Bakar mısınız bi?

Başta her şey çok güzeldi… Gerçekten öyleydi. Biz çok ciddi konuşuyorduk, geleceğe dair hayallerimizi paylaşıyorduk, birbirimize güveniyoruz gibi hissediyorduk. Buluştuğumuzda da her şey çok iyiydi; sanki her şey yerine oturmuş gibiydi ve ben gerçekten mutlu hissediyordum. Ama sonraki hafta birden bir şeyler değişti. Bana, sevgi konusunda denediğini ama olmadığını, duygularını ve arzularını karıştırdığını söyledi. O an kendimi çok kötü hissettim, bir anda her şey alt üst oldu. Ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilemedim. İki ay geçti, ama hâlâ içimde bir karmaşa var. Son birkaç gün önce profiline baktım ve S🖤 yazdığını gördüm. Ve inanın, biz çok ciddiyken bunu yapmamıştı. Bu bana öyle bir acı verdi ki… Canım çok acıyor. İçimdeki kırgınlığı, hayal kırıklığını ve belirsizliği anlatmak zor. Sanki hem güvenim sarsıldı hem de kalbim sıkıştı. Bazen kendime “Belki yanlış anlıyorum” diyorum, ama hislerim o kadar yoğun ki, gözlerimin önünden bir türlü gitmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum; konuşsam mı, susmalı mıyım, mesafe mi koymalıyım, yoksa anlamaya mı çalışmalıyım… Hepsi kafamda dönüp duruyor. Şu an kendimi hem kırgın hem de yalnız hissediyorum. İçimde bir boşluk var, sanki bir yanım sürekli soruyor: “Neden böyle oldu? Neden ben bunu hak ettim?” Ama biliyorum, bu duygular sadece yaşanıyor ve zamanla anlam kazanacak. Yine de bir yandan öyle yoğun ki, kalbimde sanki küçük bir taş varmış gibi ağır geliyor. Kendimi toparlamaya çalışıyorum, ama bazen hislerim öyle bir baskı yapıyor ki nefes almak bile zorlaşıyor. Ben sadece bunu paylaşmak istedim, çünkü içimdeki karmaşayı birine anlatmadan taşımak çok zor. Belki de zamanla hepsi biraz daha anlaşılır olacak, ama şu an sadece acı, kafa karışıklığı ve kırgınlık var. Bu süreçte kendime sabır göstermeye çalışıyorum; hislerimi bastırmadan ama onları yönetmeyi de öğrenerek ilerlemek istiyorum. Ama itiraf etmem gerekirse, bazen her şeyi bir kenara bırakıp sadece ağlamak, bu yükten biraz olsun kurtulmak istiyorum.

Bakar mısınız bi?