Eski eşinize eşyalarını veremediğinizi düşünün. Görseldeki gibi çöpe mi atardınız yoksa saklar mıydınız? Boşandığınız eşinizin eşyalarını ne yapardınız?
Ne şekilde ayrıldığıma göre değişir.. Ben karakter yoksunu biri değilim.. İnsanlar ilişki yaşarken nasıl medeni ve sevgi dolu olabiliyorsa ilişkiyi noktalarken de saygılı olabilir.. Eski eşime vermeyi tercih ederdim eşyalarını.. İstemiyorsa da çöpe atardım kendisi bilir.. Keyifli geceler..
Bir kişi ile boşanmış olmam ona saygısızlık yapacağım anlamına gelmez. Arardım ve nasıl izleyebilirim bunu ayarlamaya çalışırdım. İstemez ise hayır kurumuna verirdim.
Kendisi aldi bana biraktigi fotolari ve albumleride gözünün önünde yirtip çöpe attim ona ait butun anilarida unuttum diyebilirim yerine daha guzel mutlu huzurlu anilar biriktirebilmek icin 😏
Fotograf albümünü hala saklarım. Yıllar geçti belki ama Elim gitmiyo atmaya. Hatta onunla birlikteyken alınan her kıyafeti giyişimde aklıma tekrar tekrar gelir.
Hatıralar atılmaz geçmiş zaman saygısı vardır hele çocuk sahibi iseniz ilerde çocuklar fotoğraf görmek ister anılar görmek ister ömür bir gün ile yargılamayn
Hayatta saklamam eşyaları atarım fotoğrafları yırtar telefondandan da silerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fotolar öyle koyulmaz sonuçta orada ben de varım ve herkesin eline geçmemeli, onları yırtar mutfak çöpünde imha eder ya da yakarim ama kıyafetlerini çöpe tabiki