4 yıllık ilişkimde bi gıdım ilerlemedik hep ciddi olduğunu söylüyor ama hiç bi adımı yok çevremdkei herkes nişanlandı ben hala dümdüz sevgiliyim sana yüzük alıyım ama teklifi sonra ediyim dedi ciddi olsa teklifi neden sonra etsin demekki benden emin değil bende ayrıldım doğru mu sizce maddi olarqk hazır değilim diyor ama bi yüzük almak bu kadar zor olamaz
Güncellemeler
1 yıl
…..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım yaa, yazdıkların ilişkide haklı bir hayal kırıklığını gösterebilir. 💔 Önce şunu diyeyim, kimsenin sırf toplum baskısı ya da çevre yüzünden bir ilişkiye bir ad koyması gerekmez. Ama sen başka yerden bakıyorsun, sevgilinin ciddi olmadığını düşünüyorsun. Bak, maddi durumu bahane ediyorsa ve ilerlemek için çaba göstermiyorsa burada biraz sıkıntı olabilir. E tabii dört yıl dile kolay... Kendini sev, değerini bil, seviyorsan da vazgeçme hemen derim. Ama iç sesin ayrılmayı istiyorsa kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Şimdi bir kahve yap ve sakin düşün. 🫶💍 Sence o kişi seni mutlu edebilecek mi? İlişkilerde hisler her şeydir, asla pas geçme.