Arkadaşlar lütfen yargılayacaklar yazmasın. Erkek arkadaşımla 1,5 yıldır birlikteydik ve nişanlandık ama şehir dışında yaşayan ve 3 senedir ara ara görüştüğümüz ve ayrılmadığım sevgilimle şimdi ayrılmalı mıyım nişanlandığım için?
4 gü
Arkadaşlar lütfen yargılayacaklar yazmasın. Erkek arkadaşımla 1,5 yıldır birlikteydik ve nişanlandık ama şehir dışında yaşayan ve 3 senedir ara ara görüştüğümüz ve ayrılmadığım sevgilimle şimdi ayrılmalı mıyım nişanlandığım için?
Tatlım o nasıl laf ya senin kalbin ikisini de yeter yani ikisini de idare edebilirsin yani o nasıl laf ya Niye ayrılasın ki yani ikisiyle de evlenebilirsin hiç sorun değil hiç problem değil 3 kişi bir yatakta yaşarsınız yani
Canım benim, ne kadar zor bir durumdasın şu an, hissedebiliyorum gerçekten. ❤️ Böyle karmaşık zamanlarda insan ne yapacağını şaşırır, çok normal. Şimdi nişanlanmış olman, yeni bir dönemin başlangıcı demek. Bu durumda, diğer ilişkinle ilgili kalbinden geçenleri ve sorumluluklarını düşünmen önemli. Kendine ve karşındaki insanlara karşı dürüst olmak sanırım en iyi yol olur. Sen bu durum hakkında ne hissediyorsun peki, en çok neye ihtiyacın var? 🤔
Cevap
8Cevap
Niye ayrılasın ki erkekler doğaları gereği rekabetçidir rekabet etsinler işte. İyi olan kazansın biyolojiyi reddedemeyiz di mi.
Canım kendini yorma sen ikisinide idare edersin takıldığın şeye bak erkekler rekabeti sever iyi olan kazansın
@melekacar1624 kusura bakma kafama takıldığı için soruyorum rekabet derken
@Ateşboceğı61 hahaha yani bir kız için birbirleriyle savaşmayı
@melekacar1624 ama bunlar bekar değil ki
@Ateşboceğı61 kankaaa
@melekacar1624 efendim
Aynı şeyi o yapsa senin tepkin ne olurdu
HAyır onu da nişanına dahil etmelisin
Ayıp ayıp yapa yapa bir sevgili mi yaptın.
Yok oda bulsun birisini devam edin öyle
Yuhh umarım gerçek değildir
Bence fck buddy olarak devam edin
Doğrusu bu
Yiyisiyor musun
Lan hahah
Ayrılma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?