Eski sevgilimin en yakın arkadaşı ile flört tarzı bir ilişkim var?

Benim 1.5 yıllık bir ilişkim oldu aynı sınıftaydın bu yüzden bütün arkadaşlarımız ortaktı. Daha sonra korona araya girdikten uzun bir süre sonra yaklaşık 8 ay önce ayrıldık biz. Bu ayrılığın üzerine yakın arkadaşı benimle ağır kavagalar etti. Eski sevgilim benden ayrıldıktan 3 gün sonra 'O benim kardeşim gibi' dediği insanla sevgili oldu. Neyse okullar açıldı yine. Sınıflar 2ye bölündü. Eski sevgilim ve yakın arkadaşı bizim alt sınıfımızdaydı bende sürekli oraya giderdim. Bir zaman sonra ben hemen farkedemedim. Yakın arkadaşı bana samimi davranmaya başladı. İşte kolunu omzuma atıyodu yavaştan elime dokunuyodu flan neyse 1 1.5 ay böyle gitti. Ardından dahada samimileştik böyle sarılıyoruz sürekli elime dokunuyu flan hep. Hatta bazı tanımadığımız insanlar bile 'Siz sevgilimisiniz?' diye soru soruyuyolardı ama değildik tabi. WhatsApp'dan sevgili gibi konuşuyoruz bebeğim kuzum bitanem yavrum flan diye görseniz 2 sevgilinin mesajları dersiniz yani ama öyle bir şey yok. Uzun bir süre böyle geçti bana eski sevgilimin yanında o görmeden göz flan kırpıyodu gülüyodu flan.

Ama şöylede bi sıkıntı vardı bir soğuk bi çok sıcak davranıyodu bi gün gelir sarılırdı ertesi gün sadece selam verir yanıma bile gelmezdi buda beni çok sınir ederdi. Eski sevgilimle çok yakınlar ama o eski sevgilimi hic sevmiyo diyebilirim sürekli kötü yanlarını anlatıyo.

Benim arkadaşlarım bile 'Olm siz niye sevgili olmuyosunuz?' Flan diyolar hep bende 'Eski sevgilimin en yakın arkadaşı ile nasıl çıkayım?' Diyodum. Onlarda ' Zaten sevgili gibisiniz sadece birbirinizi öpmüyorsunuz 'diyolardı. Ama bi yandanda yaptığı şerefsizlik aklıma gelince mantiklı geliyo (Ayrıldıktan 3 gün sonra kardeşim dediği insanla çıktı ) şu an ise aramıza bir sogukluk girdi. Ben 2 aydır filan onların sınıfa gidemiyorum. Eskiden WhatsApp'dan bebeğim flan derken şimdi sadece kuzum diyo oda çok nadir. Sınıfına gittiğimde yanıma gelmiyo hiç VE BEN YAZMADİKÇA MESAJ DAHI ATMİYO eskidende böyleydi. Abilerim Ablalarım sizlere sorum şu yaptığı şeyler samimi olduğumuzdan mi yoksa bişeylermi hissediyodu bana karşı vede şu an neden eskisi gibi değil ne yapmam lazım aşık flan değilim yani sanırım ama onun sevgilim olmasınıda istiyorum bi yandan ne yapmalıyım bana bir akıl verin. Umarım hepsini okursunuz vede anlarsınız Teşekkur ederim.
Eski sevgilimin en yakın arkadaşı ile flört tarzı bir ilişkim var?