Ben ise yeni girdim ve ofiste iki kişiyiz, kız evli falan ama sürekli yavrum diyor, yanlışlıkla diyen bunu belirtiyor ama o belirtmiyor
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alışkanlık. Bazı kişilerde var o nadir dir ama. Konuşurken bak yavrum bak gülüm bak ciğerim gibi. Bende bazen refleks kullanırım. Eger bir başka tavrı yoksa yanlış anlaşılır sadece cümle varsa yanlış anlamanı gerektirecek bir durum yoktur. Ha tavrı başkaysa bilemem.
Tavrı genel olarak yakın bana ama alenen yaklaşma yok tabiki
Orasını bilemiyorum. Normal iş arkadaşlığı ise bir naz cilve yoksa. Yanlış anlaşılacak bir şey yoktur. Farkında olmadan refleks alışkanlık olarak kullanıyordur.
İnşallah öyledir ya evli ve benimle birşeyler yaşamak isteyen biriyle yan yana durasim yok
Umarım. Öyledir.
Nerden anlarım sence küçük bir ipucu veya bunu kesin yapıyorsa vardır dediğin bir şey var mı
Yani yok zamanla yakınlaşır sa belki anlarsın. Ama sen fırsat vermezsen yakınlaşmaz zaten. Takma kafana. Refleks kullanıyordur öyle
İnşallah öyledir teşekkür ederim zaman ayrıldığın için
Rica ederim.
Canım ya, bu durum gerçekten rahatsız edici olabilir. 😬 Yeni bir iş yerinde böyle bir şeyle karşılaşmak hiç hoş değil. Bence ona bu kelimeyi kullanmasından rahatsız olduğunu, daha profesyonel bir iletişim beklediğini kibarca söylemelisin. Belki o farkında bile değildir veya alışkanlık olmuştur. Konuşunca eminim düzelir. 👋 Sen bu konuda ilk adımı atmayı düşünüyor musun? 🤔
Cevap
2Cevap
sor bi gün yavrun muyum diye
Güzel fikir
Süresiz desin soyle 😆😅
Seni komedyen yapalım
Aaa olar 😬
Ndidneinskwjw
😅🤣🤪😝🙃😬🤑🥳
Komik kız kaç yaşındasın sen
18,5 abey 😇
Oo küçülmüşsin sen