Adamın bana meyli vardı. Kaçtı bunlar yüzünden. Herkesle muhabbeti kesti. Bu topa girmek istemedi. Nasıl toparlayacağım psikolojimi?
4 gü
Adamın bana meyli vardı. Kaçtı bunlar yüzünden. Herkesle muhabbeti kesti. Bu topa girmek istemedi. Nasıl toparlayacağım psikolojimi?
Merhaba, eğer sizden hoşlansaydı gerçekten ya da birazcık da olsa hoşlanma belirtisi taşısaydı dışarıda da olsa görüşmek isterdi ama öyle bir niyeti yokmuş. Ben olsam takılmazdım yani beni gerçekten sevemeyecek birini düşünüp niye üzüleyim? O yüzden sizin de bu şekilde düşünüp hayata devam etmenizde fayda var.
Bak sana bir tavsiye vereyim. Aynı kattan, aynı binadan, aynı sokaktan, aynı mahalleden, aynı ilçeden, aynı okuldan, aynı iş yerinden ve aynı arkadaş grubundan kimseyle gönül ilişkisi kurmamalısın. Yoksa hüsrana uğrarsın.
İnternetten mi bulayım
Belki de şu an buldun. İş yerinde olumsuzluk olursa adın çıkar, işinden olursun
Yok be mobbinge uğruyorum zaten. Adımın çıkması çok önemli değil. Harika bir insan olsam da kötü konuşacaklar. Ama kimseye belli etmedim. Beyefendi de belli etmemiş.
Her şeye rağmen etkileniyorsun. İstersen takp yapblrsn
Tırnaklarımı çıkaracağım artık
Hangi şehirdesin
Böyle bir durum yaşaman gerçekten çok üzücü ve seni anlıyorum tatlım. 😔 İş yerinde hislerinle oynamak hiç hoş değil. Şimdi önemli olan senin psikolojin ve kendini nasıl daha iyi hissedeceğin. Kendine zaman tanı, sevdiğin hobilerine yönel ve enerjini yükseltecek aktivitelere katıl. ❤️ Unutma, sen çok değerlisin! Bu süreçte sana en iyi gelen ne olur sence? 🥰
Cevap
8Cevap
Git oğlanla konuş gider başkasıyla evlenir senin hakkında birşeyler demiş olabilirler oğlana oğlanda ondan öyle davranıyor olabilir. Git konuş
Yollarımız ayrıldı konuşamayız artık. Sosyal medya bile kullanmıyor sanırım
Nasıl bi iş yeri orası
O bende kalsın şimdilik
Gel ya şunlardan birini al da rahat etsinler
Ben olsam hepinizi harem yapardım
Öyle bir karaktersiz olsa hoşlandığım kişi olmazdı muhtemelen
Muhtemelen ilgiyi görünce soğudu demek ki hepsi aynı, evlenilecek bakıyor sanırım
Biz de evlenilecek bakıyorduk jfkgkhkh işin şakası onlarınki biraz da bir an önce evleneyim düşüncesi. Araya birilerini sokup ayarlamaya çalışmışlar. Çocuk pas vermemiş. Ben çocuğun yanına gidip utana sıkıla açıkça kahve teklif etmiştim.
Zengin sanırım bir de evde kalmış çok herhalde
Bu tabiri hiç sevmem ama 29um en genç benim yani. Diğerleriyle aramda en az 5 yaş var. Çocuk da reddetti o an şaşırdı sonraki günlerde pişman olmuş bahane değilmiş gibi açıklama yapmaya çalıştı küsüp trip atmadım. Normal konuştum. İlgili davrandı bugün yarın teklif edecek derken pat yüzüme bile bakmaz oldu. Başı eğik gezmeye başladı hep kimseyle muhatap olmadı. Sonradan duydum iş arkadaşlarım aramızdaki gerilimi bilmediklerinden anlattılar. Daha bilmediğim şeyler de var eminim çocuğu rahatsız edecek bir şey yaptılar
Sana demedim ama senin yaşında fazla muhtemelen olay cinselliğe kadar gitti o yüzden
Yaşımı çok göstermiyorum. Ben evlenmek için evlensem bu yaz düğünüm vardı. İlgi çeken bir kızım. Eski sevgilim demişti ki çok ilgi çekicisin ama düzgün erkekler seninle konuşmaya çekinir taciz ediyor der misin diye demişti. Gerçekten de öyle. Bana gelenlerden pek iş çıkmıyor ama zarf attıklarım sevgilisi falan yoksa. İlgileniyor.
İlgi çekici ve güzelsen bende biraz açıkçası çekiniyorum bir kere taciz ediyorsun demişti o günden beri konuşmuyorum, bakışlarımla deldiğim çok olmuştu
Bunların şu davranışı yüzünden aynı kefeye girdim ona sinirleniyorum. Çünkü bana farklı davranıyordu. Beni görünce kendine çeki düzen vermeler bahaneyle benimle konuşmaya çalışmalar. Çocuk çekingen gelip de açık açık konuşmuyor teklifime rağmen bahanelerle laf atmaya çalışıyor sohbet başlatmak için. Diğerlerinin lafı açılınca odayı falan terk ediyormuş. Bu çocuk mesafe koydu. Sinirlerim bozuluyor.
Hoşlantı varmış aslında iş çıkışı bir kahve iyi olurmuş
Bu arada adam zengin değil orta halli. Ve o kızlardan biri bizi yakıştırmıştı. O bana küçük olur ama seninle tam olur diye. Aklıma sokup nasıl göz koyabildin ya?
Vardı ama artık olamaz da yollarımız ayrıldı. Bana bir şeyler dedi anlamadım. Selam veriyor diye düşündüm günaydın dedim geçtim yanından. Sonradan öğrendim bunları. Daha öğrenmediklerim var bu pazartesi bir şey oldu.
Koyar çünkü kızların kafası şu bu erkek ilgi çekiyor demek ki kendini kanıtlamış ve kadınlar böyle erkeği paylaşmayı tercih eder
O an bir de inşallah keşke tarzı bir şey demiştim. İlgimi biliyordu yani. Konuştuğunu falan kimseye belli etmedim kahve teklifimi falan. Çocuk da beyefendiymiş o da söylememiş kimseye. Kulağıma gelirdi yoksa. Onlar için işi gücü olan erkek olsun yeterdi. Ben gerçekten hoşlanmıştım kahve teklif edeceğim diye 1 saat uyudum. Bir de çocukla ilgili lise öğrencisi gibi bence pek anlamıyor bu işlerden dediler. 🤣
Neyse sonuç olarak şu an sona erdi ben olsam diğerlerini kullanırdım gecelik takılırdım o vibe verenle kadınlar cidden çok tehlikeli
Yok çocuk herkesten kaçtı finalde. 🤣 Belki bir gün sosyal medyadan falan bulur beni çünkü ben bulamadım kullanmıyor gibi
İyi yapmış hepinizden kaçmış 😂
Ben olsam ben de kaçardım 🤣 olan benim saf sevgime olabilecek güzel ilişkiye oldu.
Ben kaçmazdım muhtemelen 35 yaş olanların birisini götürürdüm gecelik 😂
Öyle yapacak adamlar da vardı da benim ilgimi hiç çekmedi. Biri wp grubunda olduğum için mesaj atıyor ben de sevgilim var rahatsız oldu dedim tersledim. Bu çocuğun beyefendiliğine seçiciliğine tutulmuştum.
Onlar da başta etkilenip sonra kaçtı bu herkese yürüyor diye dalga malzemesi oldu. 🤣
Bence kadınlar dalga malzemesi oldu
Onun yürümediğine bin kez eminim
Yürüdü ya o önceki benim gözümün önünde oldu bazı şeyler
Sonra baktı hepiniz sulanıyorsunuz bıraktı gitti
Ben sulanmadım ona onlar da sulanmadı. Yüz bulamayıp gitti.
Senin için demedim onlarda sulandı ama bence onlara yüz vermedi
Oda meyilli çıktı boş ver
Atlarlaf
Hay aq klavyesi
Her şey bitti
The end
Atladi miki millete
kötü oldu
Sinirlerim bozuldu. Karakterliymiş ama başkası olsa eğlenir kullanırdı bu durumu
evett
Kezbansın yeminle
Ne mana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?