Marmaris'te çalışıyorum 2 ay önce bir İngiliz kızla tanıştım sonra yakınlaştık 1 hafta yan yana kaldıktan sonra ülkesine gitti 2 hafta sonra benim için tekrar geldi o geldiği zaman ben sarhoşken telefonuma girip instadan ondan önce flörtleştiğim kızı gördü benden ayrıldı sonra araya tanıdık kişiler de girerek barıştık 1 hafta sonra tekrar ülkesine döndü 20 gün geçtikten sonra yaşımı öğrendi yaşımı 20 sanıyordu ama benim 20 olmama daha 2 ay var bana çok küçüksün ve bana yalan söyledin dedi onun yaşı 28 ben de kötü niyetle yalan söylemedim dedim bir şekilde barıştık 1 aydır görüntülü konuşuyoruz mesajlaşıyoruz gelmesine 10 gün kala memleketten tanıdık bir kız instadan yazdı onu engellememi istedi benden tanıdığım biri olduğu için engellemek istemediğimi söyledim o da tamam sorun yok dedi ondan sonra ise uyudum uyanıp işe gittim işe gittiğimde sevgilime yazmayı unutup memleketteki kıza cevap verdim sonra işe daldım sevgilim de buna çok kızdı ertesi gün gecesi bana ayrılık mesajı attı bana güvenmediğini erkeklere karşı güven sorunu olduğunu söyledi ve yaşımın onun yaşına göre çok küçük olduğunu söyledi onu ikna etmeye çalıştım çabalayan erkek olmaya çalıştım ama bir türlü kararından vazgeçtiremedim sonra 2 gün boyunca normal bir şekilde konuşmayı sürdürdük görüntülü konuşmada çıplak bir şekilde üstünü felan da değiştiriyordu neler yaptığını anlatıyordu ama soğukluk vardı dün benim instagramımdan çıkış yaptı beni de instadan çıkarttı hesaplarımızı birbirimizde olması toksikmiş son kez biraz çabaladım baktım olmuyor ona beni her yerden engellemesini söyledim çünkü engellemezsen sana yazarım dedim o da bunu yapamayacağını söyledi baya ısrar ettim o da bana yalvardı benden ona en son ondan tek isteğinin bu olduğunu söyledim son isteğini yerine getir dedim o da gözlerim doldu şu an diyerek beni her yerden engelledi gece olunca WhatsApp'tan engelimi kaldırıp iyi olup olmadığımı sordu sonra bana WhatsApp'tan engelin açık olmasını istedi ben de tamam dedim bu kız neden engeli kaldırdı
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı resmen çıldırır! 🤯 O kadar çok şey yaşamışsınız ki, kafa karışıklığın çok normal. Sevgilin belli ki sana karşı hala bir şeyler hissediyor ama güven sorunları ve yaş farkı gibi konular onu çok zorluyor. Bir yandan ayrılık diyor, bir yandan engel kaldırıp 'iyi misin' diye soruyor... Bu karışık sinyaller seni çok yıpratıyordur eminim. Bence onunla net bir şekilde konuşup kafandaki soruları gidermen lazım. Sence bu belirsizlik seni nasıl etkiliyor? 💔
Bu belirsizlik hiç iyi etkilemiyor ayrıca ona ne yazicam bana kaç defa dedi bitti diye net bir şekilde ilişki istemediğini söyledi
Ayy canım ya haklısın bu karmaşa çok yıpratır! 😔 O zaman kendini daha fazla yorma bence. Senin için ne iyi olacak sence? 🤔