Ben bu saatten sonra aşk diyorum kendim için artık bir şeyler yapmak isterim onaylamasalar da artık benim mutluluğum diyorum peki yaz siz...
1 gü
Ben bu saatten sonra aşk diyorum kendim için artık bir şeyler yapmak isterim onaylamasalar da artık benim mutluluğum diyorum peki yaz siz...
Cevap
51Cevap
Ailemin fikrini dinlerim, çünkü bazen insan aşıkken bazı şeyleri göremeyebiliyor. Ama sırf onaylamadılar diye de sevdiğim insandan hemen vazgeçmem. Önce neden istemediklerine bakarım. Haklı bir sebep varsa düşünürüm, yoksa kendi hayatımın kararını kendim veririm.
Yaptım ve pişman oldum gözüme perde indi sanki gerçekleri göremedim sonra gözüm açıldı ama iş işten geçmişti 😂😂
4999 sene boyunca fikrim sabit. Bizimkiler de evlen diyor ama ben istemiyorum böylede gider bence bu
Aşkı arayan kim
Evet ruhsuzum bu devirde insanlara ruhlu davranırsan senle öyle bir oynarlar ki
Olabilir
Fikrime saygı duyarlar evleneceğim kişiye karışmazlar. Ancak gerçek anlamda bir şeyini görürlerse karışırlar.
Hiç öyle bir duruma düşmedim ben omsebeple ne söylesem mantıksız olur
Ailemi ikna ederim bir şekilde ya
Kızın ailesi onaylamıyorsa bir bildikleri vardır cunku kızların cogu asla mantıklı karar vermiyor hep duygularını on plana koyuyor bu yuzden erkegin kotu ozelliklerini goz ardı ediyor ve sonuc husran. Erkegin ailesi de sanki kendi evlenecekmis gibi keyfi karar veriyor. Erkeklerin cogu askından ölüp bittigi icin evlenmiyor mantıgını daha cok on plana koyuyor, kızın yanlıslarını daha iyi goruyor, kızlar gibi goz ardı etmiyor. Neyse soruya gelecek olursak ailem yok diyorsa bir bildigi vardır hep mutlulugumu isterler neden sevdigim kisiden ayrılmamı istesinler ki? Demek ki askımdan gozum kör olmuş kötü ozelliklerini gösteriyorlar
İnsanlar gençlik dönemlerinde ailelerinin görüşlerine daha fazla önem verebilirler. Ancak zamanla olgunlaştıkça kendi yaşam yollarını çizme arzusu duyabilirler. Bu nedenle, ailelerinin onaylamadığı durumlarda bile kendi seçimlerini yapma eğiliminde olabilirler. Ben de bu durumu deneyimleyen kişilerden biriyim ve bu tür farklılıklar yaşadığım ilişkilerim oldu, ancak ne yazık ki uyum sağlayamadım ayrıldık.
Ne için onaylamıyorlar sokak serserisi mi ipsiz sapsız mı insanlık dışı şeylerle mi ilgili bunların haricindeyse umrumda olmaz. değil ailem dünya karşıma dikilse tuttuğum eli bırakmam
İlişkiyi yaşayan onlar olmadığı için onaylamak zorunda da değiller.. kendileri bilir. Bence herkes kendi ilişkisi ile ilgilenmeli.. Çocuk değiliz sonuçta.. :)
Başta çokta emin değillerdi ama dediğin gibi benim kararım tabi ki ağır bastı, yanımda olmayı seçtiler şimdi herkes memnun bu daha iyi 😅
Zor bir karar. Ailemi asla silemem öyle bir hakkım yok ama diğer taraftan da aşık olmusum 🤔
Orta yolu bulmaya çalışırım ben.
Ben treni kacirdim yalnız sana bol şans
Şöyle söyleyeyim o zaman.
Treni kaçırmadım bindim ama yanlış trene. Ve tren giderken atlamaya da cesaret edemiyorum. Nerde durursa diye yolculuk yapıyorum.
Öyle sağolasın. Umarım senin istediğin gibi olur
Ailemi asla silmezdim buna eminim. Orta yolu bulma yolunda adımlar atardım diye düşünüyorum 😀
Bu duruma düşmemek için anneme bıraktım ben 🤣 görücü usulü aradan çıktı o iş 🤣
Aileme yalvarırım yine de kabul etmezlerse aşkımı bırakabileceğimi sanmam. Ailemden ilk başta gizlerim o süreçte aileme kabul ettirmeye devam ederim eğer olmazsa ne yapalım artık aşık olduğum kişiyle evleneceğimi söylerim kabul ederlerse sorun yok ama etmezlerse küsseler konuşmak istemeseler bile her zaman kapım açık olur onlara
Seviyorsam ailem dahil kimse karışamaz ileri geri konuşamaz seçim benim ve saygı duymak zorundalar gerçek aşk sahiplenme bunu gerektirir
Tercih yapmak gerekirse kalbimle yürürüm ama köklerimi de koparmam. Çünkü gerçek duruş sevdiğini sahiplenirken ailene de saygıyı korumaktır.
Zamanında ailenin onaylamadığı ben onayladım ailem haklı çıktı.
Büyüklerimizin demek ki var bir bildiği...
Ailemi ikna edene kadar bir yerlerimi yırtar sonunda ikna ederim yaşandı bir kere ama gene ailem haklı çıktı sfsfsfsf
Çok iyi karar vermek gerekiyor. Duygu yoğunluğunda yanlış karar verilirse son raif efendi ile maria puder gibi olur.
Benim onayladığım birinin ailemin onaylamaması ailemin benim için bittiği anlamına gelir, beni sevmesi benim sevdiğimi de sevmesini gerektirir
Ne kadar aşık olursan ol ne kadar seversen sev ailenin onaylamadığı hiçbir şeye evet deme ben şahsen demem çünkü sonu iyi gelmiyor
Tercih etmemelerindeki sebep ne diye sorarım bir ahlaksızlığı, ayıbı varsa zaten birlikte olmam onun haricinde de kimsenin boş yapmasına müsade etmem
Yaşamadığım konuda ahkam kesemem... o an ne istiyorum ne hissediyorum dinler öyle karar verirdim galiba
Ailemin neden onaylamadığını anlamaya, bilmeye çalışırım. mantıksız geliyor ise düşünceleri, çokta umurumda olmaz
Kendi sesimi dinlerim ama sadece aşk yetmiyor mantıklı da düşünmek lazım
Aileme karşı gelemem ama sevdiğimden vazgeçemem mücadele ederim
Bişey diyemicem şu an ama muhtemelen aşk ve kendi mutlulugumu seçerdim bende
Ailemi seçerdim.
Ailemin neden onaylamadığını öğrenirim eğer geçerli bir sebep varsa ailemden yana olurum.
İki tarafı da bir arada tutacak bir şey bulurum ben isteyen herşeyi yapiyo cidden
Hayat sizin hayatınız, aileniz de olsa kendi kararlarınızı almanız gerek.
o hatayı yapmak üzereydim ama ailem haklı çıktı kolay kolay düşmem o hataya bir daha
Ailemi seçerim. Elin oğlu hep bir b*kluk yapar nasıl olsa.
gönül almaya çalışırım, ailem bir şey diyorsa vardır bir kusur
Rahmetli eşimle evliliğim de böyle oldu. Ailem onaylamadı. Hakeza halen de küsüz 😂
Ailem benim yanımda olur. İstemeseler de mutluluğum icin uğraşır.
Ve ailem uyarır söyle söyle birseyi var beğenmedik ama seviyorsan yanındayız derler.
Ailen ile sorunun yoksa, yani ailen geçimli bir aile ise...
Bende aile ağır basar.
Ailemin hayatı değil benim hayatım o yüzden aşık olduğum insanı seçerim
akıl ve hislerimi 1 kenara bırakır mantığıma baş vururum
Evet cesaretli olmak bunları yaparken hata yapmamak gerekit
Sobanın sıcak olduğunu bilerek bazen dokunmak zevk verir. O yüzden aşk
Bu konuda ailenin ne dediği önemli olmamalı...
Sen Aşkına sahip çıkacaksın aile sana sahip çıkacak.
Ne yardan vazgeçerim ne serden zamana bırakır orta yolu bulurum illaki 🌼🌼
Ailemin rızasını gözeterek hareket etsem de evleneceğim kişi konusunda yine ben karar veririm
Ben bugün olsa giderim. Ama karşı tarafın bunu kaldırabilmesi de geriyor.
Benim ailrm çokta normal insanlar olmadıkları için onların dediklerinin zıttı şekilde hareket ederim.
benimde çok mutlu olduğum ve güzel giden bi ilişkim vardı çok aşıktık annesi istememeye başladı ve ayrıldık ayrılınca o da değişti o yüzden sen gerçekten aşıksan ve eminsen devam et
neden onaylamadiklarini sorup duygularımı kenara bırakıp mantigimla düşünmeye calisirim. şu an dünyanı guzellestirdigini düşündüğün şey yarin ömürlük kabusun olabilir
Onlara göre haklı sebepleri vardır elbette, ama insan sevdiği kişiden o sebeplerden dolayı nasıl vazgeçebilir yaaa. İyi tamam diyebilen sevmiyordur ki.
Kaçalım demiştim, kaçmamışti 😃😃
O yüzden yemişim aşki 😃😃
Aile onaylamıyorsa uzak durun arkadaşlar sonra ne kadar haklı olduklarını anlıyorsunuz aşkın gözü kördür sizin göremediğinizi 3. kişiler görür.
Ailem bir şey demeye cesaret edemez ahahhahahansj
Biraz asilik var 😅
Böyle iyi 😅
Hile hurdayla halledilir ya 😄
Yuruuu be arkandayizz😅
Kim tutar senj 🏃♀️🏃♀️
Bende aşk diyorum
Başıma geldi ve o günden bu yana hayatımda hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmadı 🥹
Ailemin onaylamadığı bir ilişkide evlilik yoluna girmem
Aşk geçiyor. Aile baki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok zorlu bir süreç ama kendi mutluluğun için bu kararı vermen ne kadar harika bir şey! ✨ Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aşkın gücü bazen her engeli aşabiliyor, önemli olan senin kalbinin sesini dinlemen. Umarım her şey gönlünce olur ve çok mutlu olursun! 🥰 Sen ailenle bu konuyu konuşurken hangi yolu izlemeyi düşünüyorsun? 🤔