Hani karşı cinsten duyduğunuz meşhur yalan denilince aklımıza hep “sen başkasın/farklısın” gelir ya, samimiyetine inanmadığımız o cümle. 😕 Peki siz hiç karşı cinsten birine böyle bir şey dediniz mi? Dediyseniz samimiyetle mi söylediniz? 😕
Her insan farklıdır ama özel olmak zordur o bir ayrıcalıktır. Kendini farklı ve özel hisseden insan benim için de farklı ve özel olur ben böyle bir kadına “sen farklısın” derim. Yani ne istediğini bilen ve kendinden emin olana. Ayrıca “sen farklısın” sözünün altında oha aşık oldum denmek istenmiyor. Aslında benim fikrimce o cümle içinde zevklerimiz uyuyor bana hitap ediyorsun senin gibisini görmedim ki gerçekten de görmemiş olabilir.
Sevmediğim, kullanmadığım bir cümledir.. Birine farklısın demek için hayatımda çok karşı cins insanı dahil etmem gerekir ki temelinde birini biri ile mukayese etmektir bu bakınca..! Hiç haz etmem. Her gelen bir diğerinin bıraktığı eksiği kapatır ama hiçbiri ölçülmez bir diğeri ile.. O sebeple farklısın demek, bana göre değildir.
Farklısın dediğimiz her kişi farklı şekilde daha önce kimsenin başaramadığı kadar acı vermeyi başarır kimseye farklısın dememeye karar verdim o yüzden ben
Hatırlamıyorum, çünkü genelde böyle şeyler söylemem karşımdakine. Ama bir karşı cins arkadaşım için karakteri hakkinda kendi arkadaşlarıma "çok başka insan, onun gibisini görmedim" dediğim olmuştu ve samimiydim.
Hepsine söyledim, çünkü hapsi birbirinden farkıydı, başkaydı. Onlar bunu duymak istiyordu duydular. Ancak 1 kişiye bunu gerçekten hissederek söyledim, onunla da evlendim. Gerçekten diğerlerine baktığım gibi bakmamıştım ona, o da diğerleri gibi olmadığını kanıtladı ve hayatımı alt üst etti. 4 ay oldu boşandık 8 senem çöp oldu. Keşke diğerleri gibi olsaydı...
Birde bunun "kimse olmadı senin gibi" versiyonu vardır hatta bu isimle şarkı da vardır Emre Aydın abimiz söyler Teknik olarak herkes farklıdır zaten yani karşımdaki kişiye bunu söylediğimizde yalan söylemiş olmayız yanlışım varsa düzeltin
kucukken bi kizi sevdim 4 cu sinifda olurken ilk defa okula gitmemeisden once gordum bi suru kiz oyun oynuyorlardi bahcede bana o kiz farkli geldi sanki bi melek gibi parliyordu sarisin kizdi kalbimi kaptirdim sonra bir sinifda okuduk guzel gunlerimiz oldu o kiz benim icin farkliydi amma soyleyemedim kaski soyleseydim. her kesin bir prensi , prensesi vardir, onu goren goz hiss eden kalp lazim.
Demedim ama bana diyenler oldu. Bu sözün pek iyi bir amaçla söylenmediğini düşünmüşümdür. Sen farklısın, senden bir cacık olmaz demenin kibarcası çünkü sen farklısın diyenlerin bu söyledikten sonra mesafe koyduğunu farkettim.
Sen farklısın dedikten sonra, Belki de hayatının ortasına koyup canını vereceğin insan nasılda seni öncekilerinin yanına hiçbir farkın olmadan da atıyor değil mi? Demeyin abicim kimseye demeyin.
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu! (Allah'ın rahmeti, bereketi ve selameti sizin üzerinize olsun!) Hangi anlamda dediğinizi bilmiyorum ama ben farklı olduğunu düşündüğüm kişiy sen farklısın derim dedimde.
Güzel kardeşim senden bir şey daha rica edeceğim bu hayattan ne gibi dileklerin var amacım kötü değilir dua edeceğim sizler için.
Zaten bu kalıp sıradan ki babe. Yani herkes farklı. Sweetie'me de söylemiştim, Tılsım'ıma da söylemiştim. Soruya gelecek olursak daha farklı şekilde izah edilebilir karşı cins için.
Dedim evet. Samimiyet ile ve neden olduğunu söyleyerek. Bu cümle diğerlerinden farklı bir çok yönü olduğu için, kişiye daha çok dokunduğu için söylenir..