İş arkadaşı sorunsalı?

İstanbul da Özel bir lojistik firmasının ofis bölümünde filo takip uzmanı olarak çalışıyorum. Yaklaşık 9 ay oldu işe başlayalı, benden 3 ay sonra ofise bayan eleman alındı telefon, sipariş işleri için neyse.. masalarımız karşılıklı kız çok bakımlı, prezantabl bir bayan yaşı 23 çok çekici, iş gereği devamlı iletişim halindeyiz bazen ben onun masasına gidiyorum bazen o evrak getiriyor. Genellikle mini etek ve desenli coraplardan giyiyor. Tam karsimda olduğu icin bacaklarını görebiliyorum, geçen ay emeğinin altına ten rengi bir kulotlu corap giymisti baya ince bişeydi yine bacaklarına bakarken baktığımı fark etmiş sanırım yüzüne bakınca göz göze geldik, gülümsedi ben utandım işime devam ettim o günden sonra devamlı bacak frikigi vermeye başladı benim de ister istemez gözüm kayıyor. Bugün ona bakarker ereksiyon oldum, o sırada gelen siparişle ilgili beni yanına çağırdı. kumaş pantolon giydigim icin benim alet belli oluyordu gizlemeye çalışarak yanına gittim, siparisle ilgili konuşurken masaya doğru egildim o da koltuğunun dirsek koyma kısmına dirseğini koyup bana doğru yaklaşınca aletim koluna değdi hiç tepki vermedi bende geri cekilmedim o sekilde devam ettik.. simdi ben bu kızı h. sonu yemeğe çıkarıp yemek dönüşü de eve getirmek istiyorum ama endişelerim var iş ile ilgili sorun yaşar mıyım, sizce ne yapmalıyım? Yanlız yaşıyorum ve bir birlikteliğim yok.
İş arkadaşı sorunsalı?