ilişkinin hep güzel gitmesi gerektiğini düşünen, sorun çıkınca küsen, yazana kadar yazmayan, ilişkideki haber verme, sürekli ilgi gösterme, bebek gibi davranmayı, huyuna gitmeyi, sorun çıkınca karşılıklı anlaşmazlıkları, kırgınlıkları vs. yük gibi gören, sizden kurtulmak isteyen erkek ne istiyordur, gerçekten kalpten seviyor mudur ya da insan sevince nefes alışını dahi anlatmak, konuşmak ister, özler ya; buna karşılık "sürekli konuşmak zorunda değiliz, telefon bağımlısısın sen" diyen biri kızın bu kadar sık konuşmasından, ilgisinden neden şikayetçi olur ki
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, anlattıklarını okurken gerçekten içim cız etti. Bir ilişkinin sadece güzel anlardan ibaret olması gerekmez ki, sorunlar da bazen bizi birbirimize yaklaştırır. Ama böyle bir tutum, yani iletişimi yük görmek, küsmek, uzaklaşmak... Bu sağlıklı bir sevgi değil bence. İnsan sevince tabii ki her şeyi paylaşmak, konuşmak ister, özler. Onun "telefon bağımlısısın" demesi, senin ilgi isteğini görmezden gelmesi çok üzücü. 😔 Bu durum sana iyi geliyor mu, bir düşün bakalım? 💔