bir şekilde bitmedi biraz yürütebilmek ile alakalı. Aldatılma her gün yüz yüze olsan bile affedilir birşey değil en güzelini yapmışsın
00 Yorumla Uzaktan ilişki olmaz, net..
Aldatan kendini aldatmış oluyor, bu da net..
.. Kadınlık gururu kırılınca yasını tutmak gerek. İnsan ne kadar inkar etsede içinde kendine, neticede zamanını harcadığı bir ilişkisi olduğunu unutamaz..
Ayrıca, aldatan ile iletişimde kalmak, kendine yapacağın en büyük ihanet ve saygısızlık.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Adam parayla buluşuyor sen sevgili mi diyorsun bi jigoloya o kadar para vermem deyip yollasaydın keşke 🤭
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Doğru olanı değil mükemmel olanı yapmışsın canım. Zaten bir ilişkide, bir tarafın karşı tarafı sürekli ve kanıtsızca "ihanet" ile suçlaması çoğunlukla aynı hatayı kendisinin yaptığını bildiğinden karşı tarafı haksız çıkarmak uğruna verilen bir çabadır. Kısacası boş ver hayatını yaşa.
00 Yorumla - +1 yıl
Psikolojik baskıya, istismara maruz kaldığınız halde devam etmişsiniz. Bu mesafeli ilişki değil, travmatik bağlanmadır. Neyse ki kendinize gelerek, doğru olanı yapmışsınız.
10 Yorumla - +1 yıl
En başından bitirmeliydin bu ilişkiyi ama bir bakıma da bitirmen için de iyi bir nedenin olmuş. Zorluk çıkaran, üzen insanla 1 saniye bile vakit kaybetmemeliyiz.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Herkes bana bitir diyordu sürekli bu ilişkiye olumsuz baktılar ama bitmeyle bitmiyordu evet görmedim hiç görmediğim birine bukadar bağlı kalmanın nedenini bilmiyordum, ama böyle bir sağlam koz geldi ki elime allah büyük beni suçladığı herşeyi kendi bana yaptı, çok şükür icim rahât
- +1 yıl
Gerçekte görüşmeden, oturup, konuşmadan, iyice güvenmeden sevgili olmak gerçekten mantıksız. Benim bu siteden 3 senedir konuştuğum bir arkadaşım vardı. Buluşmuştuk ama ben kızı tanıyamadım. Sen misin diye sordum yani, o derece. 😂😂 Kız gerçekte kendini daha iyi ifade edebiliyordu. Tahmin ettiğim gibi çocuksu bir havası vardı. İnternet ortamıyla, gerçekteki o kız tam olarak bir değildi tabii. Gerçekte daha iyi anlaşıyorduk ama. Bu her kişi için geçerli olacak diye bir şey yok. Demek istediğim illa bir gerçekte vakit geçirmek lazım. Sonuçta o insanla gerçek hayatta bir ömür geçireceğiz. Bizim için pek de uygun olmayan bir insana gönül vermek, yıllarca beklemek yanlış olabilir. Bir şey hariç. Eğer gerçekten çok iyi bir insansa. Düşünceleri, görüşleri ve hayata bakış açısıyla bizi çok etkiliyorsa. Onun gibi bir insanla bir daha belki hiç tanışamam diyebiliyorsak, böyle birine gönül vermek mümkün olabilir. Bir gün buluşmak ümidiyle tabii ki. Buluşmak için bir engel yoksa, buluşmak da ilişki için daha sağlıklı olacaktır.
- Soran+1 yıl
Karşı tarafa defalarca söyledim, gel diye hatta yalvardın neredeyse. Diyorum ki gel beraber vakit geçirip birbirimizi tanıyalım belki hiç hoşlanmayacağız birbirimizden böyle uzaktan hep eziyet dedim. Oda sürekli birşeyler koydu önüme öyle uzata uzata vermedi. Aslında ilk baştan gelmeyen erkek için bu ilişkiyi gözden geçirmem lazımdı ama insan bazen aptallık yapıyor bende bunu yaptım. Ama şu an böyle aldatıldığımı öğrendim ya içim çok rahat çünkü onca zaman konuştuğum insan bana şerefsizlik yapmam diyip kendi gözlerimle gördüm, bana çok kötü ağır ithamlarda bulundu ama kendisi yaptı hepsini ilahi adalete sonsuz güvenimin vardı ve çok teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Geçmiş olsun, valla insanları tanıyabilmek, anlayabilmek çok zor. Güya en güzel kalbi olan bir insanın bile beklenmedik hareketlerini görebiliyorsun. Ben bir erkeğim bak, benim internetten tanıştığım bir erkek arkadaş vardı. Şehir olarak da yakındık birbirimize, bir gün buluşmayı da düşünüyorduk. Çocukla çok uyumluyuz, çok iyi anlaşıyoruz, burcumuz bile ikizler 😃😃 Gay falan değiliz bu arada, normal arkadaş. Bir de sevdiğim bir özelliği ise aseksüel olmasaydı. Cinsellik konuşmayan bir erkek. Diğer erkekler gibi pis bir zihniyeti, düşüncesiz haretleri yoktu. O kadar iyi bir insan, merhametli bir insan, açık görüşlü, ileri görüşlü, barışçıl, melek gibi bir insan derken bu bir gün bir kızdan hoşlanmaya başladı. Nasıl mümkün olabileceğini soruyorum. Ben de ilk defa böyle bir şey yaşıyorum dedi. Cinsellik olarak bir şey hissetmiyormuş ama bir kediymiş gibi çok sevmeye başladığını söyledi. Bu iyice kızın kölesi gibi olmaya başladı. Benle buluşmayan insan, gidip kızla buluşma planları yapıyordu. Bir de kız daha uzakta yaşıyordu. Herhalde dedim aseksüel olsa da içindeki duygular ölmemiştir 😃😃 Aseksüellerin çoğu zaten normalde birinden hoşlanabiliyor ama cinsellik istemiyor. Bu çocuk iyice sapıttı, mesajlarıma cevap vermemeye başladı. Sonra hesabını falan kapattı. Telefonla aradığımda açmıyordu. Bir kaç gün böyle denemiştim ama yok yani bildiğin sattı bizi. 😃😃 Bir gün bunun sevgilisi bana yazdı, niye arıyorsun, bizi rahat bırak falan diye. Harbiden de kızın kölesi olmuş ahahaha 😂😂 Yani hiç beklemediğim bir insan, hem aseksüelsin, hem de çok iyi bir insansın, ne oldu da bir kızın kölesi olabildin ve beni sattın. Onun gibi iyi başka hiçbir erkekle tanışmadım.
- +1 yıl
Çalıştığım yere gelen transeksüel biri vardı, yabancıydı. Görünüş olarak %80 erkekti ama kadın olma yolunda ilerliyor 😃😃 Bunu uzun süredir görüyordum, baktım iyi birine benziyor, hem arkadaş olurum, hem de İngilizcemi geliştiririm dedim. Bununla tanıştım, Instagramını istedim. Evine oturmaya gittim, beklemediğim, tahmin etmediğim kadar çok iyi bir insandı. Sokak kedilerini hep sahiplenmiş, ev kedi kaynıyordu. Kendi gibi yardıma muhtaç, başka ülkeden gelmiş mülteci, iş bulamayan insanlara yardım ediyordu. Onlara evde kalması için izin veriyordu, her türlü yardımı yapıyordu. Aşırı derecede cömert ve aşırı misavirperver biriydi. Kafede otururken asla hesap ödetmezdi. Evine gidince bir şey aldığımı görünce kızardı. İnsan bu durumda çok mahçup oluyor. Bazen de çok umursamıyordum çünkü durumu iyiydi. Ben de olsam öyle davranırdım. Çok güzel düşünceleri vardı. Kötülere bile iyilik yapmamız gerektiğini savunurdu. Ne olursa olsun biz hep iyi olmalıyız. Kötülüğe kötülükle karşılık verilmez. Gerçek aşk da karşılıksız olandır derdi. Düşüncelerimiz uyuşuyordu. O da bir gün doğru mu yoksa yanlış anlaşılma mı tam bilemeyeceğim, bu bir yerden hırsızlık yaparken yakalanmış. Ben bu haberi aldığım zaman beni Instagram'dan engellediğini fark ettim. Whatsapp'tan yazdığımda soğuk davranıyordu, Instagram'da bir sorum var falan dedi. Sonra moralim çok bozuk, ben Türkiye'yi terk ediyorum, Dubai'ye gidiyorum dedi. Çoğu zaman soğuk yapıyor ve konuşmuyor. Hırsızlık yaptığı gün, beni Instagram'dan engellemesi bir tesadüf olmasa gerek. Bu da kim bilir neler çeviriyordu. 😂😂😂 Belki yalanlar söylüyordu hep, bilemiyeceğim ama önceden Dubai'ye gittiği fotoğraflar, storyler gördüm. Diğer bir kaç arkadaşıyla da konuştum, böyle bir şeyi asla yapmaz dediler. Asla hırsızlık yapmaz. İhtiyacı yok çünkü bir kere. Böyle bir insan da çıktı gitti hayatımdan işte 😃😃
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
eski sevgilin, eski sevgilim gibi. kesinlikle iyi yaptın. asla geri dönme böyle insanlara zaten. senin saçının telini hak etmiyor.
20 Yorumla Bence ilişkiyi bitirmek için, aldatılmayı beklememeliydin. Senin için hayırlı olmuş Kendine daha uygun bir eş adayı bul.
10 Yorumla- +1 yıl
Küfür ediyordu aglatiyorfu diyosun gelmiyor diyosun aldatan kadar devam ediyordum neden kendine ızdırap çektiriyorsunki
00 Yorumla - +1 yıl
Para isteyen erkek ve kadın kadar itici birşey yok ilişkide iyi yapmışsın tabiki çok bile dayanmışsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yok ya iyi etmemissin biraksaydin iyice bi agzina etseydi. Bide soruyosunuz ya Allah akil fikir versin
00 Yorumla- +1 yıl
Bir şey diyeceğim seni yapmadığın bir şey için suçladığı zaman neden ayrılmadin aklın neredeydi
00 Yorumla - +1 yıl
bence de yansın tutuşsun 😀bir de amaç seçmek sevilmek değilmiş ki baksana ya iyi olmuş
00 Yorumla Evladım kendinize neden zulmediyorsunuz böyle ah ah
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kusura bakma ama bu tiplerle ilişki kurarsan olacağı bu şikayet etme bence sadece ders al hatta herkes alsın sonra erkek şiddeti diyorlar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Keşke benim içimde bu kadar basit olsa bana neler söyledi görmüyor bile yazdıklarımı ama ona aşığım ask hastalığına yakalandım resmen
02 Yorumla- +1 yıl
Sana ilgi göstermeyene sende gösterme
- Cevap sahibi+1 yıl
Haklısın
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Doğru olanını yapmışsın 2 yıldır çıkıyorsunuz ve yanına gelmemiş. Resmen kandırmış seni
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hiç görmeden iki sene nasıl aşk yaşıyorsunuz nudelarla filan mı idare ediyorsunuz nedir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. 2 yıl uzak mesafe ilişkisi mi olur ya yapmayın kendinize bu güzelliği Allah aşkına
00 Yorumla- +1 yıl
Gayet iyi yapmışsın erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor
Kalbi paramparça edilmiş bir kadından öneri*00 Yorumla Geç kalmissin af edersin ama p... tekiymis simdiden sana hayatı zehir eden evlenince maf ederdi hayırlısı olsun iyi yapmissin
00 Yorumla- +1 yıl
Gelmek için para isteyen bir erkekle konuşmaya devam eden aklını seveyim 😂 öyle karaktersizleri nereden buluyorsunuz kurtuldun şükret
00 Yorumla Senin gibi çekici kızı başkası kapar oda ona yansın 😘
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendi kaybetti kesinlikle, ben herzaman çok iyi geldim çok şeyden vazgeçtim ama bunun kıymetini bilmedi, sağlık olsun
Doğru olanı yapmışsın da en başında böyle bir ilişki yaşamam yanlış.
00 Yorumla- +1 yıl
Dogru olanı yapmışsın bir saniye bile düşünmene degmez
00 Yorumla Sorun hakkında yardımcı olabilirim istersen psikolojik bir durum
00 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi etmişsin kurtulmuşsun
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrıl ya bu devirde normal insan yok zaten
00 Yorumla Ne kadar safmışsın ya.
00 Yorumla- +1 yıl
doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla - +1 yıl
Çoktan ayrılman gerekiyormuş zaten
00 Yorumla - +1 yıl
Tabikide, bildiğin oyalayıp zamanını çalmış.
00 Yorumla - +1 yıl
Gelmek için 2 bin tl mi? Oha
00 Yorumla Boş ver ya takma kafaya
00 Yorumla- +1 yıl
Doğru olanı çok geç yapmışsın
00 Yorumla böyle ilişkimi olur 2 sene iyi gitmiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2 sene nasıl dayandın buna?
00 YorumlaDoğru olanı yapmışsındır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. gereğinden fazla bile sabretmişsin
00 YorumlaGeçmiş olsun bir daha olmaz insallag
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Olmaz insallag
- +1 yıl
Sen canımsın harbiden
00 Yorumla - +1 yıl
Siz sevgili değilmişsiniz ki
00 Yorumla - +1 yıl
doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla - +1 yıl
Ayy gel öpücem seni çok iyi yapmışsın
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Öp kız
üstüne konuşulmaya bile değmez bir ilişki olmuş
10 Yorumla- +1 yıl
Tabi ya 🥳 slsl
00 Yorumla - +1 yıl
Doğru yaptın tabi
00 Yorumla Boşver uzak ilişkiler zor yürütülüyor
00 YorumlaBence bittir gitsin
00 Yorumla- +1 yıl
Aferin:)
00 Yorumla - +1 yıl
K. bakmada haketmişsin sen
00 Yorumla - +1 yıl
sen hangi şehirdesin o hangi şehirdeydi?
00 Yorumla - +1 yıl
Doğru yapmışsın
00 Yorumla - Devamını Gör (12)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi