Eski sevgilim bana verdiği borç parayı istiyor ve beni tehtit ediyor?

Sevgilimle 2 yıllık ilişkimiz vardı İlişkinin ilk zamanları hep üzerime düşüyordu sarılmak öpmek istiyordu fakat daha sonra Tin’dir kullandığını öğrendim ve tartışmaya başladık yalvardı yakardı bir şekilde affettim sonra hep güvenim sarsıldı için bir türlü güvenemedim ona sürekli kontrol etmek durumunda kaldım tabi ayrılıp barıştık arada bir bu süre içerisinde mutlaka ya Instagram‘dan bir kız ekledi ya da gidip buluştu kafede falan sonra da yapmamış gibi kesinlikle böyle bir şey yapmadım diyerek inkar etti ayriyeten bizim gece uyuduğumuz esnada bir şeyler yaparken annem de bizi izlesin çok görmesini istiyorum şey yaparken falan dedi bu tarz konuşmalar da yaptı çok garibime gitti ve aşırı derece sinir bozucu davranıyor beni görünce köşe bucak kaçıyormuş gibi davranıyor sen ilişkimizi herkese anlattın gibisinden vs suçlamalar yapıyor insanlar neden ayrıldınız sordu ben de açıkladım hepsi bu ayriyeten bana 2800 TL borç vermiştim borcunu istedi fakat yüzsüz köpek defol paramı getir haram zıkkım olsun gibisinden kötü cümleler kullandı ve annem babamı aramakla tehdit etti insan gibi istemedim tabi benim de ona param geçti hemde çok fazla harcamalar yaptım annesinin evine boş gittim hatırlamam yani şimdi biz ayrılalı altı gün oldu hemen gidip üçbeş tane kız eklemiş Reels videoları falan atıyor Aşırı derecede kötüyüm benim Mentel sağlığım gitti hayatıma devam etmekte zorlanıyorum tek temennim şu gerçekten oda bana yaşattığını yaşasın acısını bir şekilde çeksin Amerika’ya gidip video çekerek orada ünlü olacağım Green kartı orada yaşayacağım gibisinden konuşmalar yaptı beni kısıtladın ilişki boyunca bıktırdın vs dedi kız arkadaşlarım olabilir senden sonra diyor gidip kahve içebilirim diyor ben de buna izin vermem tabiikide sonuçta gevşek değilim sıkmaktan kastı bu Kendime gelemiyorum hayatıma devam edemiyorum resmen nasıl unutabilirim nasıl onu yok sayabilirim bilmiyorum fakat pişman olsun istiyorum

Eski sevgilim bana verdiği borç parayı istiyor ve beni tehtit ediyor?