1 yıllık ilişkimiz biteli 3 ay oluyor. Arkadaş kaldık ten uyumumuz çok yüksekti. Arada görüşüp birlikte oluyoruz. Şu an sürekli çevrimiçi mesajlarıma çok geç dönüyor bir flörtü olduğunu öğrendim bugün. Ama benimle konuşmaya devam ediyor. Çok üzgün ve şaşkınım şu an ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ona da söyledim olur da hayatında biri olursa haberim olsun diye sevişiyoruz sonuçta. Kızın böyle bir şeyi öğrenmesini istemem. Ama bana söylemedi
Eski sevgilimle arkadaş kaldım ancak şu an bir flörtü olduğunu öğrendim?
Arkadaş olmaniz onun flörtü olmayacağı anlamina gelmiyor yani bunları bilerek arkadaş kalman gerekiyordu eğer rahatsiz oluyorsan ona söyle daha fazla arkadas olamazsiniz yoksa
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece arkadaş değiliz ama sevişiyoruz. O kız bunu öğrense onun için de kötü bir durum
Böyle olmasını beklemiyordum. Hayatında elbette biri olacak ama benimle iletişimini kes demiştim eğer biri olursa. Hem benimle hem onunla görüşüyor demek ki
Konuşup iletişimi kesmeliyim bence sence? Çünkü bu şekilde kendimi çok kötü hissettim. Gece arar eder sohbet ederiz Yani. Ama hayatında başka biri varsa hem o kız için hem kendim için kötü bir durum
Ya bir de ayrıldık ama tamamen bir ayrılık olmadı ya hislerim de bitmedi. O yüzden üzüldüm şu an. Hala sahipleniyorum yani. Ve hayatından çıkmadığım sürece de bu devam eder
Ya elbette onunla olan seksten aşırı keyif alıyorum. Ama bu kişi benim eski sevgilim Yani zamanında sevdiğim biri. Hayatındaki kızı da kıskanırım. Ayrıca benimle sevişip tüm ilgi alakasını o kıza vermesini de istemem. O yüzden de iletişimi kesmem gerektiğini düşünüyorum
Yazık olmalık bir durum yok. Bu adam benim 1 senelik sevgilimdi. Aramızdaki tensel uyum ayrılsak bile bitmedi. Uzak duramıyoruz birbirimizden. Ama hayatında biri varken bu şekilde devam etmemiz etik değil
O senin hiç birşeyin değilken sevismekte sıkıntı yok biri olursanl var öyle mi komiksiniz cidden komik bir de adını kibarlastirip tensel uyum diye koyuyorsunuz ya bitiyorum sizlere ilerde insan hayatını düşünmez mi yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaş olmaniz onun flörtü olmayacağı anlamina gelmiyor yani bunları bilerek arkadaş kalman gerekiyordu eğer rahatsiz oluyorsan ona söyle daha fazla arkadas olamazsiniz yoksa
Sadece arkadaş değiliz ama sevişiyoruz. O kız bunu öğrense onun için de kötü bir durum
Ozmn sıkıntı yani
Aynen işte sadece arkadaş olsak zaten beni ilgilendirmez. Ben konuşup kesmeliyim bence iletişimi sence?
Bencede öyle
neden üzülüyon arkadaş kalmışsını zinsan arkadaşının sevgilisine üzülmez
Sevişiyoruz görüşüp öyle kanka değiliz Yani
oha sevişiyonuzmu sonuçta gene arkadaşsınız yani ama aslında fcukbdy olmuşunuz
Ya fbyiz zaten de karşıdaki kız bunu öğrense ne düşünür. Ayrıca eski sevgilim Yani onunla flörtleş benimle seviş hoş değil
fckbdy demek zaten sadece fck yani kardeş adam seni öyle yiyor işte ne olcaktı ötekinide öyle yicek
Ne bekliyordun tam olarak?
Böyle olmasını beklemiyordum. Hayatında elbette biri olacak ama benimle iletişimini kes demiştim eğer biri olursa. Hem benimle hem onunla görüşüyor demek ki
Seninle yatıyor, zevk veriyorsun neden iletişimini kessin ki? canım mı bu adam
S*alak mı bu adam
O kızla da yatabilir çünkü neden kesmesin iletişimini
Onunla yatmadığını nerden biliyorsun?
Sende ayni sekilde bi flort bul, ama ara sirada yine onunla gorusmeye devam et madem ten uyumunu yakaladin,, onun gibi kimse daha seni tatmin edemez
Arkadaş derken sevgili gibi kalıp her şey aynı ama adı sevgili değil arkadaş mi yoksa normal arkadas mi
Sevgili gibiyiz aslında konuşuyoruz sevişiyoruz. Biriyle tanışacak olsam laf ediyor. Sadece sevgililiğin getirdiği sorumluluk yok
Hani öyle 2-3 haftaya bir hal hatır soran eski sevgili gibi değiliz
Anladım aslında sevgili ama adı arkadaş aslında amaç kendini tatmin etmek desek daha doğru olur
Konuşup iletişimi kesmeliyim bence sence? Çünkü bu şekilde kendimi çok kötü hissettim. Gece arar eder sohbet ederiz Yani. Ama hayatında başka biri varsa hem o kız için hem kendim için kötü bir durum
Bence de yani tamamen uzak dur hani diosan da sevişecek erkek de sana çok
Ya bir de ayrıldık ama tamamen bir ayrılık olmadı ya hislerim de bitmedi. O yüzden üzüldüm şu an. Hala sahipleniyorum yani. Ve hayatından çıkmadığım sürece de bu devam eder
İstersen dertleşelim özelden
Ayrıldıysan niye üzülüyon
Çok iğrenç bir durum umarım fakedir
Değil mlsf
Dürüst ol bu durumdan zevk almıyo musun sen de?
Ya elbette onunla olan seksten aşırı keyif alıyorum. Ama bu kişi benim eski sevgilim Yani zamanında sevdiğim biri. Hayatındaki kızı da kıskanırım. Ayrıca benimle sevişip tüm ilgi alakasını o kıza vermesini de istemem. O yüzden de iletişimi kesmem gerektiğini düşünüyorum
Özele gelir misin yardımcı olmak istiyorum sana
Yazık çok yazık
Yazık olmalık bir durum yok. Bu adam benim 1 senelik sevgilimdi. Aramızdaki tensel uyum ayrılsak bile bitmedi. Uzak duramıyoruz birbirimizden. Ama hayatında biri varken bu şekilde devam etmemiz etik değil
O senin hiç birşeyin değilken sevismekte sıkıntı yok biri olursanl var öyle mi komiksiniz cidden komik bir de adını kibarlastirip tensel uyum diye koyuyorsunuz ya bitiyorum sizlere ilerde insan hayatını düşünmez mi yaa
İleride hayatını düşünmek derken
Hayatımda herhangi biri olsa zaten devam etmem böyle bir şeye. Ama seks de bir ihtiyaçtır
Bu yolda devam. et olur mu
Tuhaf olan ne burada
Bana da yazıp ediyor konuşuyoruz hemen hemen her gün. Bir flörtü varsa benimle iletişim içinde kalması saçma değil mi