Cinayetten yatmış, öfke problemi olan sevgilimle evlenmek istiyorum, bu ilişki sağlıklı mı?

Cinayetten 5 sene falan içeride yattı daha önce, öfke problemleri var. Dün markete gittik, kasa boştu, oraya geçtik, haklı bizdik. Bir işgüzar "Biz bekliyorduk." dedi, sevgilim de "Çarparım bir tane." dedi sana. Adam çok uzatınca görevli "Biz gidelim." diye işi aceleye getirdi. Sevgilim de "Az yavaş ol, kolayı çalkaladın." dedi sinirli şekilde. Ben de "Sakin ol." deyince beni havaya kaldırdı "Sus." diye, kasiyer de "Ne yapıyorsun?" deyince beni bırakıp kafasına kolayı geçirdi, döktü yani. Ben de her şeyi bırakıp bağırdım "Gel gidiyoruz." diye. Sonra parka oturdu, sigara yaktı, "Seni gebertirim, bana müdahale etme." dedi, 1 saat sonra da "Özür dilerim." dedi. "Benim psikolojim bozuldu." dedi içeride, "Ben sinirliyken bana yaklaşma." dedi. Sinirini nasıl alırım, çok seviyorum, evlenmek istiyorum.
Güncellemeler
3 sa
Öldürdüğü kişi de ablasını kaçırmış döverek öldürmüş adam kalp hastasıymış bilmiyormuş bu yüzden cezasi düşmüş
Cinayetten yatmış, öfke problemi olan sevgilimle evlenmek istiyorum, bu ilişki sağlıklı mı?