Erkeklerin özellikle son dönemde en çok yaşadığı sorunlardan biri nafaka problemi
Peki boşansaydınız eski eşinizden ne kadar nafaka talep ederdiniz?

Erkeklerin özellikle son dönemde en çok yaşadığı sorunlardan biri nafaka problemi
Peki boşansaydınız eski eşinizden ne kadar nafaka talep ederdiniz?

Nafakalar acayip az ve bunu büyütüyorlar. 5 bin lira nafaka alan tanıdığım var çocuk için. Çocuk özel okula gidiyor servis parası var yemek ücreti var sadece servis parası ve yemek ücreti 5 bin TL zaten normal bir çocuk için nafaka 10 bin lira olmalı.
kadınların nafaka almasına karşıyım, bir çocuğun varsa ve bu çocuğa babası gerekli maddi imkanı sağlıyorsa nafaka erkeklerin cebini sömürmekten başka bir şey değil maalesef.
Cevap
5Cevap
Ben istemezdim
Ben kocamdan ayrılamam beni kocamdan ayıramazsınız hainler vdhbdhbfjbfjbfjbf
Hiç kimsenin parasına ihtiyacım özellikle hayatımdan çıkarttığım erkeğin.
Boşanırken mal varlığının yarısını aldım zaten oğlum için… nafakaya gerek yok… 😅
hayatımın içine edib bide paramı ödemeyecek... bana yaşattıklarını üç beş kuruşla ölçülemez serefsiz
Çocuğuna baksın yeter, her lokması haramdır deyyusun
Oooo süpersin
erkek olsaydım boşandığım birine para falan vermek istemezdim. fakat madem kadın doğdum ve bundan faydalanabiliyorum o zaman faydalanırdım.
mal varliklari bolusulmusse daha ne nafakasi falan yav. izdirap cektiririm oyle kariya.
Ben bir şey istemedim
Çocuklarımın geleceği iyi olacak kadar
Nafaka talep etmezdim
Ben boşandim almadim. Tenezzül etmem.
boşanmasinlar da almasinlar da
Bekarım
Boşandım, şu an 30 bin ödüyorum.
Gücü neye yeterse
İstemezdim ben nafaka sanırım ya
Boşandım fakat hiçbir şey istemedim
Hep öyle olur
Öyle oldu ister inanın ister inanmayın
Öyle karakterli biri görmedim hiç bu sitede kusura bakmayın böyle olgun
Teşekkür ederim önemli değil
Neden böyle olgun anlayışlı insanlar ayrılır ki
Anlaşılmadıkları için
Anladım ilgisizlik yordu yıprattı anlaşılmamak dimi :(
Ne diyon inatcibirkoc.. para istemek karaktersizlikmi senin gözünde.. cocukalri babamızın evinden getirmiyoruz. gozyasi hakaret küfür ağrı acı dayak yiyen kadınlar var meslegi olmayan ailesinin evine sığmayan babasi anasi abisi... cocuklariyla kabul etmeyen kadinalr var. Allah bile kadina mihiri helal kılmış. bisaninca sokaklarda kalmasın diye. simdi parayı cocukalr için başını sokacak biyer icjn istemek karaktersizlikmi yazıklar olsun
istemezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?