- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik görecelidir.. Sen kendini beğenirsin, başkaları seninle aynı fikir de olmaz.. Tabi ki senin kendini beğenip mutlu olman daha önemli.. Ayrıca ağır başlı olmanla sevgili bulamıyor olmanı sakın bağdaştırma, ne münasebet yani.. Aile'nin seni yetiştirdiği gibi kendin olarak hayatına devam et. Başkalarına yararlanayım diye kendini değiştirme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer doğruysan yalnızsındır eğer oranı buranı sergilemiyorsan yalnızsındır vs... hele hele insan gibi yaşamaya çalışıyorsan yanına dahi yaklaşmazlar. Ama ne önemi var ki sen yeter ki adam gibi bu hayatı yaşa. Allah zamanı gelince hayırlı birisini karşına çıkarır. Sadece zaman ve doğru yaşamak. Eyvallah.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Ağırbaşlı ve sakin bir yapı kişiyi kötü iki yüzlü insanlardan korur zira bu tip insanları tanımak zaman alır
Az insanın olur ama öz olur
Kendimden biliyorum tecrübeyle sabittir
Bak buradaki sorulardan da kız erkek hızlı ilişkilerde bir çok problem yaşıyorlar15 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olmuyor ama
Soran+1 yılAsosyal im bide
Soran+1 yılHaklısın teşekkür edeirkm
+1 yılGüzrllik göreceli. Sevgilin olmasını istiyorsun teklif leri kabul et
120 Yorumla- +1 yıl
Teklif yokmu
Soran+1 yılYok maaalef
- +1 yıl
Dışardan bakılınca erkeklere umut vermiyor musun?
Soran+1 yılNasıl oluyor o
- +1 yıl
Yani sende sevgilin olsun istiyorsan biraz belli edeceksin. Erkek sana bakınca adım atarsam karşılık bulabilirim diye düşünecek
Soran+1 yılÇoook utanıyorum
- +1 yıl
Anlıyırum. Ama utanmanın sonunda yalnız kalabilirsin. Bende senin erkek halindim. Zamanla aştım
Soran+1 yılOlay çirkin olmam değil mi sence
- +1 yıl
Kime göre neye göre çirkinsin? Çirkinliktw güzellikte çok farklı. Önemli olan anlaşmak
Soran+1 yılHayır yani cesaret vermediğim için DR olabilir burdan çirkinim diye düşünemeyşn
- +1 yıl
Dr yi anlayamadım. Çirkinliğe tkılmışsın. İstersen göster kendini.
Soran+1 yılDe yazactkun
- +1 yıl
İkili konuşalımmı?
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Güzrllik çirkinliğini?
Soran+1 yılİfşa olmak istemiyorum ama ya
- +1 yıl
😊 neden ifşa olacaksın ki. mesaj kutusu var
- +1 yıl
Burdamısınız?
Soran+1 yılYes
- +1 yıl
Cevap almadımda. Gizli olduğunuz için size ulaşamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Ağırbaşlı olucam derken mahkeme duvarı gibiysen ondan olabilir.
54 Yorumla
Soran+1 yılHagaha muhtemelen
- +1 yıl
Ağırbaşlı olucam diye olmuyoruz karakter meselesi bunu değistiremiyorsun
Soran+1 yıl@kullanımda4 evet o da doğru
Soran+1 yılÖyle yani
+1 yılAğırbaşlı olmanın kötü yanı yok bence.. Sen istemediğin için hayatında kimse yoktur.. Zamanı gelince zaten engel olamazsın 😊 Keyifli günler..
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım
Ağır başlı olman iyi birşey aslında. Bu sebepten sana yaklaşmaktan çekiniyorlar. Eleme yapıyorsun bu sayede, gereksiz insanları. Bence birgün birisi geldiği zaman, bu özelliğini seveceksin. Onlarca gereksiz yerine bi tane düzgün birisi daha iyi olmazmı
17 Yorumla
Soran+1 yılAğırbaşlılık sevgilimin olmamasına sebep yani
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılHayır erkekler öyle sevmiyor konuşkan atılgan seviyor sen istisna
- +1 yıl
İnsanların çoğu aynı hatayı yaparlar ve bu doğru olan gibi görünür. Borsa işiyle uğraşıyorum. İnsanların çoğu kumar olduğunu söylerler ama kazanan kısım bunun kumar olmadığı gerçeğini bilir.
Bu benzetme bence yeterli olacaktır. Onlar öyle seviyor diye iyi birşey değil bence. Ağırbaşlı bi kadın her ortama ayak uydurur, görmüş ve bilgilidir genel anlamda. Abi bilmiyorum, ben belki de ben yanılıyorum ama, hayran olduğum insanlar var bu konuda
+1 yılMatematiksel bir denklemi çözümü için güzellik üstüne bir örnek verilerek güzel bir açıklama yapılmış zamanında.
Bir yerdeki çok güzel kıza etrafındaki hiçbir erkek beni kabul etmez diye teklif etmez. En sonunda ya en tipsiz ya da en görgüsüz maganda cesareti ile teklif eder.
Kızda uzun süre teklif almayınca sanırım çirkinim ben bunu da şükür der kabul eder.
Bazen görürsünüz bebek gibi güzel kızın yanında bir hödük. Bazılarının sebebi bu olabilir :)
Tabi diğer seçenek çirkin olup kendinizi güzel sanmanızda olabilir. :)
En son olarak ağırbaşlılık iyidir. Diğer insanlar için kendinizi eğip bükmeyin. Boş verin sabredin bir gün iyi birisi çıkar umarım karşınıza.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence sana gelen tekliflere ciddi bakmıyorsun?
https://www.youtube.com/embed/a1DPfnKffE0Bu şarkı da benden sana gelsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılyok be alakası yok bizim okulda asistan bi kız vardı suratı ,5 jarış bşde erkeğe benziyodu doktor olan hocamızla evlendi 🤣🤣🤣🤣
31 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğırbaşlı derken birazda utangaç mısın? Ben de öyleyim ve benim de olmadi ve insan ihtiyaç duyuyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 25 oldum henüz hiç olmadi.
46 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 21 bende
Cevap sahibi+1 yılAynen instagramda falan sürekli çift görünce insan daha bi üzülüyor 😂 utangaçlık hayatın her alanında engel maalesef
Soran+1 yılSorun mu yani utangaçlık seven gelir konuşur
Cevap sahibi+1 yılUtangaç insan daha az ortama giriyor daha az ortama giriyor ve sıcakkanli davranamiyor insanlara kendini gösteremezsen insanlar seni bilemez
Soran+1 yılGöz teması ve gülümsemek sandım
Soran+1 yılSanırım
+1 yılYok kanka şimdiki Erkekler günübirlik istiyorlar şımarık istiyorlar suç sende değil yani ayrıca karşına en eminim senin gibi bir insan çıkacaktır umudunu kaybetme
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Güzelseniz yanınıza yaklaşmaya çekiniyor olabilirler. Ve tabi, ağır başlı biri olmanız da sizi fark edilmez kılabilir. Biraz daha sosyal ve aktif olarak sevgililik teklifi alabilirsiniz.03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel değilim belki de
- +1 yıl
Güzellik göreceli bir kavramdır. Birine göre çok çirkinsinizdir, birine göre çok güzelsinizdir. Bu muhattabınızla alakalı bir durum. Hem sizin güzelim demenize göre yorum yaptım ben 😀 güzel olmasanızda bakım, güzel giyinme, hoş sohbet ve sadakat ile bir çok erkeği etkileyebilirsiniz.
Soran+1 yılGüzel hissediyordum sonra güzel hissetmedim 8 saat sonr a
Ağırbaşlı olmak iyidir ama muhabbet açıldıkça ısınmalısın sen de. Karşı tarafa muhabbeti devam ettirmek istediğini muhabbetten hoşlandığını belli etmelisin. O bir adım atıyorsa sen de at. Duvar gibi bekleme. Kimse kısa kısa tersler gibi konuşuyorsan muhabbete devam etmez. Ketumluk farklı bir şey.
01 YorumlaBen de öyleyim ya.. beğendiğim birine bile sert, soğuk davranıyorum. Sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Bence erkekler yine de adım atmaktan korkmamalı. Feminis bir insan olarak bu söylediğim belki yanlış ama ben çok çekingenim ya. :/
37 Yorumla
Soran+1 yılAh bu ben
Soran+1 yılBen de geç kaldım
Soran+1 yılBilmiyorum yaaaa hiç sevgilin oldu mu
Soran+1 yılHahahahahaha
Alakası yoktur , bence ağır başlı biri olman Çok güzel bu senin olgun biri olduğun anlamına gelir seni buyuzden istemeyenler kaybeder. Bununla bence alakası yoktur
Varsa da sen değil onlar sevgili olunmayacak tiplerdir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılAydınlanma yaşayarak Sorunun üstüne 8 saat sonra güzel olmadığını anlamış
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya öyle oldu 😂😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Ondan olabilir, bazı ağır başlı kizlar sıkıcıdır belki onlardansin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıkısıyım
Sevgilinin olması için güzellik büyük bir avantaj. Ağırbaşlılık da öyle.
14 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ağırbaşlı sevmiyor sanırım
Soran+1 yılEvet
+1 yılGuzellik göreceli bi kavram.. ki erkeklerin guzellik anlayisi daha baska..
Güzelaindir ama senin guzel bulmasini istedigin kisiye degilde ilgilenmedigin kisiye guzelsindir..20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Onunla alakası olduğunu sanmıyorum kimiside öyle sever çünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılBence sevmiyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok düşünme sosyal ol çevren varsa katıl. Dedikodu sohbetlerine gir tanın sonra gör sen :)
İnan ben sosyal birisiyim ama sevdiğimi bulamadığım için yok..
İlla olacak diye bir şey yok e düşündürmüyor da değil.
Beğeneceğim biri olur mu
Görücü mü bakılır hep soru işareti heppp00 Yorumla
+1 yılGüler yüzlü değilsen insanlara karşı adım atmayan biriysen evet o yüzden
30 Yorumla
+1 yılOrta güzellikte tipler bile reddediyor güzellere kafamızı kaldırıp bakamıyoruz ki yoksa ağır başlı kız iyidir
10 YorumlaBen ağırbaşlı ve asil kızları çok severim, etrafımdada pek yok öyle tipler. Seni yakalasam bırakmam be
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bir kac defa bu site okudum kızlar sevgilisi yok diye dertli biz erkeklerde kız bulamiyoruz diye yok. nasıl olacak sonu hep yalnizlikmi sevecegiz. boyle devam ederse
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Olabilir ağırbaşlı kadınlar bazen erkekleri bir kaç tık geride tutabiliyor sert tepki almaktan korktukları için
10 Yorumla
+1 yılEğer sessiz uzaktan soğuk görünen biriysen büyük ihtimalle senden cekiniyorlardir çünkü bende bunu çok yaşadım
25 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı
- +1 yıl
Sosyal medyadan konuştuğun oldu mu
Soran+1 yılYok öyle tanımadıklarımka konuşmuyorum ama erkek arkadaşlarım vardı
- +1 yıl
Yani bilemiyorum ki sosyal bir ortamın var mı arkadaş ortamın falan dışarı çıkar misin
Soran+1 yılÇok değil yok
Yok belki sert bi tavırın varsa yazmaya veya konuşmaya çekiniyorlardır
20 YorumlaZamanı gelince doğru insan çıkar karşına az sabır 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olduğunu nerden boliyorsun 😂şimdi ağır başlı insanlarla eylenilmez neden kızlarla eylenmek için sevgili yapıyor insanlar sen evlenilecek kizlar kategorisinde oluyorsun oda nasip kısmet
07 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinim galiba
- +1 yıl
Göster kendini bende çirkinim ne diyosun belki bir gün 🤣
Soran+1 yılKader
- +1 yıl
O gün bu gün değil yani
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Konuşalım mı ne dersin
- +1 yıl
Güzellik ve çirkinlik ben masumiyet ararım güzel biriyle olmaz yani
+1 yılcok ozguvenli konuskan kizlarla arkadas ol o seni ortamlara sokar cekingenligin azalar. ya da sanaldan bul ya da bi arkadasindan ayarlamasini iste cocugu sana sanaldan tanisin reelde bulusunca cekingenligin azalmis olur
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda ağırbaşlıları bulmak zor kıymetini bileni bulmakta
12 Yorumla
Soran+1 yılBilinmedi kıymetim
- +1 yıl
Ama sabrın sonu selamettir unutma
+1 yılbence daha hayatında kı kısı cıkmamıs henuz karsınaa bekle bulacaktır cılgın bırı senı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılKız ne alakası var şu an sevgilisi olanlar nasıl insanlar sen ki tamam çok hareketli deli dolu olan da var ağırbaşlı olan da var denk gelmemişsindir vardır her şeyin bi zamanı
10 Yorumla
+1 yılAğırbaşlı hanımefendi kızları sevmezler genelde. Fakat gülümsemek sünnettir 🙂 kendi icinde takılırsan kimseyle işin olmazsa kimse seni merak edip yanına gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılDışarda kaşlarını çatık dolaşırsan korkar yanaşamayız :D
10 Yorumla Diğerlerini bilemem ama bana fark etmez
Güzel olması yeterli10 YorumlaYapıştır gelsin manitalar sıraya girdi mesaj kutusu ac
11 Yorumla
+1 yılDışarıdan soğuk görünüyorsan yaklaşmaya çekiniyor olabilirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet erkekler cilveyi seviyor maalesef bende duvar gibiyim bu yüzden yaklaşmazlar bana da
40 YorumlaNe güzel daha iyi işte. Öyle herkes sana cesaret edemez.
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
+1 yılBu yüzden olduğunu sanmıyorum. Konuşkan değilsindir veya başka bir neden vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılEbet konuşkan değilim sakin biriyim yani ağırbaşlı
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Güzel olmadığını nasil anladın ki? Belki de çok fazla seçici olduğun için kimseye şans vermiyorsundur.
10 Yorumla
+1 yılYeminle ağırmaşlı olman daha iyi bak gerçekten.
Bazı kızlar gibi kucaktan kucağa gezsen daha mı iyi sence10 Yorumla
+1 yılBen de aynıyım benim de yok, takma kafanı bak ben senden de yaşlıyım..😌
13 Yorumla
Soran+1 yılGençsin daha
- +1 yıl
Ben yazamıyorum mesaj atamıyorum sen yazabilirsan bizde ağır ağır takılalım..😂
- +1 yıl
Ben ciddi söyledim bunu yeni hesap açtım..
+1 yılÇok iyiymiş bunun kötü bir yanı yok sevgilin olmasın daha iyi
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eğeleneceğim
Soran+1 yılEvlenmek
- +1 yıl
Annene söyle sana kısmet arasın
Soran+1 yıl21 yaşındayım ama daha
- +1 yıl
Haci helal yol daha iyi haram değil
- +1 yıl
Benimde hiç sevgilim olmadı
+1 yılYo ne alakası var kader sevgilin olması için şebek mi olmam gerekiyor du
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama ne bileyim öyle diğer kızlar gibi konuşkan atılgan değişim
- +1 yıl
Olsun benimde sevgilim yok kader kısmet zorlamamak gerekir
Soran+1 yılTamam saldım
- +1 yıl
Öz yazsana bana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen begenmiyosundur alıcı gözuyle baksan vardır belki bu işler güzellige baksaydı allah çirkin şansı vermezdi😃🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevgilin olmaması daha iyi, böylelikle seni üzen biride olmamış olur :d
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eğeleneceğim
Soran+1 yılEvleneceğime
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılAğırbaşlı insan iyidir de sana bakan insana ters bakma sevgilisi var diye korkarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah tamam
+1 yılGenelde zıt karakterler birbirini çeker. Bazı şeyler nasip tabi bununla bi alakası olduğunu düşünmüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
+1 yılAğırbaşlı olduğun için seni ketum biri zannedip erkeklere sana açılmaya cesaret edemiyorlardır belki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel değilsin. güzel olsan gizli olmazdın. güzel olan bir şekilde fotosunda bunu belirtiyor zaten. poposu güzel olan poposunu öne çıkarıyor. renkli gözlü olan yüzden çekiliyor. falan.
ezik erkeklerin kendini efendi zannetmesi gibi bu da :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba üzülme boşuna sevgilim yok diye benim yaşım 25 bu güne kadar hiç olmadı sevdiğimde beni sevmedi ama bir şey kaybetmedim hoşlandığın ya da sevdiğin biri olduğumu ağırbaşlılığı utanmayı bırak sevginin peşinden koş
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl7 yaşında ilk görüşte sevdim 13 14 sene koştum bekledim ondan başkası onun kadar güzel görülmedi ama boşunaymış
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan beğenmiyorsan dedim koşarsın olursa olmazsa yoluna bakar
Cevap sahibi+1 yılKeşkeleri olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılÇirkin olduğun kanaatına nasıl vardın?
Senin gördüğün kadar güzel olamaya bilir misin 🤔🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Ne güzel işte ağırbaşlı olmak.
Eğer hala yalnizsan Allah seni birilerinden koruyor demektir01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hayırlısı olur
+1 yılacaba ağır başlı olmaktan kastın ne?
23 Yorumla
Soran+1 yılSessiz sakin konuşmasını bilen
- +1 yıl
konuşmasını bilen tartışmalı tabi. o zaman gayet benim gibisin biraz kskskssk merak etme. ben yıllarca tek takıldım şimdi sevgilim var. mutluyum hem anlayışlı hem de çok iyi huylu biri. senin için de bunu söyleyebilirim. sakın şey yapma. güzel olmak sevgili bulmak için kriter değil. insanlar bazen yaklaşmaya çekiniyor. bunu ben çok duyuyorum. yaklaştıktan sonra da aslında bu kadar soğuk olmadığımı anlıyorlar. sadece herkesle samimi değilim o kadar 🙂
Soran+1 yılEvet evet tam olarak bu
+1 yılGüzel olmayabilirsin...
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğırbaşlı derken mesela zor musun yoksa sana gelenleri itiyor musun. Bu ağırbaşlılık değil mesela onu söyleyeyim.
00 Yorumla Kime göre neye göre. Göreceli bir kavramdır bahsediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılKeşke sen kendine güzelim demeseydin :D bunu dedin ya dünya güzeli olsan sevgilim olamazsın.
00 YorumlaÇok sert yapı içerisindeysen olabilir , güzel bana bakmaz düşüncesiyle yaklaşmayanlarda vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle olsan da olur sen gibi çok kız var. biraz yüzün gülsün, belki harika bi kızsın ama dısardan bilinmez bu. cesaret ver erkeklere. duvarlarını kaldır
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat