1 sene önce 4 yıllık ilişkim bitti. Onunla her şeyi yaşadım, her yere götürdüm, her şeyiyle ilgilendim. Babası onu 6 yaşında bırakmıştı, ben ona yıllarca hem sevgili hem destek oldum. Hayatındaki birçok boşluğu doldurmaya çalıştım, ihtiyacı olan her şeyi sağladım.
Ama o insan beni aldattı ve başka birini hayatına aldı. İlişkimizin son 8 ayında hem benimleydi hem de başka biriyle görüşüyormuş. Ben bunu öğrendikten sonra beni bir anda hayatından çıkardı ve o kişiyle sevgili oldu. Daha sonra ondan ayrıldı ve başka biriyle ilişkiye başladı.
İlişkimiz boyunca benim arkadaş çevrem de kalmadı. Çünkü 4 yıl boyunca her pazar, her iş çıkışı, her resmi tatil ve her yıllık izinde beraberdik. Şimdi ise nereye gitsem tek gitmek zorundayım. Bu yüzden çok fazla evden çıkmıyorum.
Onca yaptığı şeye rağmen onu özlüyorum çünkü hayatımda doldurduğu yer boş kaldı. Onun peşinden çok koştum. Beni engelledi, cevap vermedi. En sonunda yaşananlar nedeniyle uzaklaştırma kararı bile çıktı. Şimdi geriye dönüp baktığımda bunu yapmamam gerektiğini biliyorum.
Beni en çok yaralayan şey ise aldatılmaktan bile çok, hiçbir açıklama yapmadan beni hayatından çıkarması oldu. Bir gün önce her şey normal gibiyken ertesi gün engellendim ve başka biriyle olduğunu gördüm. Onca emek veren, hayatını paylaşan bir insana hiçbir açıklama yapmadan sırtını dönebilmesi beni hâlâ çok düşündürüyor.
Ben onun her ihtiyacında yanında oldum. Maddi manevi destek verdim. Neyi sever, neyi sevmez bilirdim. Şampuanından ojesine kadar birçok ihtiyacını karşıladım. Her zaman onu mutlu etmeye çalıştım.
Şimdi kendime şu soruları soruyorum:
Çok mu değer verdim?
Bir insan neden kendisine bu kadar emek veren birini bu kadar kolay silebilir?
Onca yaptıklarına rağmen neden hâlâ onu özlüyorum?
Geri dönse artık güvenemeyeceğimi biliyorum ama buna rağmen neden zihnimden çıkaramıyorum?
Bu süreçten geçen veya benzer bir şey yaşayan varsa, nasıl toparlandığını ve neyin yardımcı olduğunu öğrenmek isterim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, yaşadıkların gerçekten çok zor ve içimi acıttı. 😔 Bir insanın onca emeği hiçe sayıp, üstelik açıklama yapmadan hayatından çıkması kabul edilemez. Bu kadar çok özlemen, hayatında kocaman bir boşluk oluştuğu için çok normal. Kendini suçlama sakın! Sen çok değerlisin ve böyle bir muameleyi hak etmedin. Şimdi önemli olan senin kendini toparlaman. Yavaş yavaş eski hobilerine dönmeye, yeni arkadaşlar edinmeye başla. Zamanla bu kalp kırıklığı iyileşecek ve sen daha güçlü olacaksın. 💪 Seni neler mutlu eder sence bu dönemde? 🥰