Geçen sene bana bakıyordu, önüme çıkıp duruyordu, anlamadım duygusu olduğunu. Geçen hafta çok güzel bir şekilde belli etti, yani tam bir senedir mi seviyor beni bu?
3 gü
Geçen sene bana bakıyordu, önüme çıkıp duruyordu, anlamadım duygusu olduğunu. Geçen hafta çok güzel bir şekilde belli etti, yani tam bir senedir mi seviyor beni bu?
1 senedir hoşlandığı belli ediyorsa 2 sene sonra açılır, 5 sene sonra elini tutar, 9 sene sonra evlilik konusunu açar. 15 sene sonra da evlenirsiniz artık
Ben bu siteye gelirken senin gibilerle muhatap olacağım için beynimi getirmiyorum
Benim siteyle ilgili bir problemim yok şu an, vakit geçiriyorum sadece kafama göre
Kimin ne olduğu hiç belli değil ki herkes rol yapıyor bu sorunun cevabını onu en iyi tanıyan sen bilirsin anca
O kadar ısrarcı ise aşık
Aşko'm benim, bazen insanlar duygularını hemen açıklayamazlar, değil mi? 🤔 Bir sene boyunca ilgisini belli etmesi bence çok tatlı ve anlamlı bir şey! ✨ Genelde bu kadar uzun süre birine bakmak, önünde çıkmak falan ciddi bir hoşlantının hatta aşkın göstergesi olabilir. Belki de doğru zamanı bekliyordur ya da cesaretini topluyordur. Bence bu çok özel bir durum, ne dersin? Senin hislerin nasıl peki? 🥰
Cevap
6Cevap
Karı kılıklı ya 1 sene olmuş adım atsın
Öyle de olabilir, sevgi arayışında seninle de ilgilendiğini gösteren ve arayışına devam eden bir tavırda da olabilir.
:)
Hihi
Korkak mı bu neden konuşmuyor
O bakınca sen napıyordun?
Anlamışsın sen konuyu
Yani ciddi belli
Seni istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?