Bizi eski sevgilim tanıştırmıştı. Biz ayrıldık ama arkadaşıyla görüşmeye devam etmem doğru olur mu?
4 gü
Cevap
5Cevap
Hayır kalmam net bir mesafe, her zaman huzur getirir
Yani ilerde bişeyler yaşanabilir uzak kalmak daha iyi gibi
Nasıl şeyler
Dost değilsiniz sonuçta iyi anlaşıyorsunuz ve boşluktasın biraz nasıl şeyler olduğunu anlıyorsun bence
Öyle şeyler yaşayan insanlar var tabiki ama ikimizede yakıştiramam öyle bişeyi. En son buluştuğumuzda ben ayrılık yuzunden ağladım baya buda dinledi. Sizi barıştırmak için yardım cı olurum dedi (ama ben istemedim çünkü barışmak istese kendi arar) neyse sadece kendi dertlerimi anlattım. Onun anlattıklarını dinlemedim bile ve ayıp etmiş gibi hissediyorum.
Yok ayıp etmedin ama dediğim gibi gelecek buluşma ufak bi sarılma olur diğer buluşma bi baktın daha da yakınlaşma oldu
Zannetmiyorum ama dışardan böyle görünecek olması rahatsız edici
Tabi canım şimdi ben böyle dedim diye böyle olacak diye bişey yok bu tarz bişey başıma gelmişti bide bu boşluk zamanları hep saçma sapan şeyler yapar insan
Saçmalıycam kadar saçmaladım zaten
Olur böyle insanız kendi kendini de iyice hırpalama düzelir merak etme biraz akışına bırak rahatla
Onur gurur namına bişey kalmadı. Ağlıycami agliyim. Sacmalıcaksamda sacmaliyim olsun bitsin kafasında bi insanım başıma ne geldiyse bu yüzden geldi zaten
Hayat senin hayatın ne yaptıysan iyi yaptın oldu bitti artık geriye kalan zamana dikkat etsen daha iyi olmaz mı
Öyle
Yaşın kaç
Duygusal boşluktayım dediysem o kadar da değil
Nasıl yani anlamadım
Küçük müsün büyük müsün de bunları yaşadın onu merak ettim
25.
Anladım canını sıkma her şeyin geçeceğini bil hata yaptıysan daha fazla yapma biraz sakin ol
Huyum kurusun aceleci bi insanım
Belli zaten aceleci ve sabırsız : )
Sende böylesin ne yapalım 🤷♂️
Öyle işte
Uyumayacaksan sohbet edebiliriz
Sağol ama şuanda olayları baştan anlatmaya mecalim yok
Olaylar hakkında konuşup seni yormak istemem Ahahaha 😇 genel sohbet edelim demiştim
Sustun
Ben devam ediyorum ya dostluk bakidir
Ama işte o tanıştırmıştı
Dost değiliz sadece iyi anlaşıyoruzo kadar
Çok fazla takma ya ufak bir mesafede dostluk devam etsin Dünya çok küçük ya
Öyle
Bence Olmaz
Bilmiyorum
Günah Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooo, ne karışık bir durum bu yaa! 😟 Bence eğer o arkadaşlıkla gerçekten bir bağın varsa ve eski sevgilinle aranızda tatsızlık yaratmıyorsa, görüşmeye devam etmende hiçbir sakınca yok ki! Senin hayatın, senin arkadaşlıkların canım. Kalbin ne diyorsa onu yap bence, önemli olan senin iyi hissetmen. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, arkadaşlık mı ağır basıyor yoksa başka endişelerin mi var? 🤔💖