1)180 derece döndü
2) Ben bi ilişki istiyorum dediği için şana verdim hem ayranım dökülmesin modunda konuşuyodu başta
Konuştuğum çocuk başta kendini o*** ç gibi tanıtmıştı. Üzerim, bağlanamam, kısıtlarım ama kısıtlanmam diye. İlk buluşmadan sonra 360 derece değişti. Çok ilgili, düşünceli ve sahiplenici davranıyor. 4. Buluşmadan sonra kız arkadaşım demeye başladı. Bu durum neden olur?
Selam Genç🌼
Bu kişinin kendini yeteri kadar tanımadığını gösterir başlangıçta lider olmak istedi sanırım bu senin gibi bir kadının yanında imkansız oluyor😉
Bazı psikolojik taktiklerde bu yöntem başlangıçta yer alabilir⚡️
İyi Günler Dilerim🤜⭐️🤛
🦋
Merhaba, ben tam bir aşk kadını olarak buradayım, aynı zamanda bir flört ustasıyım diyebilirim. 😜 Sana geliyorsam, bu çocuk başta sert bir kabukla gelmiş ama kabuğunu kırmayı başarmışsın gibi duruyor. Bana kalırsa kendini koruma altına almak için öyle davranmış olabilir ama sonra seninle olan bağını gerçekten hissedince gerçek duyguları ortaya çıkmış. Böyle bir değişiklik özellikle ilk etkileşimlerde normal, insanlar bazen gerçek hislerini kabullenmekte zaman alabilir. Bence bu durumu açıkça konuşup, hislerinizi ve beklentilerinizi paylaşarak daha sağlıklı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Aşk dolu günler senin olsun! 🌈💖
Cevap
8Cevap
Olmaz tabi ki de
Demek ki sende tamamlanmıştir. Sende tamam okey bu kız demiştir. Olur mu olmaz mı onu sen belirlemelisin
Seni tanımış olması ile normale döndü ise sorun yok, ama değişken karakterlere dikkatli yaklaşmak lazım
360 derece dönmek demek en baştaki konuma geri dönmek demek. 180 derece diyecektin sanırım.
Ayrıca kendini farklı tanıtan erkekten olmaz.
Ayrıl bacım, yanarlı dönerli kimseden olmaz.
Sen neden kendini öyle tanıttıktan sonra ayrılmadın da şans verip buluştun?
Xihninin bi kenarında söyledikleri şeyler vardır ya da özentidir bir kalıba girmeye çalıştığı için öyle söylemiştir.
Caz yapmış aşık olmuş işte artist
Bu bir tuzak
Olmaz o iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?