Ayrılmak mı gerekir?

Erkek arkadaşımla 1 yılı aşkındır birlikteyiz. İlk sevgilisiyim ve 24 yaşında. Kendimi bu ilişkinin içinde çok değersiz hissediyorum. Bana hiç değer vermiyor diyemiyorum ancak geçen haftalarda bana çok ağır şeyler söylerek benden ayrıldı. 1 hafta konuşmadık, beni gram merak etmedi ve bana yazmadı. Normal zamanda da uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz (ayda birkaç gün görüşebiliyoruz) eve vardın mı, nasıl oldun gibi sorular sormaz. Doktora giderim ve her problemime sadecw "geçer" der. Belki 6 aydır böyle. Ben yazdım ancak öyle barıştık. Bana kendini affettir, benim için çabala, beni mutlu et dedi. Bunun sebebi de bundan 7-8 ay önce telefonumu karıştırıp onun hakkında arkadaşlarımla konuşmalarımı, eski sevgili kıyaslamalarımı okumuş. Bunlar yüzünden kendimi affettirmek için aylardır çabalıyorum. İnstagram şifremi verdim, tatillere gittik. Doğum gününde olduğu şehre gittim, yanında kaldım. O benimkinde gelmemişti beklenti yaratıp. Şimdi ben çabalayacağım desem de kendimi çok ama çok değersiz hissediyorum onunla. Bana sürekli küfür ediyor, benim hayatımı mahvettin diyor. Ama seni seviyorum diyor. Suçlu ve değersiz hissetmekten yoruldum. Ayrılmayı düşünüyorum ama abartıyor muyum artık psikolojim bozuldu

Ayrılmak mı gerekir?