Benim bir fbudy arkadaşım var. Bugün beni birşeyler içmeye çağırdı. “Yanımda bir erkek arkadaşım da var” dedi. Ben de “Bugün yapmayalım öyleyse Pazartesi baş başa olalım bir şeyler yapalım” dedim. O da “ne var bunda arkadaş sadece” dedi.
ben de hoşlanmıyorum arkadaşlar 2 erkek arasında bir de arabada ne yapacağım?
Sonrasında “sen gelmiyorsan ben de Xx diye bir kız var. Ona yazarım” dedi. “Utanmıyorsun dimi başkalarıyla olan muhabbetini söylemekten dedim. Seni sevmiştim yazık… “ dedim. Ve ekledim “hayatında ben yokum o kızla ol” dedim. Naparsan yap sk…mde değilsin dedi.
sizce 2 erkek arasında buluşmaya gitmeli miydim? Bana ters ve tuhaf geliyor. Hadi erkek arkadaşının yanında kız arkadaşı olur o zaman kesinlikle giderim ama erkek ortamına tek başıma neden gideyim ki?
ben de hoşlanmıyorum arkadaşlar 2 erkek arasında bir de arabada ne yapacağım?
Sonrasında “sen gelmiyorsan ben de Xx diye bir kız var. Ona yazarım” dedi. “Utanmıyorsun dimi başkalarıyla olan muhabbetini söylemekten dedim. Seni sevmiştim yazık… “ dedim. Ve ekledim “hayatında ben yokum o kızla ol” dedim. Naparsan yap sk…mde değilsin dedi.
sizce 2 erkek arasında buluşmaya gitmeli miydim? Bana ters ve tuhaf geliyor. Hadi erkek arkadaşının yanında kız arkadaşı olur o zaman kesinlikle giderim ama erkek ortamına tek başıma neden gideyim ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer