Arkadaşlar birini hiç kendinizden ritüelle ya da duayla bilmem neyle falan uzaklaştırdırdığınız oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yıl diyorum 2022 . Ritüel , büyü falan değil bunların çözümü batıl batıl şeyler
Tamam en haklı sensin bizde malız ya zaten öylesine istiyoruz böyle şeyleri aynen
Kendi hakkında öyle deme ama. Büyü , ritüel gıbı şeylere bel bağlaman seni mal birisi yapmaz.
Sende malmışım gibi yorum yapma o zaman ne sorduğum belli ya evet diceksiniz ya hayır yani bunu anlamak çok zor değil ben size boş mu nasıl diye sormuyorum
Açıkça yazmışım zaten batıl şeyler bunlar diye
Bende diyorum ki en son çare diyorum
Çare değil bu. İnancının arkasına sığınıp çözüm arayışı içimdesin. Bir çok şeyi denedın ama çözüm bulamadın. Bunun ardına sığınıyorsun. Mesela karşına alıp güzelce konuştun mu? Kolluk kuvvetlerine sıkayet etmek zorunda kalacağını , rahatsız olduğun için şikayet etmek zorunda kalacağını soyledın mı? Baktın duzelmıyor sıkayet et.
Güzellikle anlamiyo abicim o yüzden güzellikle olmuyosa anlamiyosa benim iyi niyetimi suistimal ediyosa kendi bilir böyle olucak o zaman
Şikayet edeceksın o zaman. Buna mecbur bırakıyor seni. Oyle aklına estıgı gıbı davranıp , senın hayatını kısıtlayıp rahatsız etmeye hakkı yok
Yok oralara girince mesele uzar bi şekilde bende soğusun kendisi hayatımdan çıksın istiyorum
hayır ama telepatiyle hiç konuşma ihtimalim olmayan birini kendime çekmiştim. tabii telepati işe mi yaradı yoksa allah beni görüp acıdı mı bilemicem..
Hadi ya
olmazmı. Salem'de yaşarken Kara büyülerle meşgul olurduk devamlı.
Ben şimdi buna inanıyım mı yani
inanarak soru sormuşsun knk. bunada inanabilirsin.
E bi yardımcı olursun heralde o zaman ki ben kötü niyetle yapmicam zaten gerçekten ihtiyacım olduğu için
anlat bakalım. bi dinleyim derdini , ona göre karar veriyim.
burada mi anlatiyim
e yani. DM verip ifşa olmak istemem
Biri var hayatımda cidden bana zarar veriyo her yönden kötü niyetle istemiyorum bunu tamamen kendimi kurtarmak için istiyorum benden soğusun kendisi ayrılmak istesin pesimi bıraksın istiyorum mesele bu
olamdı denemedim kimse çok yakın değil zatenritüele duaya ihtiyaç yokçok çirkimin çok sevimsiz (kalbini göremedikleri için) kimse yaklaşmaz
Normal olmayan insanlar böyle insan dilinden anlamıyorlar pek en son çare olarak bunu denemek istiyorum
sen çok çekici güzel olmlısın yaaknı bırakmıyorlar
Yalan bunlarda inanıyor hdlsps
Uydurmuyorum heralde dimi bi şeyler görüyorum duyuyorum ki sorma gereksiniminde bulundum
He he tamam
Aynen kanka
Batıl inanç yapma
En son çare artık bu
Ne oldu ki anlatmak istermisin
Anlatırım da yardımcı olabilicek misin
Olayı bilmeden bilemem
Sordum zaten öyle bi şeye ihtiyacım var işte denenmiş onaylanmış bi şey var mı diye sordum varsa bende yapicam
Anladım anlat belki yardımcı oluruz
Uzun mesele işte belli değil mi zaten ne olduğu
Özelden yaz anlat dinlemeyi seven biriyimdir
Yazamıyorum
Xper seviyen yok cunku
takip et
Tamam
Bende atamiyorum😔
Yapcak bi şey yok
Naber
bos isler
Başına gelsin boş mu dolu mu gör bakalım
senin basina gelsin pislik tanimadigi kisiye beddua edeni de ilk kez goruyorum Çok yaşa
hayir ge@ber
Tanımadığı kişiye de anlamadan dinlemeden boş işler diyeni de ben ilk defa görüyorum işine gelmedi galiba yazık
bos isler demem sana beddua ettigim anlamina gelmiyor
kalbin kotu senin yazik sana
herkes hakkettigini yasar
burada insan gibi yardım istiyoruz insan gibi soru soruyoruz sen boş işler yazıyosun boş iş olduğunu düşünüyosan hiç yazmazsın o zaman gerçekten ihtiyacımız var ki o yüzden soruyoruz heralde burada kötü olan ben değil sen oluyosun ben bana nasıl gelindiyse şekilde gittim
tankmadigin kisiye hakaret edemez beddua edemezsin hic cevap vermeye de bilirdin hehe de diyebilirdin. direk oyle atlaman kotu biri oldugun anlamina geldi sonucta ben sana kotu bisey soylemedim sen soyledin. soru soruyorsan herkese acik her yoruma acik olamn gerek. Bana laf yetisdiricinceye kadar insanlarla nasil konusulmasi gerektigini ogren.
Çok şükür ben neyi nasıl yapıcağımi biliyorum ki zaten burada ben yapan var mı dedim sen nasıl cevap vermişsin en alakasız şekilde boş işler diye ya evet diceksin ya hayır bu kadar basit boş mu dolu mu seni ilgilendirmiyo dimi
bos isler yazmamdan belli olmadi
Tamam kanka en haklı sensin