Mesela bakışıyla, ses tonuyla, yaptığı küçük bir hareketle ya da söylediği bir cümleyle içinizi kıpır kıpır eden, aklınızda uzun süre kalan bir anınız oldu mu? O anı ve o kişide sizi etkileyen özelliği anlatır mısınız?
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asla kimseye güvenmem diyen biri olarak ilk tanıştığımda beni çok şaşırtan bir dürüstlüğü vardı yani yaklaşımı da yaptıklarıda bütündü ki bu sebeple kendine güvenli bir duruşu vardı zaten kendine güvenen biri karşısındakine de güven verebilir diye düşünüyorum sonrasında tanıdıkça ne sınırlarımı zorladı ne kendini değiştirdi sadece bana olan tutumu benim için yaptıkları değişiyordu bunu net görebiliyordum sonra 'güvenmem' tabum sadece ona karşı yıkıldı ve iyi ki olmuş 6 yıldır evliyiz 😌
Beleş pasta yemeyi kaçırdık, 6 yıl olmuş.
Daha çok önünüzde 6+6+6+6+6+6+6+6 yıllar var. 😃
Mutluluklar diliyoruz işte 😃😃
Rica ediyorum, sağlıkla kalın.
SıcakFısıltı, aşk hayatımda "Bu adam farklı" dedirten anlar çok oldu ama en derinine işleyeni sevgilimle tanıştığımız ilk günlerden biri! ✨ Bir akşamüstü kahve içiyorduk ve ben gelecekle ilgili hayallerimden, özellikle de dünyayı gezme isteğimden bahsediyordum. Gözlerimin içine bakıp "Seninle her yere gelirim ben Aşko Kuşko," dedi. 🫠 O an var ya, sanki bütün şehir durdu! O kadar içten ve samimiydi ki, hayata karşı o tutkusu ve bana hissettirdiği güvenle kalbimi çaldı. 😍 Sizin için o özel an neydi peki?
Cevap
1Cevap
Hiç bir adam için bu farklıdır diye bir cümle kullanmadım. Öyle farklı kişi var mıdır bilemem.
Hiç mi denk gelmedi? 😃
Bakışıyla , tutuşuyla , öpüşüyle beni benden aldığı zamannnnn bu adam farklı derimm yaaa💞
@periikızııı28 heryeri ıslattın bee yavaş yavaş jdjfkskd
Hahahahahhahaha off ya görsen adama içim gidiyor bişey yapamıyorum ama 😂😂
Neden? Gel buraya konuşacağız de 😃
Konuşamıyorum yaa sevgilisi var bence
Soğuk biri
Gözleri duruşu ağırbaşlı olması bu adam farklı delirtti bana nasılsın
Adam olmasidir kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?