Sevgilimin durumu iyi. Evinde ilk evliliğinden kalan beyaz eşya ve mobilyaları yeni gibi. Hepsi de üst segment eşyalar. Siz olsanız eşyaları değiştirir miydiniz? Bana da şahsen yatak odası dışında, yeni gibi eşyaları değiştirmek müsriflik gibi geliyor. Tüm eşyaları değiştirmeye kalkışsak bu sefer eski eşyaları çok ucuza satması gerekecek.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yatak odasını değiştir ana diğerlerine gerek yok bence o parayı başka şeylere kullanın tatil yapın bşr şey yapın eşya sonuçta eski karısı değil
Çatır catie kullan. Hatta kullanırken egonu bas gec
Çatır çatır kullan derken, ilk eşinden kalan esyalari mi, kocayı mi😂Ego hic bana gore degil. Istesem de yapamam.
Ahaha 😂 ben eşyaları kastetmiştim ama sen dedikten sonra kocayı da diyorum 😄 yani ego derken rahatsızlık duyma. Aklını kullanamadın bak şimdi hepsi benim diyerek kendini iyi hisset demek istedim
Bı bayan arkadaşım vardı. Evli erkeklerle oluyordu. Ne cekiyo seni dediğimde başkasının elinde tutamadığıni almak ego yapiyo bende diyodu. Erkekte de kadında da var bu.
Sevgilimin İlk eşinden kalan esyalari kullanmam, onun yararina olan bir sey. Yoksa bende simdiki kadınların çoğunluğu gibi yeni esyalar aldırmayı bilirdim. Ama bizim cok uzun bir geçmişimiz var. Ben onu cok seviyorum kıyamam ki ona🥹
Kadınların yeni eşya aldırmadı emek psikolojisi yaratmak için. Bana emek versin ki kiymatimi bilsin düşüncesinden geliyo. Valla sen bilirsin tabi. Az evvelki tavsiyeme ters gelcek ama beni dinlersen harcama yaptırırsın. Kiyamayana koyarlar net.
Kıyarlar olcak orası ama koyarlar da olurmuş 😅
Dogru diyorsun
Biliriz bu işi 😉
Ben eski eşyaları kaldırırım öyle bir şey olsa yeni eşyalar alırım.
Eski esyalari ne yapalım? Esyalar yeni gibi. Yeni esya almak üzecek bu sefer eskileri ya yok pahasına satmayız gerekecek ya da atmamız gerekecek. Sadece yatak odasını değiştirsek olmaz mi?
Yani tabi aslında yatak odası da yeterli lakin olurda ayrılmış olsam evleneceğim kadının istemediği yerler olursa değiştiririm
Tabi es e ortak nokta bulunur ona gore hareket edilir
Aynen 👍🏻
Sacma yani niye degissin
Peki siz, sevgilinizi. eski eşinden kalan esyaları kullanir miydiniz?
Beyaz eşya ise kullanırdım ama sizin de dediğiniz gibi yatak odasına dair seyleri kullanmazdim
Kismetse yatak odasını zaten degistirecegim.
Yatak odası dışımda hepsi normal bence
Boşa masrafa gerek yok
Sende mi boşandıktan galiba
Hayir ben ilk kez evlenecegim
Yaşın kac onun kac
Değiştiririm
Ilk evliliginden kalan esyalar yeni gibi ve hepsi de cok kaliteli pahallı markalar. Yeni esyalar almaya kalksak bunlarri ya yok pahasına satmayız ya da atmamız gerekecek.