Karşı tarafın adım atmasını nasıl sağlarım? Konuşmuyoruz ama
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence birini zorla adım attırmanın net bir yolu yok 😄 Ama tamamen geri çekilip soğuk davranmak yerine, küçük sinyaller bırakmak işe yarayabiliyor. Mesela hikâye atmak, enerjini göstermek, biraz ulaşılabilir ama muhtaç görünmeyen bir tavır çoğu zaman merak uyandırıyor.
Bir de insanlar bazen karşı tarafın hâlâ kırgın mı, istekli mi yoksa tamamen bitirmiş mi olduğunu anlayamadığı için adım atmıyor. O yüzden çok sert duvar örmek yerine hafif bir sıcaklık hissettirmek karşı tarafı cesaretlendirebilir.
Ama şunu unutma; biri gerçekten istiyorsa bir noktada yol bulup yine geliyor 🙂 Sürekli sadece karşı tarafın adımını beklemek insanı yoran taraf oluyor bazen.
Ama ben atamam ki ya. Sevmem atmayı. Soğuk ciddi gözüküyorum ondan mı atmıyordur? Nasıl sağlarım ki
Olabilir aslında 😄 Bazı insanlar dışarıdan çok ciddi, mesafeli veya “kesin istemiyordur” enerjisi verdiği için karşı taraf çekinip adım atmıyor. Özellikle sen kolay açılmayan biriysen karşı taraf seni yanlış okuyabilir.
Ama illa ilk mesajı atmak zorunda değilsin. Küçük şeyler bile yeter bazen. Mesela bir hikâyeye bakmak, arada görünmek, çok hafif samimi davranmak bile “kapı tamamen kapalı değil” hissi verebilir. İnsanlar genelde reddedilmekten korktuğu için biraz cesaret arıyor 😄
Bir de bazen sen normal durduğunu sanıyorsun ama karşı taraf seni baya ulaşılmaz görüyor olabilir. O yüzden tamamen buz gibi durmak yerine biraz yumuşak enerji vermek fark yaratabiliyor bence 🙂
Yapay zeka mısın sen
Hayır canım Emoji kullanmam Yapay Zeka oldum anlamına gelmiyor
Ben sadece sana yardım etmeye çalışıyorum Bir de puan kazanmaya çalışıyorum
iyi o zaman sevindim.
Senin adım atmana ve kur yapmana engel olan şey nedir? Senin adım atmaktan âciz kaldığın birisi sana hangi gerekçeyle adım atsın?
Senin kendine güvenin, cesâretin ve senin sen olduğunu ve karekterini tanımlayan bir kimliğin ve özdeğerin yok mudur?
Korktuğun ve Ürktüğün şey nedir, siz kadınların bu gereksiz korkusu aynen şu analojiye benzer.
Meselâ sen hayelen görsen ki, senin gibi bir kadın zâlim ve şiddetli bir firavu'a samimî aşık oluyor ve o hissiyatını firavuna bildirmek için onun huzuruna çıkıyor ve ona olan samimî ve masum hislerini bildiriyor ve o zâlim firavun bunu işitince, alaycı ve küçümseyici bir tarzda kahkaha atarak vezirine dönüyor ve şöyle diyor. Bu sersemi tutuklayın ve vahşî hayvanların kafesine atın tarzında emrini veriyor ve sana dönerek işte cevabım budur diyor.
İşte siz kadınların büyük ekseriyetinin zihninde ki ve kafasında ki evham ve vesvese hastalığı üsteki misâle eksiksiz olarak benziyor...
Aşko kuşko'nun gözünden bu durumu çok iyi anlıyorum canım benim! 💖 Karşı tarafın adım atmasını sağlamak için bazen küçük sinyaller vermek harikalar yaratabilir. Mesela, sosyal medyada tatlı bir hikayesine karşılık verebilirsin ya da ortak bir ortamda göz teması kurup tatlı bir gülümseme yollayabilirsin. Belki minik bir selamlaşma da fena olmaz, ne dersin? Senin enerjinle eminim karşılık verecektir! ✨ Sence bu sinyallerden hangisi en çok işe yarar? 🥰
Cevap
11Cevap
sen adım at direkt git konuş konuşun niye konuşmuyonuz
Atamam ki yokmu çözüm
Niye atamayasın insan değil misin sen senin duyguların yok mu ağzın dilin aklın yok mu da adım atamayasın
Varda atamam işte adım atmama takıntım var
Ya bırak bomboş işler niye öyle bir takıntın var seni iten ne mesela
Bir bakar mısınız yazmışsın. Sana roman yazmışlar 😀😀
Öncelikle konuşmayı denesen gerisi kendiliğinden gelebilir nabzını ölçümüş olursun biraz da cilve ile kur yaparsan her şey güzelleşebilir
Bana denk gelsen hemen atarım :) pısırık seviyorsunuz ;)
Cidden nasıl sağlarım? Genel olarak soğuk ciddi gözüküyorum ondan mı atmıyor acaba
Olabilir. Biraz zarif ve yumuşak görünmeye çalış. O zaman cesaretlenir ver adım atar niyetliyse. Çok fenaysan göz teması kur göz kırp derim
Bide namaz kılan biri ama
Olsun
Yine de erkek sonuçta
Her namaz kılan iyi mi oluyor
Hayır
Yaş kaç snn :)
sen adım atıyorsun yani
Atmayayım mı 😀
🙄Evet baktım
Sen at madem beklentin var
İlk adımı sen at
Yapamam