Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum?

Küçüklük aşkım 4 yıl boyunca birbirimizi sevdik 3 yıl ayrı kaldık. Hep beni sevdi sürekli aradı yazdı. Sürekli engelellememe ve kötü davranmama rağmen beni bırakmadı. Bi şans vermek istedim konuşmaya başladık ve sevgili olduk. Dünya üzerinde ki en önemli kişi benmişim gibi hissettim. İstediğim her şeyi ikiletmeden yaptı, ne istediysem aldı, sürekli ne kadar sevdiğinden bahsetti, en ufak kavgamızda bile beni onlarca kez arayıp yüzlerce mesaj atıyordu. şu an 9. Ayımızdayız. Ve o artık eskisi gibi değil. Kendimi değerli bile hissetmiyorum. Sürekli bir tartışma içersindeyiz. Küstüğümizde 2 3 vün yazmıyor aramıyor, dediğim şeylere hayır demeye başladı istediğim şeyleri yapmamaya başladı. Yaptığı şeyleride sürekli ama sürekli yüzüme vuruyor, bana mutlu musun demek yerine artık harcama yapma param kalmadı gibi şeyler söylüyor. 1 hafta önce küçük bi tartışma yaşadık. En sevmediğim kız kuzeni en sevmediğim erkek arkadaşı ve tanımadığı bi kızla beni bile götürmediği güzel bi mekana götürdü. Saatlerce oturdular ve alkol aldılar. Biz bile sadece doğum günümde içmeye gittik. Bu durum beni çok kötü etkiledi ama bi kaç gün sonra geri barıştık. 1 2 gün eskisi gibi davranmaya çalıştım ama olmuyor. Artık ondan soğudum sevmiyorum. Nefret ediyorum hatta her şeyini affettim fakat bu hatasını affedemiyorum. Her hareketi batıyor aşkım demesini bile istemiyorum ondan çok soğudum. Ama işin içindede yıllar söz konusu ben sadece ona aşık oldum ve onunla alakalı çok fazla planım vardı. Hatta bunları getçekteştirmek için kendi hayatımı yaktım. Ayrılmıyorum alıştığımdan dolayı sanırım özlemiyorum ama boşlukta hissediyorum. Ne yapmam lazım? Ayrılmalı mıyım ayrılmamalı mıyım? Ayrılırsam ondan sonrasında ne yapacağım? Lütfen bana yardım edin!!!
Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum?