Ayrılmak istiyorum ama simdi olmaz?

1.5 yıllık bir iliskim var sevgililer gününde ben ona hummel eşofman takımı aldım. Neyse maddiyat benim için önemli değil bana sordu ne aldın diye bende söylemem dedim önce sen söyle dedim benndaha karar veremedim dedi bende yardımcı olayım dedim tamam dedi şu komik alyans videoları varya kırmızı oje vs. diyor ama yüzük var hep onu attım. Ciddimisin falan dedi neyse dalgaya aldık geçti ertesi gün buluştuk yine ne aldın dedi bende söylemem diyince gel oyun oynayalım eğer ben kazanırsam ne aldığını söyle sen kazanırsan bende sana o videodaki istediğini alacam dedi neyse ben kazandım tamam dedi. Ama ben kıyamadım yine gösterdim aldığım hediyeyi çok beğendi dün neyse yemeğe gittik eve geldik bana bileklik almış 45 50 TL olan bir bileklik bunu normal bir zaman alsa inanın çok mutlu olurum o alsın yeter ama bana bu şekilde tamam diyip sevindirip bunu alması çok zoruma gitti keşke hicbirsey almasaydı zaten yildonumu hediyesini de benim dememle kavga çıkmasın diye aldı. Ama bu sefer ben biseyi çok iyi anladım ve o bileklik benim icin şimdi o kadar degerliki kolumdan asla çıkarmayacağım her baktikça bana nerde durmam gerektiğini hatırlatacak. Bitirmek istiyorum ama şimdi bitirirsem bunun için bitirdigimi benle resmen dalga geçti lütfen bir akil verin ne yapmam lazım.
Ayrılmak istiyorum ama simdi olmaz?