Arkadaşlar ben deli gibi aşık olmuştum şimdi yok. Nedenini niçinini geçiyorum sadece daha önce bu duyguyu yaşayan ve atlatan insanlardan tavsiye istiyorum ne yapmam lazım. Psikoloğa gitmek istiyorum ama o yolu annem kapatmış durumda. Yalnız hissediyorum bir de böyle yüreğime belli aralıklarla balyoz indiriyorlarmış gibi. Teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Bu gerçekten de zor bir süreç ama kesinlikle atlatılması imkansız bir süreç değil. Sadece yaşaman gerekenleri yaşa ve kendine olayın akışına bırak. Belli bir süre sonra inan ki için soğuduğunu hissetmeye başlayacaksın. Elinden geldiği kadar onu ve yaşadıklarını süşünmemeye çalış. Eğer sosyal medya kullanıyorsan kesinlikle onu takip etme. Ne yapıyor? Nasıl? diye merak etme kafanı başka şeyler ile meşgul etmeye çalış.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgiliden ayrılma herkes için zor bir süreç olabilir ve her insanın bu süreci atlatması için ihtiyacı olan zaman farklı olabilir. Ancak, zamanla birlikte bu acıların azalacağını ve yeni bir hayat kurmak için fırsatlar yaratacağını unutmayın.
Burada bazı tavsiyeler verebilirim:
1. Kendinize zaman verin: Bu süreçte acınızı hissetmenize izin verin. Bu duyguları bastırmaya çalışmak yerine kabul edin ve işleyin. Kendinizi rahatlatacak aktiviteler yapın.
2. Kendinize iyi bakın: Kendinize iyi bakmak önemlidir. İyi yemek yemek, egzersiz yapmak, uyku düzeninizi korumak ve sağlıklı yaşam tarzı seçimleri yapmak size yardımcı olabilir.
3. Arkadaşlarınız ve ailenizle zaman geçirin: Sizi seven ve destekleyen insanlarla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Dostlarınızla aktiviteler yapın, aile üyelerinize yakın olun.
4. Yeni hedefler belirleyin: Kendinize yeni hedefler belirleyin. Kendinize yeni bir hobi edinin veya başka bir işle ilgilenin. Bu sizi motive edecek ve ileriye bakmanıza yardımcı olacaktır.
5. Yardım alın: Kendinize yardım etmek için profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. Psikologlar, terapistler ve destek grupları bu süreçte size yardımcı olabilir.
Unutmayın, acı geçicidir ve zamanla azalır. Kendinize güvenin ve ileriye bakın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Bazılarını yapıyorum bazıları zamanla. Allah razı olsun ya daha çok duygulandım böyle herkesin yardım etmeye çalıştığını gördükçe of çok sağ olun
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de çok aşık olup terk edildim. İlk bir yıl kabus gibiydi. 2de öyle sayılır. Şimdi 3 sene oldu. Üzülüyorum hala ama tabii alışıyo insan duruma..
Pskilog ben de düşünmüştüm ama gidemedim.
Kararlı olmak lazım sanırım. Onunla tüm bağını koparıp hayata karışmak lazım. Başka şeylere yönelmek lazım. Bunu başaran çok insan var06 Yorumla
Soran+1 yılBakalım onun bağını tamamen kopartmasını bekliyorum ben yapamam o yaparsa mecbur alışıcam başka seçeneğim yok.
Soran+1 yılSize de çok geçmiş olsun. Tüm duyguları senelerce biriktirip birine verdiğinizde böyle oluyor. Muhtemelen siz de öyle yaptınız.
Cevap sahibi+1 yılEvet tam olarak dediğin gibi oldu. Kendi adıma gerçek masum bir aşktı. Ama olmadı canı sağ olsun.. bundan sonrası beni ilgilendiriyor.
Daha yeni ayrıldıgınız için şu an en şiddetli şekilde acıyı çekiyosun. Ama bi süreden sonra o acı çekmeye bile alışacaksın. Üzülsen de bu şekilde yoğun olmayacak.
Umarım sen daha önce çok sürmeden atlatırsın bu durumu
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim. Son kez konuştuk beni sildi ve tamamen hayatından çıkardı. Çok pis canım yanıyor. Ölecek gibiyim. Onun hiç canı yanmıyor ne kadar acayip.
Cevap sahibi+1 yılÖyle oluyor ve insanı o da çok yaralıyor. Ben böyle acıdan ölecek gibiyken o acı çekmiyor. Sevmemiş vs düşünceleri oluyor. benim de öyle oldu.
Ama hayat bu yapacaj bişi yok. Onunda kendi hayatı istemiyosa ne diyebilirsin seni haytında istemeyen birine ısrar edemezsin tamam diceksin acınla baş başa kalacaksın.
Çok zor bi süreç. Ama inan şu an çektiğin acıyı ileride çekmiceksin. Sadece bunu düşün avut kendini
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🍀🍀
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Herşeyin ilacı olan zaman bu acını geçirmek için de ilaç olacaktır. şu an böyle hissetmen normal ama zaman gectikce daha az acır daha az düşünürsün. Kendine uğraş bul daha fazla dışarı çık arkadaşlarınla zaman geçir. Sana iyi gelen yaparken keyif aldığın aktivitelere zaman ayır. Kabul et yok artık hayatında
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum Allah gerçekten seven hiç kimsenin başına vermesin bunu.
Terk edilmişsin ama sebebi ne bilmiyorum Eğer senden kaynaklı bir hatadan kaynaklıysa üzgünüm bu durumda aşkınla oturman lazım ama tamamen karşı tarafın keyfine kalarak Bir terk edilme durumu olduysa o da kendi kötülüğünde boğulsun Ne diyeyim ki00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın, zaman herşeyin ilacı, belki unutmazsın ama acın hafifler...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde yaşadığın yoğun duygulardan dolayı bu şekilde hissetmen gayet normal.. Şu an için yapabileceğin tek şey aklını meşgul edecek farklı aktiviteler bulmandır.. Zamanla hislerin zayıflayacak ve sıradanlaşacaktır..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Onunla çok şey yaşadık her an birlikteydik bunları atlatmak çok zor geliyor bana. Benim sesim ağlamaktan kısılmış ama onun sesi öyle canlı geliyordu ki. Erkekler hiç mi acı çekmiyor. Ve beni üzen şey bana senden başkası olmaz dediği halde kalbim sıkışıyor dediğimde aramadı da sen de başka birini çok sev o da senin canını böyle alsın giderken dedim onun üzerine arayıp beddua ediyorsun dedi. Yani bunları kaldırmak çok ama çok zor. Müthiş değersiz hissediyorum.
- 1 yıl
Merhaba unuta bildin mi?
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. öncelikle geçmiş olsun allah yardımcın olsun her insanınbasina geliyor sonucta atlatıyorsun biraz zamana baglı derlerya zaman herseyin ilacidir işte cok sevmenin faturası bu bedel ödemek ödeyeceksin hayatdan ders alacaksın birdaha yasamam için ama söle düşün bir trafik kazasında öldü kaybettim ve topraga gömdüm anca bu sekilde rahatalrsın zaman gectıkce acın azalır ve herseye yeniden baslarsın bu süreci filim izliyerek gezerek seni dinliyecek birine içini dök anlat haklı oldugunu bilsin ve dunyanın sonu degil acın hafifler alişıyorsun ve bır ay sonra daha güçlü ve intkamcı bir şekilde eskisinden guclu olarak yoluna devam edebiliyorsun geceleri uyksuz kalabilirisn yemekden kesilebilirsin ama sunu unutma kim naparsa kendine yapar o pişman olur döner belki ama sen eski sen olmiyacaksın güçlü ol dik dur kardes buda gecer
129 Yorumla- +1 yıl
Doğru eklemek istiyorum bir tık da maneviyat gerekli ruhu rahatlatır. Biraz papatya çayı biraz neşeli müzikler, komedi programları, sosyalleşmek ilaç gibi gelir ve unutma ki dünya da bunu yaşayan tek insan sen değilsin
- +1 yıl
Rica ederim 😃
Soran+1 yılÇok sağ olun. Herkes çok yardımcı oldu şu an iyi hissediyorum. İnsanları böyle görünce kendimi iyi hissediyorum. Evet zamanla geçecek umarım, derdim bana dönmesi ya da onun beni güçlü görmesi değil. Sadece ben acım geçsin istiyorum kimseye bir şey olsun istemiyorum. Bana dönmez biliyorum ama acıyı atamıyorum işte şu an. teşekkür ederim
- +1 yıl
Kız sen acı çekmesini ya da seni güçlü görmesini istemiyorsan oğlan birşeyleri yanlış anladı ve senin acının yarısı ispat edememek anlatamamak ve vicdan azabı dimi bak kadın kadını anlar hadi itiraf et 😃
Soran+1 yıl@ÇiçeğiburnundaAnne Bugün papatya çayı alıcam. İbadetlerimi ediyorum bir de gönül işlerine yazılmak istiyorum iyilik ve ibadet beni iyileştirir herhalde. Olacak o kadar izliyorum iyi geliyor :DD çok teşekkür ederim
Soran+1 yıl@ÇiçeğiburnundaAnne Hayır yemin ederim ki. Bitme nedeni benim onu bazı konularda bunaltmam, yorulduğunu söyledi kendine zarar veriyorsun dedi. Ben onu çok seviyordum ondan başka bir şey düşünmüyordum bu zamanla bana da ona da zarar verdi gitmek istedi. Ama ben ona ömür boyu sadık kalıcam başka kimseyi istemiyorum, bir daha bu ayrılık acısını da yaşayamam.
- +1 yıl
Geçer geçer ilerde döner gülersin bizde geçtik o yollardan şimdi dönünce boşa zaman kaybıymış diyorsun
Soran+1 yıl1 yıl oldu. Teşekkür ederim
- +1 yıl
size kısa sürede dönecekmiş gibi geliyor bana bu kadr üzülmene gerek yok tek dilegim gizemli ol sen ona iz biraktıgına inaniyorum aynı acıları oda yasiyordur sadece namaz kıl alaha dua et gec enamz kıl bu mubarek cuma günü dualrınkabul olur orucunu tut bak nele rolacak cok mutlu olacksın kapına dayanır yakında bu yorumu silme yazarsın dönunce
- +1 yıl
Dönmez kızı ümitlendirme erkek milleti sıkıya gelmez sen anne sözü dinle 😃
- +1 yıl
@ÇiçeğiburnundaAnne erkekler yaprak gibi ne rüzgar nerden eserse o tarafa döner bunlarınki aşk büyük ask bştmez dille sölemekle kalpte kalır 3 üncü sahıs yok aldatma yok özler döner pişman olur biraz zaman geçsin bayramda barısırlar bu saf ve temiz bir ask ıhanet yok aldatma yok 3 üncü bir kişi yok bu asklar bitmez dilde biter kalpte kalır
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Çok iyi geldi yorumunuz ama bilmiyorum dua ediyorum ama dönsün diye değil acım geçsin diye dua ediyorum onun içinde aynı şekilde. Ama gerçekten evet temiz saf bir aşktı ikimiz için de keşke sahip çıkabilseydim çıkabilseydik yorumunuz beni tebessüm ettirdi ama ümit edersem tekrar kötü olurum çünkü hiçbir şekilde geri dönüş yok dedi. İhanet aldatma asla olamaz ikimiz de çok hassatık birbirimize.
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim. Gizemli ol derken peki
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu deniycem belki ölürüm gerçekten gizlenmeye gerek kalmaz
- +1 yıl
ya öyle deme agzından yel alsın daha çiçegi burnındasın dur bi hem senın hata yapman cok günlerin var hata yapa yapa dogru yolu bulacksın hepsı bir ders söle derin bir nefes al sonra annene sarıl öp kucakla gercek askın o cunku sen tek degılsınkı bak yanında ailenvar hem sen birdaha bu yast aolmıyackasın
Soran+1 yılÇok iyi bir insansınız allah razı olsun abi sizden. Anneme sarılıyorum öpüyorum kurban olurum ona ben. Babam da çok üzülüyor ama sebebini bilmiyor haliyle yanıma gelip sürekli bana ilgi gösteriyor hastaneye götürelim seni diyor öyle içim sıkılıyor grip oldum falan diyorum ama anlatamamak da zoruma gidiyor ihanet etmişim gibi geliyor babama. Ama sürekli benimle ilgilenmesi de çok hoşuma gidiyor baya şımartılıyorum şu an evde en azından bunun tadını çıkarayım.
Soran+1 yılNeden sordunuz. Akrepler nasıl oluyor ki bilmiyorum aslanım ben
Soran+1 yılAkrebin kinini ben de duydum. Ben de kin nefret intikam duyguları yok sadece benim de canım yanmasın kimsenin de bunun derdindeyim. Çünkü insanız herkes hata yapıyor, belki bilinçli bir şekilde kötülük yapanlar da var onlar için dileğim de Allahın takdir ettiği gibi olması çünkü bizler hayatın içinde her şeye açığız aldığımız darbe sonrası savaşımız kişilere değil duygulara karşı olmalı diye düşünüyorum. İnsana verilecek cezayı buradaki ve oradaki yargı sistemi verir. Tekrar çok teşekkür ederim içimi de döktüm
Soran+1 yılEstağfurullah. Sohbet teklifi için de teşekkür ederim abi ama burdan konuştuk kafi. İyi geldi yorumlarınız. Gün içinde annem yetiyor bana. Tekrar çok teşekkür ederim
Soran+1 yılEyvallah abim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zamanla geçer alışacaksın. Umursamamaya çalış , her aklımda gelişinde başka bir şeyle uğraş. Başka hobiler edin. Yeni alışkanlıklar kazan. Evet unutmak diye bir şey yok ama bir sabah uyandığında asla ama asla canının yandığını hissetmeyeceksin. Çünkü yokluğuna alışmış olacaksın.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim umarım öyle olur. Film, belgesel izliyorum, kitap okuyorum hobilerimle ilgileniyorum hiç uyuyamıyorum nerdeyse uyku vakti geldiğinde çok kötü oluyorum uzman yardımı almalı mıyım bilmiyorum en azından uyumak için
Soran+1 yılAnnem de hep böyle söylüyor. Senden daha önemli değil hiçbir şey hiç kimse diye. Anaç tavranız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
Soran+1 yıl🌷☘️🍀🌱🌸💮🌹💐🌼🌻🌺
Bırakılmak, değersiz olmak değildir.
Bırakılmak, karşı tarafın insaniyetinin eksik olduğunu göstergesidir.
Bırakılan kimse, güvenmiştir; kendisini teslim etmiştir.
Bırakan ise, haindir ve teslim edilen emaneti göz göre göre yere çalmıştır.
Acının geçmesinin tek anahtarı:
İnsanlığı ve gerçek aşkı anlamak.
Karşı taraf hiç aşık olmamış sana.
Bu üzüleceğin bir şey olmamalı; tam aksine mutlu olmalısın çünkü daha fazla zamanından çalışmamış ve oyalanmamışsın.
Gerçek aşk gerçekten ilk aşık olunduğu andan itibaren iki bedenide saran bir sırdır04 Yorumla
Soran+1 yılÇok acı çektiğimi biliyor ben de bunu düşündüm o böyle olsa ben ölürdüm ihanet etmiş olsaydı bile dönerdim ona. Ama ben deli gibi sevmişken hatam da sadece kuşkuyken hiç sevilmemişim gibi düşününce çok canım yanıyor. Değerli analiziniz için teşekkür ederim. İnsanlığı ve gerçek aşkı nasıl anlarım ki iyileşeyim? Aşkı anlasam da yaşamak istemiyorum artık. Bir daha kimseye güvenmem.
- +1 yıl
Lütfen bir daha kimseye güvenemiyorum diye düşünerek içinizde bir engel oluşturmayın. Evet anlıyorum sizi çok zor bu yaşadıklarınız ama bende aynı şeyleri yaşamış bulunmaktayım ve kendimi böyle tedavi ettim. Soracak konuşacak kimsem yoktu, acımı paylaşacak bir tek ben vardım. Şimdi aklınızı aşktan uzak tutmanız gerekecek. Daha sonra duygularınız az da olsa düzeldi mi aşk kitapları okuyup sevenin nasıl bırakmadığını, seviyorsa ölümden bile dönebileceğini öğrenin ve anlayın. Daha sonrasında eğer duygularınız birilerine karşı hareket ederse, duygularınızı kontrol altında tutun. Hemen çoook sevdiğinizi belli etmeyin. Hafiften, yavaştan, fragman izletirmişçesine, ima ede ede sevin. Mesela bana göre sevdiğim birinin benim içtiğim bardaktan içmesi bile bir sevgi göstergesidir. Anlatabiliyor muyum. Duygular çok değerlidir, insan ancak duyguları varsa varolur. Varoluşunuzu bir başkası ile birleştirirken yavaş hareket etmeniz gerekecetir. Tüm değerinizi ortaya sererseniz bir anlamı kalmaz. Keşfedilmek istemezler sizi.
Soran+1 yılAynı şeyleri yaşamanıza üzüldüm. Çünkü bu acıyı gerçekten çeken anlar. Geçmiş olsun. Evet benim ona karşı her şeyim açıktı her şeyimi bilmesi bana karşı ilgisini yitirtti sanırım. Ama ben kendimi her zaman ağırdan sattım önüne sermedim yalnız bir zaman sonra sadece çok sevince insan samimileşiyor yıllardır tanıyormuş gibi onda nefes alıyorsun bir nevi yani bir nevi sen oluyor o kişi o yüzden her şeyini biliyor güven diyor güveniyorsun. Ben kendi adıma aşkı ve güveni tek kullanımlık görüyorum hakkımı kullandım. Ama başka aşklar keşfettim, insana olan aşk yavan bir daha bunu çiğnemem yutmam çünkü sindirilmiyor acısını tahmin etsem yüreğimi söker atardım ilk başta ama yaşanması gerekiyormuş. Tavsiye için çok teşekkür ederim aşk duygumu diğer duygularıma aktarıcam böylece hayatımda varoluşumu dolduracak duygularda eksiklik olmayacak. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılVe şu kendimi tekrar oluşturucam, kendimde bilmediğim bir sürü yönler olacak ki kendimin de kendime igilisi bitip çekip gitmesin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha 2 gün olmuş böyle hissetmen çok normal. Hatta git ağla, özle acını yaşa, ölecekmiş gibi hisset. Ama bir gün hiç aklına gelmeyecek o yüzden sana tel tavsiyem şu an acını yaşaman psikoloğa da gerek yok o senin acını dindiremez senin sadece tek ihtiyacın olan zaman
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ölecekmiş gibi hissederken yanlışlıkla gerçekten ölürsem. Çok teşekkür ederim. Zaman... umarım geçer.
Cevap sahibi+1 yılÖlmüyorsun merak etme çoğu kişi yaşadı bu duyguyu geçecek merak etme
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
1 yıllık ilişkimin bitişini nasıl atlattım anlatayım öncelikle aldatıldım ilk 2 hafta cehennem gibi geçiyor sakın o yoluna bakıyor ben sürünüyorum diye düşünme çünkü o kadar normal ki bu süreç kendinde zaman tanı ve her aklına geldiğinde bunun normal olduğunu zamanla geçeceğini kendine hatırlat 2 ay a ben tamamen unutmuştum bitti gitti nasibin kısmetim değilmiş hayırlısı bu değilmiş
10 Yorumla
+1 yılValla değmezlere değmez deyip üstünü karalamıştım ve emin olunki nefret bile etmedim nefrette sevgi kadar güçlü bi duygudur nefretime bile değmezmiş dedim çıkarmıştım hayatımdan sevmemişin demekki diyeceksin şimdi koluma adını yazdıracak kadar sevmiştim
09 Yorumla
Soran+1 yılİnsan seviyor ve tabii kendinden herkes bir şeyler veriyor. En çok da o koyuyor insana emanet edilen duyguların ortada bırakılışı değersiz görülmesi, öyle aleladece davranılınca zar zor bıraktığın duygularına artık kimseye de güvenemiyorsun. Ne diyelim sana da geçmiş olsun kardeş.
- +1 yıl
Teşekkürler kardeşim
- +1 yıl
Ama emin olki dünyanın sonu değil bu senin değil onun kaybı arkana bakma ve önüne bak kendini üzerek göz yaşlarınla onu mükafatlandıracağına gülüçüklerinle cezalandır
Soran+1 yılKardeşim cezalandırmak değil istediğim ben Tanrı değilim. Sadece duygumu yaşıyorum. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Anlıyorum sevği kolay ve basit bir şey değil tarifsiz acılar verir insana ama sen tertemiz açmışsın kalbini yüreğini vermişsin karşındaki bunların kıymetini bilmediyse bu senin değil onun kaybı kafana takarak kendini üzerek bir şeyi değiştiremezsin kendine zarar verirsin o yüzden arkana değil önüne bakmalısın dün için değil dün geçti bu gün içinde değil bu ğünde geçiyor yarınlarına bakmalısın
Soran+1 yılDua edicem bunun için çok ama çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Dua et kardeşim bi uğraş bul kendine hatta varya imkanın varsa ıssız bir yerde bağır ağla valla gercekten faydasını görürsün
Soran+1 yılYa çok sağ olun gerçekten çok acı bir şey bu ızdırabım artıyor. Erkekler çok mu duygusuzdur çok mu acımasız. İnsan sevdiği ona kalbim duruyor derken gider mi canım yanıyor derken.
- +1 yıl
Bunun erkeği bayanı yok kardeşim beni terk edende bi bayandı fakat bunu bütün bayanlara mahal edememki
Zamanla geçicek tek ilacı zaman böyle şeylerin onu unutucaksın buna mecbursun yani bir ömür geçmez böyle geleceğine bakacaksın geçmişte takılmamalisın geçmiş seni üzer ama gelecekte umut her zaman vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce psikolojik olarak bu ilişkinin tamamen bittiğine inandır kendi sonra ki aşamada kendini nefret ettir ona yani elinde olsa ayrilmazdi söyle yapsaydı ayrilmazdi istese yazardı gibisinden soğumaya çalış
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Sabır 2. si seni anlayan bir arkadaş. Yanlız kalma. Eve kapatma kendini. Çok aşıksan iyleşmesi uzun sürer ama kabuk bağlar merak etme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu acıyı yaşamadan atlatman çok zor.
bence bir süre yalnız kal ama bu uzun bir süre olmasın.
sonrasında da sosyalleş.
bu sana iyi gelecektir.10 Yorumla
+1 yılAtlatmak mi istiyorsun öldür onu kafanda öldü farzet ölüler ne yapılır gömülür bu kadar
10 YorumlaKimse onu seveni terk etmez vardır hataların biten bitmiştir onla arkadas kal sohbet et tek care bu
012 Yorumla
Soran+1 yılHatam vardı ama affedilmecek bir şey değildi. Sadece onu çok merak ediyordum sürekli kafama kuşkular geliyordu bazen, onlardan darlandı. Yani öyle büyük bir şey değil ama bunaldı benden ve zihnimden gitti.
Soran+1 yılYa çok gitme dedim de gideni de durduramıyorsunuz. Birkaç defa daha oldu hep ben yalvardım şimdi istemiyormuş gibi geliyor bana beni onu darlamak istemiyorum daha fazla.
Soran+1 yılSeviyorum ben bırakmadım onu. Teşekkürler
Soran+1 yılGurursuz, yüzsüz, yapışkan olayım yani istemiyor ki beni.
Soran+1 yılDedim zaten mesajla hiçbir oluru yok mu diye yok dedi net bir şekilde. Sadece numaramı silmiyor o da öyle önem vermem öyle şeylere dedi o yüzden silmedim dedi. Ama o bile benim için umut oluyor ara ara silmesini bekliyorum beni sildiğinde tamamen bitti demektir ya da hiç mi değer vermiyor ki silme gereği dahi duymuyor anlamıyorum ama bir yanı da hala beni teselli ediyor. Telefonu kırmak yok olmak istiyorum bazen
Soran+1 yılEyvallah ya öyle gidiyor zaten şu an
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Kabullenmeyi öğrenmen gerekiyor. Kabullenip önüne bakacaksın. O kim ki ondan başka erkek mi yok diye düşünebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim gibi konuştunuz ahaha. Yok ben onu çok seviyorum o benim için özel başka birini istemiyorum olmasın. Hep yalnız bir kişi olsun istiyordum hayatımda. O da olmadı demek yalnız kalmam gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman, bolca gözyaşı, sık sık hava al, çok yalnız kalmamaya çalış... zamanla hafifler
00 Yorumla
+1 yılgecmez dedigin yaralar bi süre sonra geçiyor bunu kendimde yaşadım sadece düsünmemeye çalış
10 Yorumla
+1 yılSevenler hep kaybediyor valla hep
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar ömrüm kaldı bilmiyorum ama artık kimseyi sevmiycem çok canım yandı. İlk kez sevdim çok güvendim canımı aldı gitti.
- +1 yıl
Sevme parmağında yüzüğü görmeden evlenmeden kimseye bağlanma
Gizli Üye(25-29)+1 yılılk sevgılınmıydı ve kendını cokmu yalnız hıssedıyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleydi. Kendimi yalnız hissetmekten öte kahroluyorum ölüyorum can çekişiyorum.
Cevap sahibi+1 yılne kadar sure beraber kaldınızkı?
Soran+1 yıl1 sene.
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı ne dersın
Soran+1 yılYok. Ben sadece onunla konuşmak istiyorum ama o da yok.
Cevap sahibi+1 yılazda olsun moral olur sana bır dene kırma benı
Soran+1 yılAnlatıyorum her yere içimi dökmek için zatenburdan yazın olur mu. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılpekı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 15 güne unutursun yeni birini bulursunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılBen ömür boyu başka biriyle olmuycam. Bu düşünce yapısı da çok iğrenç kusura bakmayın ama bunu yapan insanlar sevmiyordur ilişki idealleri bellidir.
Cevap sahibi+1 yılsen neden yanlış anladın ki?
Cevap sahibi+1 yılseni terk eden birini mi düşüneceksin ömrün boyunca?
Cevap sahibi+1 yılsende onu unutup yeni birini bulup hayatına bakacaksın sana günü birlik diyen oldu mu?
seversin birini o seni sever evlenirsin olmaz ayrılırsın
Soran+1 yılBen ondan başkasını sevemem. Teşekkür ederim. O evlensin hayatına baksın. Ben de elbet bakıcam üzülmüycem ömür boyu ama kimse de olmayacak hayatımda.
İlk olarak bir bardak su iç. Birincisi sen o adama ne yaptın da şimdi yok. Erkek olsaydınız anlardınız.
00 Yorumla
+1 yılBol bol dans et dışarıya çık gez toz temiz hava al gel evde yemek yap enerjini yükselt o şerefsizin enerjini çalmasına izin verme
00 Yorumla
10 ayHala kullanıyor musunuz uygulamayı bilmiyorum ama nasıl oldunuz geçti mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla uzun sürse de geçiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman terk edildin ki?
15 Yorumla
Soran+1 yılİki gün önce.
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm umarım atlatırsın, zamanla geçiyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kalbime bir şey olacak diye korkuyorum aslında çünkü ağrıyor sürekli
Cevap sahibi+1 yılBilirim o hissi.. Gerçi ben terk ettim ama :D bak mesela şu an o kişiye karşı en ufak bir sevgi kırıntısı yok yani onu düşünmemeye çalış
Soran+1 yılNasıl düşünmeyeyim bilmiyorum. Numaramı silmedi bana karşı da katı değil. Belirsizlikler beni mahvediyor ama net olarak bittiğini söyledi.
+1 yılZamanla bekle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay sonra geçer
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKafanı meşgul edecek hobiler bulman lazım kendine
10 Yorumla
+1 yılzaman her şeyin ilacı
00 Yorumla
+1 yılZaman ilaç derler
00 Yorumla
+1 yıl1 saatlik olay hiçbirşeyin kalmaz
00 Yorumla
+1 yılGeçmez
00 Yorumla