Ayrılalım dedim, direkt tamam dedi, hiç neden diye de sormadı. Hiç mi değerim yok anlamadım, normalde de iyi davranır bana
3 gü
Ayrılalım dedim, direkt tamam dedi, hiç neden diye de sormadı. Hiç mi değerim yok anlamadım, normalde de iyi davranır bana
Cevap
9Cevap
niye üstelesin adam canım mı ayrılma çocuk oyuncağı mı ayrılalım ağzından bu kadar kolay çıkıyorsa üsteleyen canım..
Neden ayrıldığımı biliyor düzelmesi için çok uğraştım düzelmedi ama en son arkadaşımı soruyor. Arkadaşımı soruyor yaaa o nasıl görüşüyormusun dedi git kendin sor dedim. Bu kadar da olmaz beni kıskandırmak için yaptı ama gerçekten bıktım böyle bişey olamaz
Hiçbişey için ısrar etmedim. Ama artık yeter yani ama sormadı neden felan diye direk tamam sen bilirsin diyip engelledi üç gün sonra engeli aç kapa yaptı sonra pp değiştirip engeli tamamen kaldırdı ama yazmıyor benim yazmamı mı bekliyor sence
Yazmıyorum engellemiyorum da yazmasını bekliyorum ki tam yazarken engelleyeyim karşına o engel y@rrak gibi çıksın
Değerle alakası yok ki bunun. Tamam sebep sorulabilir belki ama karşı taraf bitirmiş, istenmediği yerde kalmak için niye duraksasın yani
Düzelmiyor bende görüşmeyelim artık dedim çünkü artık bu durumu beğenmiyorum dedim tamam sen bilirsin dedi engelledi daha sonra engeli kaldırdı 3 gün sonra ve hala yazmadı bir hafta geçti.
Ayrılalım derken sen ona niye değer vermedin o zaman :) İyi etmiş.
Düzelmiyor ya.
Ne gibi sorun var anlat ne düzelmiyor mesela
Beni sevdiğini belli etsin değer versin beni kıskandırmayı çalışmasın mesela , en son eskiden tanıştırdığım bir arkadaşımı sordu o nasıl dedi git kendin sor dedim kız evlendi ve hamile şu an dedim aaa ne ara diyor. Ben seni görmek ve görüşmek istemiyorum artık çünkü bu durumu artık beğenmiyorum dedim. O da tamam sen bilirsin dedi
Adam gamsız umursamaz ve empati yeteneği çok düşük biri. Sen duygusal birisin belli ki. Yengeç akrep balıklık var gibi biraz sende doğum haritana bakmak lazım. Ve çok saçma bir kızı sana sorması. Hani iyi niyetten mi sordu naptı ne etti gibisinden ama sen duygusal olduğun için bu durumu çok kıskanmışsın ve kendini özel hissedememişsin.
O koç ben kovayım. O sürekli başkasını bulurum diyordu bişeyi reddedince ya da görüşmek istemediğimi söyleyince
Hmm keyfine düşkün birisi olur oda. Canı ne isterse onu yapar sen kontrol edemezsin. Yani bitmesi gerekiyorsa biter tabikide. Bazen her sorunun her problemin çözümü olmuyor ya. Sen ilgi istiyorsun biraz peşimden koşsun istiyor da adamın eyvallahı yok kimseye. O yüzden hakkınızda hayırlısı olsun
En iyisini yapmış hiç uzatmadan kurcalamamış.
Neden böyle yaptı
Sen neden öyle bişey yaptın.
Düzelmiyor sürekli başkasını bulurum başkasıyla olurum sen olmazsan diye tehtit ediyordu hafta sonu buluşalım dedi benim babamda hafta sonu evden çıkmama izin vermiyor dedim o da arkadaşın vardı ya bi ara tanıştırmıştın o nasıl dedi ne bilim git sor dedim yani sırf gelemiyorum diye arkadaşımla buluşacak. Sonra görüşmeyelim artık bu durumu beğenmiyorum dedim o da tamam sen bilirsin dedi ve engelledi ardından 3 gün sonra açtı
Çocuk yolundaymış buna yapacak bir şey yok
Adam 30 yaşında bu hareketler ne ergen ben bile yapmıyorum yemin ediyorum daha akıllı hareket ediyorum ya
Adam kendi keyfinde sizin bi öneminiz yok
Tamam deyip yol vercen
Sizi Sevmemiş Demek Ki
aliye kibarca bir bye bye
Kendin kaşındın
O düzelmiyor bende ayrıldım
Anlaşılan o seni bırakmış yoksa burada zırlamazdın
Ben ayrıldım yemin ederim
Değerin yok demek
Çekil hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda hissettiğin karmaşayı çok iyi anlıyorum. Sen ayrılalım dedin diye direkt "tamam" demesi insanı şaşırtır, hele ki sana hep iyi davranan biriymiş. Belki o da şok olmuştur ya da senin kararına saygı duymak istemiştir, kim bilir? 🤷♀️ Ama asıl sen ne istiyorsun? Gerçekten ayrılmak mı istedin, yoksa bir tepki miydi bu? 🤔 Konuşmak için bir adım atabilirsin belki, ne dersin? Senin düşüncelerin ne oldu şimdi? 😊