AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abla ben de sevgilisi olan biriyle flörtleşiyorum ve işin kötü tarafı aşık olmaya başladım. Her gün aynı ortamdayız ve mecburiyetten iletişim kuruyorum. Uzak kalmaya çalıştıkça benimle iletişime geçiyor ve ben de yüzümde aptal gülümsemeyle karşılık veriyorum. Sonumuz hayır olsun.
Kendine nasıl yakıştırıyorsun bunu... Aynısı başına gelsin inşallah
Büyük konuşmayın gerçekten bu zamana kadar hiç yanlış bi işim olmadı düzgün namuslu biriydin. Doktorum aynı zamanda bunu nasıl yapıyorım anlamıyorum
Doktor olman kötülüğünü örtmez adamın aklına girme yuvasına sebebiyet verme
Öyle bi niyetim yok. Onunda yok. Bana yalan söylemiyor. Eşinden hiç bahsetmiyo bende öyle hatta. O yokmuş gibi davranıyoruz. Sadece keşke sen olsaydın demişti bir kere
Sen seni sadece seviyor mu sanıyorsun kaç kişi vardır uyutuyodur belki de aldatan türk erkeği klasiği
Bana ailen olsun anne ol mutlu ol diyo. Ben önden ilişki istiyorum o mesela dokunmuyo bana sen bakiresin diyo. Neden uzak duruyo ya da neden çıkarmıyo hayatından
Niye sen istesen anne olamaz mısın ya geç bunları
Sen bian önce kop ondan bisekilde yapma kendine bunu ondan hayır gelmez sana
Aynı ortamda çalışıyoruz ben ondan 10 yaş küçüğüm ikimizde doktoruz. Beni çok beğeniyo fiziğimi yüzümü falan. Böyle bi şey yapcak insan değilim ailem bunu duyulursa kaldıramaz ne yapmam lazım
İşini değiş uzak dur ondan hayır gelmez sana sadece fiziğini yüzünü begeniyo yani bu sadece senden faydalanmak için beğeniyo. demek
Ama bana dokunmak istemiyor kıyamam sana diyor. Ailen olsun diyo mutlu ol diyo ne yapacaksın beni diyo ama her çağırdığımda geliyo her şeyi yapıyoruz ön ilişkiye girmeyi o istemiyo. Ergen değil evli adam bu şekilde nasıl tatmin oluyo
Belki adam dokunarak tatmin oluyo sana sana dokuntuktan sonra belki mastürbasyon yapıyor kiyamiyo deme anal ver bak nasıl yapcak ondan sana hayır gelmez bırak
Benim yanımda boşalıyo zaten sürtünerek. Bana da sürekli boşaldığımı soruyo. Her yerimi öpüyor. Bana haz vermeye bayılıyo. Ben normal ilişki olsun diyorum sıkılırsın böyle diyorum yok diyo neden öyle uzak duruyo
Bakiremisin sen?
Evet ve hiçkimseyle öpüşmedim bile
Tamam adam evli sende bakiresin seni bozup başına bela almak istemiyor sadece sürtünerek yetiniyor tatmin oluyor 😉 bakire olmasan yuzkere beraber olurdu senle 🙂 adam korkuyo seni bozmaktan
Nasıl uzak kalmam lazım. Ben uzak durunca o yanaşmıyo ama ben dayanamıyorum öyle olunca da çok özlüyorum
Oo Yavrum 🙂sende kaşiniyosun sende istiyosun sürtünmeyi seninki sevişme tutkusu onda zevk aliyosun keyif aliyosun onun için tutuldun ona
Aşık değilimdir dimi. Karısından hiç bahsetmiyo yanımda hatta ikimizde o yokmuş gibi davranıyoruz sadece keşke sen olsaydın demişti bir kere ağlamıştım bende.
Şehvet anında demedi duygusal hiç konuşmaz her şeyi dalgaya alır aşırı rahattır. Ben konuşmak isterim o kapatır öyle bi duygusal an oldu kısa
Nasıl uzak kalcam. Hiç mi duygusu yok bana karşı? Senin ailen ılsun diyo tertemiz insansın sen diyo ne yapacaksın benim gibi göbekli kır saçlı adamı diyo. Sevme beni bağlanma diyo ne olacaksa bana olsun diyo
?
Ö değil o olcak
Kopmak için başka bi ilişkiye yonel zamanla ondan soguyayacaksindir
Hiçkimse yok etrafımda uzuun zamandır da ilişkim yok uzun saatler çalışıyorum doktorum ben o da aynı iş yerindeyiz
Aynı iş yerinde olabilir sin bu kopamiyacan anlamima gelmez soğuk davran yakın olma mesai arkadaşı olarak gör illaki karşına başkası cikacaktir
Ben uzak durunca o da duruyo zaten hiç yaklaşmıyo birkaç kere denemiştim ama bu sefer de ben dayanamıyorum ondan mesaj gelince havalara uçuyorum
Senin bi kişi tarafından durdurulman lazim
Duyulmaması lazım benim ailem darmadağın olur hiçkimseye de anlatamıyorum
Arkadasin var mı sağlam dostum diyebilecegin
Yok hayır, ortam değiştirdim iş için burada da yalnızım ondan mı bu kadar bağlandım bilmiyorum son çare buraya yazdım
Aynı durum benim başıma da geldi anlıyorum seni
Ne yapmam lazım
İndireyim mi
Indirdinmi
İndirdim ama kullanıcı adıyla aramayı yapamadım
Senin ne adin
Arama bölümüne yaz çıkar direk
bol bol seviş. yapacak bir şey yok.
Neler yapıyosunuz?
Gizli gizli buluşuyoruz aramızda garip bi tutku, çekim var çok güzel öpüşüyoruz ben daha önce bunları hiçbir erkekle yaşamadım bakireyim. Bakireliğimi bozmak istemiyor ailen olsun diyo mutlu ol diyo ama uzak da kalamıyoruz
Anladım ama sağlıklı bi durum değil. Her şeyi silip geride bırakmalısın
Nasıl yapacağım vazgeçiyorum karar veriyorum ama onu görünce hepsini unutuyorum ailem bunu kaldıramaz yardım edin bana
Konu. abiliriz
Aşıkmısın ona
Anlayamıyorum uzak kalmak istiyorum duramıyorum
Ne kadar süredir ilişkin var onunla
4 ay yaklaşık