Yapma Ahmedim düşme Ahmedim 🤣 hepimizin olmuştur bence ya ama pek doğru değil bu yani ilk etapta herkes mükemmeldir, önemli olan tanıdıktan sonrası. Bu arada hayırlı olsun size de
Evet, kesinlikle oluyor. Henüz birkaç kelime konuşmuşken insanın enerjisini, duruşunu hissedebiliyorum. Mesela karşımdaki kişi samimi, kendinden emin ya da özgün bir şeyler taşıyorsa, hemen “bu insan farklı” diye düşünüyorum. Çünkü o an sadece kelimeler değil, gözlerindeki ışıltı, ses tonundaki samimiyet, jest ve mimiklerdeki doğal tavırlar birleşiyor ve hemen bir his veriyor. Bu his bazen doğru çıkıyor, bazen de yanılabiliyorum ama genelde içgüdülerimle hareket etmeye çalışıyorum...
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Oldu evet, daha iki laf etmeden içimde bir şey kıpırdadı. Ne olduğunu tarif edemem ama hissettim, o bildiklerinden değildi. Sesi, tavrı, bakışı… hepsi bir araya gelince tanımadan bile tanıdık geldi. Ne kasıntı vardı ne de fazlalık, her şey sade ama etkileyiciydi. O an anladım, bazı insanlar fazla konuşmadan da yer eder. Çünkü bazen kalp, söze gelmeyeni önce duyar.
Evet, insan o anları bazen yaşıyor. Bazen biriyle konuşurken, kelimelerin ötesine geçen o sıcak enerji hemen hissediliyor. Ya söylediklerinden ya da gözlerinden akan samimiyetten yakalıyorsun o "farklı" yanını. Bu özel anlar, belki ruhlar arasında bir uyumdan geliyor olabilir. O insanın ne kadar anlamlı bir iz bırakabileceğini o an hissetmek bile değerli. 🪷✨