Eski sevgilim, sevgili olmayacak olsak bile arkadaş olarak kalabileceğimizi teklif etti. Sizce eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Eski sevgilim, sevgili olmayacak olsak bile arkadaş olarak kalabileceğimizi teklif etti. Sizce eski sevgiliden arkadaş olur mu?

kalamam, kalmadım şu ana kadar. makul düzeyde ayrılıklarım oldu, hatta arkadaş kalmayı teklif edenler de oldu ama yapmadım. çok sakıncalı. ilerleyen zamanlarda ikimizin de sevgilisi olduğunda hem partnerlerimiz bunu tuhaf karşılayabilir hem de biz bu durumdan kötü etkilenebiliriz. hiç girmem o topa.
Eski sevgilimle iyi bir şekilde ayrılmışsak eğer evet arkadaş kalabilirim. Zaten şuanda eski sevgilimle ara sıra arkadaşça konuşuyoruz. O beni halen bi tık istiyor olsa da, konuştuğumuz zaman aşırı samimi bir şekilde konuşuyoruz. Yani kısacası ilişkimiz iyi bir şekilde bittiği için aramızdaki iletişimi tam anlamıyla koparmadık, arkadaş kaldık 🙂
Seni cepte tutmak için. Elindekileriyle ilgilenip kimsesiz kalırsa yeniden deneyelim demek için. İyi niyet kısmı az ihtimalle olsa da var ama kendine saygısı olan bir kızsan hiçbir erkeğin seni kontrol altına almasına izin vermezsğn. Erkekler ancak dalga konusu olabilir. ::. ))
Ben bunu birine teklif etmiştim ilişkinin ilk ayında. Gel bizden olmaz, arkadaş olarak çok iyi anlaşıyoruz arkadaş kalalım dedim. Yok olmaz ben seninle arkadaş kalamam dedi. Sonuç ne peki? Ne arkadaş kalabildik ne de sevgili.
Cevap
20Cevap
Evet kalırım
Bu ayrılma sebebimize bağlı bi durum bence ama genel olarak böyle bisey yapamam sonuçta yolları ayirmisiz birbirimizin kalbini yeterince kirmisiz arkadaş olmaya ne gerek var ki ben şahsen kalamam yani benim için zor
Ben olmazdım. İyi biri olsaydı eski olmazdı. Hayatımdan çıkmışsa eğer gerektiği için çıkmıştır. Yalandan yok arkadaşmış yok kankaymış oldu bir de bff olsun
Ben arkadaş kalmak isterdim ama o istemezdi sanırım
kalıncabilecek olanlar var bir tanesi ile kaldım hala arkadaşım
Olmaz ya. Hisler beslediğin birisiyle yan yana durmak zor <3
Eski sevgililerimden 3 tanesiyle hâla arkadaşım zaten. Arkadaş kalınabilir tabii ki.
Kalsak bile ben iletişim kurmam. Sanki hiç hayatımda olmamış gibi davranırım.
Ben şu anda eski sevgilimle arkadaşım. Ha çok memnun muyum halimden orasi meçhul
Sevgilim yerine Naber brooO mu diyecekmiş bundan sonra
Olabilir büyük konuşmam asla.. eski düşmanlar dost oluyorsa bundanda bir sakınca yoktur :))
Karşılaşıldığında bi' selam verilebilecek seviyede bitirmek lazım diye düşünüyorum ama arkadaşlık çok gereksiz.
Saçma ve gereksiz. Arkadaş kalmam. Hayatımda fazlalık istemem. Bitmişse bitmiştir.
Hayır bunu yapanları da samimi bulmuyorum
Hayır biz kalamadık, şimdi tekrar birlikteyiz 🙏🏼😊
sizi ileride ekstra bir seçenek olarak görüyor kaybetmek istemiyor bu imkanı ona vermemenizi dilerim
isteyen oluyo ya biz de olalım demiştik 2. haftasında s. kt. yani olamadık ama siz olursunuz umarım
Eski sevgilimle arkadaş kalmayı beceremem
Bilmiyorum yaaa ama istemem o gözle bakamam artık
Arkadaş kalmam
Kalırım belki sevişirz
neden kalayım? adam mı yok ülkede arkadaş olacak
Gerek yok benim yeteri kadar arkadaşım çok
Hayır olmaz cılkı çıkar onun.
Kalmam, saçma buluyorum.
Hayır olması saçma ve sağlıksız olur
Yok yaaa ne arkadaşı saçma.
Aynı iş yerindeyiz napalım
Hayır kalınamaz çünkü yaşanmışlık var