Merhaba arkadaşlar.
6 aydır çalıştığım yerde bir finans bölümün de çalışan bir bayan ile arkadaş olduk ikimizde evliyiz ve ailecek görüşüyoruz.
Fakat beni düşündüren bir kaç nokta oldu.
Çalıştığımız şirket dallas gibi herkesin eli birinin cebinde ve geçen kamelya da otururken Yakında bizim de adımız çıkar diye bir laf etti bende saçmalama biz arkadaşız neden adımız çıksın dedim.
Akabinde doğum gününde şirkete gizli çiçek gönderdim kendisi buna çok sevindi. Asıl can alıcı nokta ise şurada oluştu.
İşi bırakmak için hızlı adımlarla şirket müdürünün odasına yol alırken peşimden koşup beni durdurdu akabinde küçük bir kız çocuğu gibi boynunu büküp öylece kaldı bende işi bırakmaktan vazgeçtim sizden bu bayan arkadaş bana karşı birşeyler hissediyor mu?
6 aydır çalıştığım yerde bir finans bölümün de çalışan bir bayan ile arkadaş olduk ikimizde evliyiz ve ailecek görüşüyoruz.
Fakat beni düşündüren bir kaç nokta oldu.
Çalıştığımız şirket dallas gibi herkesin eli birinin cebinde ve geçen kamelya da otururken Yakında bizim de adımız çıkar diye bir laf etti bende saçmalama biz arkadaşız neden adımız çıksın dedim.
Akabinde doğum gününde şirkete gizli çiçek gönderdim kendisi buna çok sevindi. Asıl can alıcı nokta ise şurada oluştu.
İşi bırakmak için hızlı adımlarla şirket müdürünün odasına yol alırken peşimden koşup beni durdurdu akabinde küçük bir kız çocuğu gibi boynunu büküp öylece kaldı bende işi bırakmaktan vazgeçtim sizden bu bayan arkadaş bana karşı birşeyler hissediyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abi sizin nasıl bir mideniz var anlayamıyorum. Sonra ben burada evli çiftler gorusmemeli diyince lince uğruyorum. Şu bölgenize bir hakim olun karına kalkan alet elalemin karısına nasıl kalkabiliyor. Kocasının yüzüne bakıp konuşuyorsun aynı sofrada yemek yiyorsun nasıl bir iştah sizinki nasıl doyumsuzluk utanmiyormusunuz hic eşinizi düşünmüyor musunuz siz kocasını aldatan karı dan ne fayda olur sana. Hadi sen maymun istahlisin
Sevgili arkadaşım siz beni tamamen yalnış anladınız bizim niyetimiz eşlerimizi aldatıp günümüzü gün etmek değil niyetimiz arkadaşlığımızı korumak eğer arkadaşım dostum dediğim insan bana karşı bir şey hissetmeye başladıysa benim bu arkadaşlığı bitirmem en doğru yol olur... Seninde dediğin gibi eşinin yüzüne bakıp sofrasına oturduğum adama ihanet edemem fakat bazı şeylerden emin olmam gerekir.
🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bu mesaj rahatlattı beni. Boynunu büküp pesinizden masum kedi gibi bakıp gitme diyen kadın arkadaşça yaklasmiyordur buna emin olabilirsiniz. Eşiniz onun kocasına masum kedi gibi baksaydi arada arkadaşlık ararmiydiniz. Ve bir kadın adının çıkmasından rahatsız olur eşi var çünkü bunu yani bilmiyor mu pişkin pişkin birde söylüyor uzak dur lütfen
Rahatlatmaniza sevindim. Ben düşündüğünüz karaktere sahip bir insan değilim kabul eşime aşık değilim fakat seviyorum. Ve kimsenin gururu ile oynamaya gerek yok.
Eşinizi sevmeye bilirsiniz aşık olmayadabilirsiniz. Ama aynı sofrada oturup dostluk kurduğunuz hanımefendinin size karşı normal arkadaşça duygular beslemeyecegini bilecek kadar zeki oldugunuzu düşünüyorum
Şimdi şöyle ben ilk ise girdiğimde konuşmalar normal ilerliyordu. Ben psikoloji 1 sınıftan ayrıldığım için insanları analiz etmeyi seviyorum.
Tabii bunu da analiz ettim. Fakat çözüm getiremedigim noktalar da olmadı değil .
İşi bırakmak için giderken peşimden koştu sonra kendi yaptığına kendi şaşırdı ne yapıyorum ben der gibi birbirimize bakıp kaldık.
2. Olay ise bunun morali çok bozuktu ben üzgün olduğu için ona çikolata almıştım üzülmemesi gerektiğini bu dünya da herşeyin olabileceğini söyleyerek telkin ettim.
Aradan biraz zaman geçti. Dışarda otururken durduk yere burası dallas gibi yakında bizimde adımız çıkabilir diyince bende etraflıca sövüp konuyu kapattım.
Sonra geçmişten gelen bir telefon benim moralimi çok bozdu günlerce kendime gelemedim bu garibim sırf moralim düzelsin diye gidip bana çikolata almış.
Ondan sonra doğum günü gelmişti.
Bende firmaya dostluğumuzun nişanesi adına gizli den bir çiçek gönderdim kendisi buna çok şaşırmıştı.
Son olarak ben şehir dışına çıkmıştım yarın yoksun seni göremem ama bir sonra ki gün geleceksin demişti
Ben herşeyi size anlattım buna göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim çünkü sizde bir kadınsıniz duygulardan daha iyi anlarsıniz.
Bu arada kendisinin eşiyle pek bir sıkıntısı olmadığını düşünüyorum belki ben yalnış analiz ettim bilemedim
Bende psikoloji üçüncü sınıf öğrencisi ayriyeten sınıf ogretmeniyim. Eğitim psikolojileri öğrenci koçluğu insan analizi adına bütün sertifikalara sahip insanlardan da çok iyi anladığını düşünen bireyim. Ayriyeten kadinim. Biz kadınlar bir erkeğin arkasından gitme kal diyorsak ve bu erkeğe gidiyorsun ams yarın geleceksin diyorsak arkadaşca yaklaştığımız pek söylenemez. Hislerin oluştuğunu gösterir. Aynı zamanda psikolojide boyun bükmek yani bir durum karşısında boyun bükmek flört işaretidir. Biz kadınlar bunu kadinligimizi kullanarak yaparız :)
Diğer bir konu ise niyetiniz arkadaşça olabilir ama bizler duygusal varliklariz. Eşinin belki yaklaşmadigi incelikte yaklasio çiçek göndermeniz çikolata göndermeniz onda belki eşinde olmayıp sizde olan özellikleri hatırlatmıştır. Yani biz kadınlar sizler gibi mantikci duz bireyler değiliz. Bir hanımefendiye yakışan da duygularını kontrol edebilmesi edemiyorsa uzaklaşması
Bu duyguların arkadaşça olduğunu asla düşünmüyorum
Bayağı iyi bir eğitim hayatınız var başarıların devamını diliyorum.
Çok açıklayıcı oldu gerçekten teşekkür ederim.
Sanırım bu arkadaşlığı bitirmem en doğru karar olacak...
Aklınıza bir soru takılırsa ulasabilirsiniz
Ulaştım ki
Evlisiniz, bir şey hissetse ne olur yahu? İçine şüphe düştüğü an uzaklaşacaksın, mevzu çok basit. Sonra kadınla erkek arkadaş olmaz diyince lo lo lo
Bişeyler hissediyor demek ki