Sevgilim evli ve şiddet uyguluyor korkuyorum ayrılmaya seviyorum da bi yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar 3,5 yıllık bi ilişkim var farklı şehirlerde yaşıyorduk ara sıra görüşüyorduk daha önce ben bi mekanda çalışıyordum alkollü konslu ve bıraktım ailem bilmiyor sevgilim biliyordu neyse daha sonrasında bana ev açmaya karar verdi İzmir’den Maraş’a geldim işte hergün yanıma uğruyor sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda ailemle tehdit ediyor sinir krizleri geçiriyor saldırıyor bende geçen gün kaçtım birkaç gün sonra ikna etti yalvardı yapmicam diye arkadaşımın yanına gitmiştim kalmaya geldi ordan aldı beni ama yine aynı hem evli biriyle birlikte olmak çok koyuyor hemde sürekli bana hakaretleri ailemle tehdit etmelerinden çok sıkıldım bide kötü günlerimiz oldugu gibi çoook iyi günlerimizde oluyor ve seviyorum kaş senedir bi kopamadım birdaha kötü davranmicam dedi yine aynısını yaptığı için burada kalmak istemiyorum biraz da korkuyorum bide nasıl kopucam diye buraya da alıştım ne bilim kötü yorum yapmayın insanın başına her şey geliyor ben şimdi ona bu kadar ümitler verdim kendini de seviyorum nasıl gidicem bide o kadar ev açtı filan acaba bana ya da aileme bişey yapar mı üzülüyorum da kardeşlerim lütfen biraz fikir verin arkadaşlarım artık dinlemiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojim çok bozuk hep bana aşaglık filan diyor artık ne yapacağımı şaşırdım
Sevgilim evli ve şiddet uyguluyor korkuyorum ayrılmaya seviyorum da bi yardımcı olur musunuz?