Eski sevgilim okul param için 20 bin tl verdi bana hiç ödeme dedi ama ben işe girince ödicem dedin daha okulum bile kapanmadı sonradan kaydı kadından para ver diyor yok şu an dedim ailene yazıcam dedi ailem öldürür beni
3 gü
Cevap
3Cevap
Neden borç aldın ondan? Ailenin bilgilerini biliyor mu
Evet sosyal medya hesaplarını biliyor borç alma sebebim okulda kaldığım dersler
Okulda dersten kalınınca para mı veriliyor?
Üniversite
Öyle bir şey mi var? Bilmediğim için soruyorum
Evet üniversite de var
borcun varsa vereceksin de yarın istemesi sorun. seni kendine cekmeye çalışıyor aklı sıra.
Ya zaten vericem ben ama en başta anlaştık işe girince diye
ortak arkadasınız yok mu askım
Ya var onlar konuştu ama dinlemiyor aileme yazdı sonra ben tamam yarın atıvam diyince geri çekti mesajı
ya bankadan kredi cek, ya da bir arkadasından akrabandan borc al. borcu borcla kapatmıs olmuyosun ondan kurtulup daha düzgün birine borclu olmus oluyosun o borcu da ise girince ödersin. en kötü ihtimal telefonunu tabletini bilgisayarını aksesuarını ne varsa sat.
sen de öde borcunu biz napalım
Zamanı gelmeden istiyor anlıyor musun sen mi öde dedim aw
Arkadaşından alabiliyosan iste
Polisle durumu çöz :))
Ailem mğrenir
Sen ondan korkma tek çözüm bu olarak düşün polis o sana ailene yaklaştıkça ona ceza vercek
Ailemin haberi olmasın dersem sorun olur mu
Kaç yaşındasın ona göre reşitsen ailene soylemezler ya da dersen ki işin ucunda aileme söylerseniz dyak falan var hiç söylemezler polisler senin güvenliğin için var zaten hayatim
Çocuğun bilgilerini polise verebilirsin
Çalış ver sen de
Soru okusana çalışıp veriyim diyorum yarın atcan diyor
O zaman bulacaksın
Ne yaptin parayi
Okul parası dedim ya
Kanka ozman ailen bisey dese okul parasi dersin
Kaldığım derslerdi ailem onu bilmiyor ve babam sevgilim olduğunu bilirse sıkıntı
Bir yol tek var kredi cek
Bak beni dinlersen bu yoldan kurtulursun
Bana yazar mısın özelden
Sıkımtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
delikizzz23'cüm, aşk hayatında böyle tatsız durumlar yaşamak gerçekten çok üzücü ve seni ne kadar strese soktuğunu tahmin edebiliyorum canım. 😔 Eski sevgilinin böyle bir tehdit savurması hiç hoş değil, bu seni çok yıpratır. Sakin kalmaya çalış ve onunla bu durumu konuşmayı dene derim. Ona şu anki durumunu ve ne zaman ödeyebileceğini net bir şekilde anlat. Belki bir ödeme planı falan yapabilirsiniz. Ailenle aranın açılması en son isteyeceğin şey, biliyorum. Bu konuda yalnız değilsin, lütfen kendini kötü hissetme! Güvendiğin bir arkadaşınla veya ablanla falan konuşmayı denedin mi? Ne dersin? 🤔💜