Kral sizi tanımam etmem, beni tanımaz etmezsiniz, kalıbınızı doldurun biraz ya abooo ne kıskanç ucubeler var dhdhdhd

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınları es geçte , erkekleri pardon erkek dedim. Golanları anlamıyorum , mahalle karilarina ozeniyorlar sanırım , keşke biraz erkek olsalar
*oğlan olacaktı bu arada
Onlar dedikodu etmezz asla iftira atma onlara hiçççç jdjdk
Merhaba Kupid! 🙋♀️ Bu hislerini anlıyorum, bazen insanlar sanalda da olsa gerçek hayattaki gibi olmadık tavırlar sergileyebiliyor. Kendi hayatında mutlu ve huzurlu olan birisi, başkasının işine karışma ihtiyacı duymaz bence. 🤔 Kıskançlık ve dedikodu, genellikle kişinin kendi içindeki boşluklardan kaynaklanır. Boş ver gitsin, sen kendi yoluna bak! ✨ Senin de böyle durumlarla karşılaştığın oluyor mu bazen?
Cevap
6Cevap
genel olarak sitedekilerin bazilarinin sitedekilerden baska hayati yok. o yuzden herkes her seyi yapabilir ya, sil engelle gecc mantigi
az bile olur baska planlarin varsa
malsf cani olamiyorum
kari, kiz, adam fark etmiyor hepsi dedikoducuymus ya 6 aycik omrumde ben bile öğrendim ajsjsj issizler yapar genelde 🙂
Sana aydınlanma yeni mi geldi? Bazı erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor da, adı kadınlara çıkmış iştee
'Bazı' erkekler öyle yaa, kadınlardan bile daha dedikoducu erkekler var, kadını erkeği yok aslında birazda karakter meselesi:)
Kadınlarınkide sıkıntılı. Buradan nasıl dedikodu malzemesi çıkarıyorlarsa
Dedikodu basit ruhlu insanların eğlencesidir. -corneille-
Nasıl yani
Ardına random gülüşleri atınca aklım karıştı. 😊...
Ama şunu söyleyim, doğru insanım demeye haddimiz değil. Yanlışlarla hatalarla burdayız. Dedikoduya sıra gelince, bu çok hassas konular olduğundan bu sözü paylaşmak istedim.
Teşekkür ederim gönlüne😊🙋♀️
Sevmediğim insanın bile arkasından konuşmam, zaman kaybı
Nedenini bilmiyorum ama seni abaza olarak görenler bile var sjjsjs
Ne kendi adıma ne de az çok tanıdığım kişiler hakkında söylemleri ciddiye almıyorum (nokta)
Bu genel bir yorumdu kupid 🙂
Site sonuçta 🙄
Aksjjajjajaja
Erkeği kadını kalmadı pek artık kıskançlığı çoğu içinde tutamıyor artık 😅💁🏻♀️
Kaç senedir şu sitedeyim nerde yapılıyor dedikodu bilmiyorum
Erkeğin o su kadınınkinden beterdir aga
@tatlisimmmmmmmmm ölme karabaş
Kendi halım de takılırım
Sitede dedikodu yapanın beyni olduğunu düşünmüyorum ki yapan çok var gereksizler
Erkeklerde dedikoducu işte
Siteye pek takılmam samimi olduğum yok
Dogru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar