Genel olarak özgüvensiz biriyim, kendimi sevilmeye layık bulmuyorum🥲
5 gü
Genel olarak özgüvensiz biriyim, kendimi sevilmeye layık bulmuyorum🥲
Sana şöyle söyleyeyim gerçekten özgüven bir şeyleri etkiliyor Bir de Evren gerçekten hissediyor Bu arada mesela sen kendi çirkin buluyorsun ya Evren diyor ki bu gerçekten çirkin aslında çirkin değilsin sadece Evren bu şekilde algılıyor sen kendini güzel olduğunu ve ne kadar mükemmel bir insan olduğunu fark edersen gerçekten etrafındaki insanlar dört dönecek eminim
Ama bu sefer insanla egoist demez mi
Egoist insanlar daha çok kazanıyor Bu arada sana şunu söyleyeyim ve ayrıca kendini sevmek egoistlik değildir herkes Bence kendini sevmeli sadece kendini aşırı sevmemeli yani kendini insanlardan Üstün görmemeli buna egoistlik deniyor yani iki üç insan sana egoist dedi diye sen aslında egoist olmuyorsun sadece kendini seviyorsun kendini başka insanlardan Üstün görmüyorsan hiçbir problem yoktur
Canım benim ya, öyle hissetmen beni çok üzdü. 🥺 Sakın kendini sevilmeye layık görme, herkesin içinde parlayan bir ışık var! ✨ Dış görünüşten çok daha önemlisi senin iç güzelliğin ve kendine duyduğun inanç bence. Özgüven, bir insanın en çekici aksesuarı, emin ol. Belki de küçük adımlarla kendini daha çok sevmeye başlarsın? Ne dersin, kendine yatırım yapmak sence de harika bir fikir değil mi? 🥰
Cevap
13Cevap
çevrende doğru düzgün biri varsa ona şans verebilirsin. sevilmeye layık değilimkafasından da kendin çıkacaksın.
Ya bence de bu arada karşı taraf aşık olunca daha çok değer görürüm bence🥲
Güzelsin ve fiziğin iyi ama zengin erkek bulman zor
Ahahahahhaah zengin erkek bulmayı başşak grçmek için söylüyorum
Egoistsin biraz bence
Neden anlamadım
Layıksınız Öyle Düşünmeyin.
Sevgililik olayı kapandığı için olmuyor
Özgüvenin olmadığı için
Daha yaşın küçük olur
Bence güzel bi kızsın kendine değer ver
özguven önemli
Özgüvensizlik zor