Ayrılmak istiyorum ama ya çok üzülürse?

Arkadaşlar kızlar soruyoru adam akıllı kullanan yardımcı olan var mı gerçekten bilmiyorum ama şansımı deneyeyim :) 1 buçuk ay süresince görüştüğüm biri var uzaktan akrabama tanıdık biri ama daha önce görmemiştim. en başlarda beğenmiştim çok iyi biri hoş düşünceli , yakışıklı , ve benide çok seviyor. Ama ben hoşlanmakta kaldım sadece. ona karşı pek birşeyler hissedemiyorum. İlişkimize zamanmı vermeliyim biraz dahamı denemeliyim yoksa daha fazla hem kendimi hemde onunhuzursuz etmeden ayrılmalımıyım bilmiyorum. Ona kıyamıyorum.
Biliyorum herkes böyle ağzına bakan sevgili isterken, benim böyle söylemem garip geliyor insanlara. Sevgisinden hiç şüphem yok.
Şimdi ise bu ilişki zorunlu bir şekilde devam ediyor. Ne onun hayatını, ne de kendi hayatımı mahvetmek istemiyorum. Herkes bulmuşsun da bunuyorsun, diyor. Haksızlık mı ediyorum, yoksa ben çok mu kötüyüm?
Ayrılmak istiyorum ama ya çok üzülürse?
Cevapla