Arkadaşlar size, beni sevme, seni incitirim, boşuna kendini üzüyorsun, hak etmiyorum, çok ciddiyim sevme beni, sevgini abartma, iyi niyetine inanıyorum gibi söylemlerde bulunan ve o anda çok sinirli olan bir kız için ne düşünürsünüz?
Ufak çaplı bir kavga oldu ve ayrılmadık. 4 gündür yazdım görüldü attı, aradım açmadı. Bu durumun tercümanlığını yapabilecek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim. Onu çok seviyorum neden böyle söyledi birden anlayamadım. Sizce benden ayrılmak mı istiyor? Bu kavgada kimse kimseye büyük bir hata yapmadı affedilebilecek kolay bir durum sadece iletişim kopukluğu.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni kırmadan ayrılmak istiyor.
Ne kadar zamandır ilişki içindeydiniz?
2 ay
Ciddi olmasa bile bu 2 ayda sen kıza alıştın tabi. Sevmeyi deneyip sevemedi tahminen. Seni kırmadan soğutuyor aklısıra 😃
Sen de yeni bir kıza yönelmelisin artık 😎
Alıştım mı 😅 bağlandım desem yalan olmaz. Keşke bu kadar kolay bağlanabilen biri olmasam ama onu bırakmak istemiyorum.
İnsan aralıksız 2 gün konuştuğuna bile bağlanabilir. 2 ayda tabi bağlancan 😃
Ama sana dönme ihtimali varsa da bunun yolu üzülüp kahrolmak degil, yeni bir kız bulmandır. Veya dönmez tamamen koparır irtibatı, dene birşeyler işte 😃😃
Ya bana göndermeli şeyler de atıyor mesela benim arkasını beğendiğim bi arabanın arkasını o beğenmemişti şimdi mesela arkası güzel diye aynı arabayı sokakta görüp bana atıyor falan. Ne atarsam instagrama ki göndermeli şeyler paylaşmıyorum normal şeyler, hepsine bakıyor falan yani amacı biraz süründürüp sonra tamam geçti demek mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. Benim anlamlandıramadığım eğer şu an irtibatı keser merak etmesini sağlarsam bana döner mi yoksa zaten o da aramıyor diyip soğur mu? Yoksa tam tersi merak edip daha çok döner mi yani anlayamadım.
Kızın tarzını bilmiyorum ama 4 gün görüldü atıp da cevap vermediyse, sana saygı duymayan toksiğin teki demektir. Onu fazla büyütmemelisin gözünde.
Ayrıca kendisine onlarca kişi yazıyorsa, senin yazıp yazmadığınla ilgilenmez mantıken.
Bi keresinde bana eğer sana soğuk yapsaydım konuşuyor olmazdık demişti samimi bi muhabbet esnasında.
Şimdi konuşmadığına göre soğuk mu yapıyor 🙄
Yani anladığım kadarıyla bu yönde ya dediğim gibi ayrılmak istiyorum veya bitsin vs demedi ama cevap vermiyor olması adamı çileden çıkartacak derecede kötü şu an bile hala arayasım var zor tutuyorum kendimi
O tür toksik insanlar ruhu daraltır, umursamaz davranarak küfrettirmeye çalışırlar. Bir de net konuşmuyor ki uzun süre sürünüp yedekte kalasın diye 😃
Aradım ya normal konuştuk dediğim gibiymiş harbiden telefonu açtı efendim canım diyo 😅 sonra hastaneye gitti çıkınca baktım o beni arıyo yani gerçekten biraz sinirlendirdim onu benim hatam kabul ettim zaten sorun kalmadı sanırım 🙏🏻
İyi bari ilişkiniz faciaya dönmedi benim yüzümden 🙄
Hayırlı olsun 😃 🤲🏻
Yok estağfirullah ben bile öyle bakıyodum konuya senin de öyle bakman gayet doğal 😂 yorumların için teşekkür ederim tekrardan 🙏🏻
Eyvallah kardeşim 😃🤙
4 gün boyunca yazmadıysa geçmiş olsun o zaten seni terk etmiş senin haberin yok
En son telefonda konuşurken öyle bir şey geçmedi aramızda kavgadan sonra, yani konuştuk ve ayrılma gibi bi düşüncesi yoktu tabi bunu kendisi söylemedi ama sinirliydi biraz, şu an hala sinirli mi değil mi bilmiyorum ama.