İş yerindeki tuhaf arkadaş?

Bir işe başladım 1,5 ay oldu. İş yerinde bir kız var arzu. patronumuz dedi sen öğrenene kadar arzu sana yardımcı olur dedi. neyse ilk gün her şey normaldi. arzu en yakın arkadaşı yasemin ve işe başlayalı 5 ay olmuş ebru diye bir kız 3ü takılıyor. arzu ve Yasemin 1 senedir tanışıyorlar anladığım kadarıyla öbür kızda zorla aralarına girmiş gibi. neyse arzu ve Yasemin önden basıp yemeğe molaya gidiyor lar bende ebru denen kızla takılmaya başladım. sonra yasemin işten ayrılınca mecburen arzu ben ve ebru ile yemeğe ve molaya çıkar oldu. ama kızda bir sorun var anladım. ebruya sürekli ben evliyim sen 30 yaşında evde kaldın tarzı şaka yapıyor. Bana pek laf diyemiyor. nişanlıyım. birde ben kurumsal büyük firmalar da çalıştığım için iş konusunda ya da kılık kıyafet konusunda laf sokamıyor. onun yerine aşırı mesafeli davranıyor. mesela iş yerinden birinin düğünü oldu düğünde beni yanlız bıraktı kendisi ayrı takıldı. kendince bir soğuk anlamadım ama yemeğe molaya birlikte çıkıyoruz. bugün rahatsız olmuş eve gitmiş haber bile vermedi bende sekreter den öğrendim. açıkçası canım eve gitmişsin iyimisin yazmadim o yüzden. bu tarz şeyler. siz olsanız napardınız.

İş yerindeki tuhaf arkadaş?