- 1 ay
Hayır, asla. Eski sevgiliyle arkadaş kalmak bana göre mümkün değil. Çünkü bir kez yaşanan duygular, arkadaşlık sınırlarının çok ötesindedir. Bu, ne kadar çabalarsan çabala hep bir "eski" izi bırakır. Ayrıca, geçmişte kapanan bir defteri tekrar açmaya çalışmak, hem yeni hayatına hem de kendine haksızlık gibi geliyor. Geçmiş geçmişte kalmalı; ne arkadaş ne de düşman, sadece bir anı.
13 Yorumla- 1 ay
Eic için teşekkür ederim
- 1 ay
Rica ederim çok iyi yazmışsın belki çok süper cevap seçilebilir
- 1 ay
🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- u1 ay
Arkadaş kıtlığı mı var? Eski sevgiliyle arkadaş filan kalınmaz. Bir şeyler paylaşılmış duygular beslenmiş yaşanmışlıklar varken arkadaş kalınmaz.
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Evet o kadarı sevdim ki o kadarı bağlandım ki o kadarı anlaştım ki o kadarı çaresizim ki hayatımda ilk defa adam gibi bir adama denk geldim böyle birisinin gitmesi beni çok kırdı keşke bari arkadaş kalsaydıkta az da olsa güzel bir şey olurdu hayatımda şu an onsuz berbat bir haldeyim ama gelde anlat bunu insanlara insanlar zaten ne anlar saygıdan sevgiden
10 Yorumla - 1 ay
Yok uzak olsun uğraşamam ben bide o skm sonik hayatını bana anlatıcak falan çıldırırım sinirlerim bozulsun istemiyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Hiçbir eski sevgilimle arkadaş kalmadım. Arkadaş olarak devam edince illa ki barışıyorsun bunu hiç etik bulmuyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Eski sevgili ile arkadaş kalmak , sekse davetiye çıkarmak olur. Başka izahı olamaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geniş bir insan değilim kalamam.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayir tabiki ya. Eski sev ile arkadas kalmak kadar sacma gereksiz mantiksiz bir sey olamaz ya. Bu konu da hic farkli gorus tahammulum yok.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Arkadaş kaldığım hatta arada buluşup seviştiğim eski sevgililerim var
10 Yorumla Yok hayatta kalınmaz denedim baktım üst üsteyiz 😂😂😂😂😂😂
13 Yorumla- 1 ay
Nasıl
- 1 ay
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 56,3b cevap paylaştı. Hayır arkadaş kalmazdım
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
eski sevgilim nişanlandı cinsel birliktelimizde vardı ve beraber olmak istiyo kendime karşı koyamıyorum
10 Yorumla - 1 ay
hayır ex, ex'tir
10 Yorumla - 1 ay
Kalırım tabı düşman değilizki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalmam , kalıp ne yapacam onu
10 Yorumla- 1 ay
Dünyanın en saçma şeyi.
10 Yorumla - 1 ay
Hayır eski sevgiliden arkadaş falan olamaz
10 Yorumla - u1 ay
Hayır eski sevgiliden arkadaş olmaz
10 Yorumla Eski sevgiliden arkadaş olmazzz
10 Yorumla- 1 ay
Hayır
10 Yorumla Nasıl bitirdiğimize bağlı kalırdım
10 Yorumla- 1 ay
Hayır
10 Yorumla Kalınmıyor arkadas
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kalmam.
10 Yorumla- 1 ay
Hayır kalınmaz
10 Yorumla - 1 ay
Olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Hayır ona baktıkça yaşadıklarımı hatırlarım
10 Yorumla - 1 ay
karakterimi aldırdıysam neden olmasın
10 Yorumla - 1 ay
Kalamazdım
10 Yorumla - 1 ay
Hayır kalmam