Yemek sepetinden yemek sipariş vereceğim ancak gönderim tarihini soruyor. Bugün-iftara ve ileri tarih sipariş diye 2 tane seçenek var. Bugün-iftara seçtim "seçmiş olduğunuz gönderim tarihi çalışma saatleri dışındadır" diyor. İleri tarih diyorum bir tarih seç diyor bu ne anlamadım. Yemeksepeti ileri tarihli sipariş ne demek?yemek sepeti ileri tarihli sipariş ne demek?
Gelecek tarihe sipariş vermek... Zamanını kendin belirleyebiliyorsun Buda çalışırken senin eve geçireceğin zamanla eş zamanlı gelsin diye oluşturulmuş bir sistem
Yemek sepeti sitesinin sipariş bölümünde iki seçenek bulunuyor. Bir tanesi anında gönderim yani bir saat içerisinde gönderimi gerçekleştiriyorlar. Bir diğer sipariş seçeneği de ileri tarihli sipariştir. İleri tarihli sipariş seçeceğiniz bir gün ve saat için sipariş vermek anlamına geliyor. Atıyorum sabah sipariş verdiniz, akşam 21.00 gibi siparişim gelsin istiyorsunuz. İşte burada devreye ileri tarihli sipariş seçeneği giriyor. Bu seçeneği kullanarak istediğiniz tarihte yemek siparişi alabiliyorsunuz. Ben çok kullanıyorum bu seçeneği. İşteyken sabahtan siparişimi veriyorum, akşam eve geldiğimde siparişim gelmiş oluyor. Size de bu seçeneği tavsiye ederim, özellikle de çalışan bir insansanız çok pratik oluyor. Yemek sepeti ileri tarihli sipariş kısaca bu demek. :)
yemek sepeti ileri tarihli sipariş
Yemek Sepeti İleri Tarihli Sipariş Nasıl Verilir?
Yemek sepeti sitesine girdikten sonra istediğiniz restauranttan yemeğinizi seçin ve sipariş et seçeneğine tıklayın. Bütün alacaklarınızı seçtikten sonra siparişlerim kısmına ilerleyin. Siparişlerinizi seçtikten sonra "bugün" ve "ileri tarihli sipariş" diye iki seçenek göreceksin ekranda. İleri tarihli sipariş seçeneğini seçiyorsun. Seçtikten sonra sana hangi gün ve saatte gitmesini istediğini soracak. Çıkan takvim yerinden saati ve günü belirleyeceksin. Sipariş saati ve gününü belirledikten sonra siparişini tamamlıyorsun. Yemeksepeti ileri zamanlı sipariş yapmış oluyorsun böylelikle. Ödemeyi yapıp bitiriyorsun. Bu kadar basit anlayacağınız. :)
yemeksepeti ileri tarihli sipariş ne demek?
"Sadece İleri Tarihli Sipariş Verilebilir" Ne Demek?
Bazı restaurantlar, büfeler vs çok yoğun oldukları ve sipariş yetiştiremedikleri veya kuryelerinin olmadığı günlerde anında sipariş seçeneğini maalesef kullanamıyorlar. Sipariş götürmek için uygun olmayı bekliyorlar. Bu nedenle sadece ileri tarihli sipariş seçeneğini aktif ediyorlar. Uygun oldukları zamanlarda da bu siparişleri getiriyorlar. Sadece ileri tarihli sipariş verilebilir ne demek sorusunu da cevapladıysak bir diğer soruya geçelim. :)
sadece ileri tarihli sipariş verilebilir ne demek?
Yemek Sepeti Gönderim Zamanı Ne Demek?
Seçtiğiniz siparişin size ulaştırılacağı gün ve saati sizin siparişinizin gönderim zamanı anlamına geliyor. Verdikleri gönderim zamanı içerisinde siparişiniz size gönderilip ulaştırılacak.
Umarım sorularınızın cevabını verebilmişimdir. İyi siparişler şimdiden. :)
Hemen gelmesi yerine 3 saat sonra 5 saat sonra gelsin gibi ayarlayabiliyorsun. Örneğin 5 saat sonra eve gittiğinde sipariş vermektense erkenden veriyorsun