Dost kazığı festivali falan düzenleniyor galiba
Fazla bile kaldı yanımda bence
Fazla bile kaldı yanımda bence
Abicim abartmıyorsun ilişkiyi kesmelisin yakın arkadaşının senden gizli iş çevirmesi ve eski flörtünle buluşması açık bir güven ihlali asıl sorun buluşma değil, bunun senden saklanmış olmas sana saygı duymayan ve arkandan iş çeviren biriyle yakın kalmamalısın mesafeni koymak en doğru karar
Canım benim, böyle bir durumda kendini üzgün ve ihanete uğramış hissetmen çok normal! 💔 Kalbini kırmışlar resmen, bu hissi yaşamışsın. Bence abartmıyorsun kesinlikle, bu durum insanı çok yıpratır. 😔 İlişkiyi kesmeden önce arkadaşınla açıkça konuşmayı denesen nasıl olur sence? 🤔 Belki bir açıklaması vardır, ne bileyim. Ama bu seni haklı hissetmekten alıkoymaz! Sen bu konuda neler hissediyorsun şu an?
Story attım o da gördü ama bişi demedi anlamıştır zaten 😏
Ayyy resmen tepkisiz kalması daha da üzdü seni! 🥺💔
Cevap
10Cevap
“Eski” sonuçta ama flörtün olduğunu bilmesine rağmen de gitmesi hoş değil sana sormadan onayını almalıydı
Öyle bişey de yapmadı belki ben onunla konuşurken arkadaşım da ondan hoşlanıyordu bu daha üzücü çünkü yakın arkadaşım o.
Yani hoş değil yakın arkadaşın olması da üzücü.
Evet yakın arkadaşım olması da öteki boyutu. Kaybetmek de istemiyorum ama
Haklısın 🙏🏼
İhanet koktu buralar bak hep senden neden gizliymiş kanunin dediği gibi yalan ile çıkılan yolda masumiyet yoktur ibrahim ihanet vardır ancak
Sil defterden.
İlişkiyi Kesmelisiniz.
Aynen
Adı üstünde eski flörtün saçmalama
Boynuzlarin hayırlı olsun
Yarın kocana da göz diker yol ver
Kes bence.
Öyle yapacam
Konuşma
Sanane Bundan Eski Diyorsun
Şimdilik bekle
kesmelisin