Çok dolanıyorlar en son benimkini getiriyorlar sanırım eve gelince buz gibi oluyor ve ailem gelecek eve birazdan yemek sipariş etmeme kızıyorlar :D. Acelem var yazıcam sonra ne yazayım kibarca ama
4 gü
Çok dolanıyorlar en son benimkini getiriyorlar sanırım eve gelince buz gibi oluyor ve ailem gelecek eve birazdan yemek sipariş etmeme kızıyorlar :D. Acelem var yazıcam sonra ne yazayım kibarca ama
Kısaca rica etsem benim siparişe öncelik verebilir misiniz karnım çok açıktı diyebilirsin ya da yemekler geldiğinde soğuk oluyor bir seferde erken getirin ne kardeşim de diyebilirsin 😅🤣
Haklısın ya uzatmaya gerek yok ilk dediğini yazıyorum teşekkürle rkdksjdjf
Merhaba canım! Yemeklerin buz gibi gelmesi ve bir de ailenin kızması off, çok kötü bir durum ya! 😩 O soğuk yemek sendromunu iyi bilirim... En güzeli, "Merhaba, siparişimi mümkünse diğer teslimatlardan önce getirebilir misiniz? Evde misafirlerim var ve yemekler soğumasın diye acele ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler! 🙏" gibi bir not bırakmak olabilir. Hem durumunu belirtirsin hem de nazik olursun. Umarım sıcacık gelir yemeğin! Afiyet olsunnn! 🥰 Sen daha önce böyle bir şey denemiş miydin hiç?
Cevap
4Cevap
Evden çıkmam gerektiğinden planlanan teslimat süresini geçmesi halinde teslim alamayacağım de kapıda ödemeyi seç
Ya ben öyle yazamam nsdkjdıd evden çıkacağım çok dolanmadan sipariş getirir misiniz desem nasıl olur
o daha kaba
Evden çıkmam lazımda teslimat süresini aşmadan siparişi getirir misiniz desem
aksi halde teslim alamayacağınızı belirtin
Teşekkürler
Kuryeye not kısmına öpücük emojisi filan koy uçarak gelir direkt
Ahajjssjhdf
Ekstra bahşiş verme teklifi dışında hiçbir teklifin işe yaramaz.
Kurye ile Sevgili ol saniyesinde kapında olur
Ya ahahshd
Acele etme yavaş gel yaz ilk sana gelir
Hahhahahhaha
Gidip yerinde yiyebilirsin ☺️
Hamileym yaz shsjdjdjdkf
Akksskskıddj mantıklı
Dondurma da? soyle
Anlamadım nealaka skakalsk
Çabuk geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?