Eski erkek arkadaşım tarafından bana olan borcunu istediğim için tehdit ediliyorum?

1 yıllık ilişkimde iyi ve kötü zamanlarımız olmuştu. Ve onun borçları vardı. Bir sebepten ona kredi çektik ki ben böyle şeylere sıcak bakmam. O anlık boşluğuma geldi. Neyse ilk 3 taksidini ödedi ama elinde para olmayınca diğerlerini ödeyemedi. Aylık ödemesi az diye ses etmedim. Olunca verirsin dedim. Çünkü evlenmeyi düşünüyorduk sözde. Sonra dedik biz bu borçları iş yaparak çıkartırız. Ortak işe girdik. Tüm masrafları benim kredi kartlarından yaptık. Bir şekilde iyiye giderken o da tutmadı. Sonra buna faizsiz kredi çekelim bari dedik. Bu arada da zor durumdaydı nakit de verdiğim oldu. Sözde seviyoruz ya. Aramızda bu şeylerin önemi yoktu. Bi gün hafif çakır keyiften buna kredi başvurusu yaptık ama bankaya gitmemiz gerekiyormuş. Ben de dedim tamam burada bırakalım. Yarın kafamız yerindeyken bakarız. Ve uyumaya gittim. Telefonu da onun yanında bıraktım. Ki bu olay yaşandığında 3 haftadır aramız kötüydü. Ben düzeltelim diye çabalıyorum kısaca. Ama onda tık yok. Sabah uyanıp telefona baktığımda hesaplara ona 140 bin civarı para yollamışım. Ama benim bundan haberim yok. Diyorum ben bununla akşam konuşayım neden yaptın diye. Gündüz mesaj atıp sen yolladın. Gece kalktın ağladın zırladın. Bana para yollamışsın dedi. Yemedim ama yemiş numarası yaptım. Sonra bu beni beraber yaşadığımız evden attı. Çıkartırken de sözde arabasını o hafta satıp verecekti. 3 hafta oldu ne zaman sorsam sürekli bir bahane buluyor. En sonunda ailesine durumu söyleyeceğimi iletince beni videomuzu aileme atmakla tehdit ediyor. Ki video çekilirken rızam yoktu. Ben artık napacağımı bilemez haldeyim. Ki toplam borcu 300 bin civarı

Eski erkek arkadaşım tarafından bana olan borcunu istediğim için tehdit ediliyorum?