Sevgilim benden ayriliyor sevdigi halde ayriliyor. Sebebi ailesi onu baskasi ile evlendirmek istiyor. Ben nasil dayancam?

6-7 yildir sevgilim aile baskisindan dolayi baska bir kiz ile evlenecek. Benden ayrildi. Beni istemiyorlardi gelin olarak, oda ayrildik dedi ve 2 yil gizli iliski yasadik. Ve simdi benden ayriliyor, ailesi evlenmesini yuva kurmasini istiyor. Isini eline aldi yasi gelmis (27), bana diyor cok karsi geldim cok direndim ama daha artik olmuyor beni dinlemiyorlar. Onlarinda üzerimde emegi cok onlari üzüp etrafada laf ettiremem. Ama biliyorum cok isteksiz asla istemiyor. Dogulu bir aile bu arada. Kendisi erkek ama ailesine hem kiyamadigi icin hemde dogu adetinden dolayi karsi gelemiyormus daha fazla. Bunu ben nasil atlatcam. Hem benden gitmesine ayri hemde onun caresiz olmasina ayri üzülRm. aileni red et diyorum yapamam diyor o benim ailem beni büyüttü okuttu emek verdi nasil red edim diyor.
Sevgilim benden ayriliyor sevdigi halde ayriliyor. Sebebi ailesi onu baskasi ile evlendirmek istiyor. Ben nasil dayancam?